На море в Турция - тема 81

• 54 757
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Роден може ли името на туристическата агенция

# 346
Роден може ли името на туристическата агенция
Можеби имате в предвит Роже и Галактик Вояджър агенцията се казва Алиса турс.
https://alisatours.com/

# 347
  • Beyond the Frontiers
Благодаря за позитивното мнение на Роже, но моля да имате предвид, че аз не съм туроператор за Турция. Не вдигам самолети и не организирам собствени совалки.
Познавам големите играчи на пазара, кой и как работи, при кой, какво може да се прави.
Колкото до Турция - хотелите вече са толкова много, че е много трудно човек да е в час за всеки от тях в детайл. Подобно на повечето тук и аз следя и чета доста форуми и групи с отзиви за да съм в крак. Колкото и да ходи човек на инспекции по хотели, няма шанс да ги обиколи всички и да се запознае с всички детайли. Това е и причината рядко да коментирам хотели тук.

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 20:07 от Galactic Voyager

# 348
Здравейте,
Търся информация за хотел в Сиде или Белек за двама възрастни и две деца, едното на 14 год. за края на юни със самолет от София. Държи се на хубав, пясъчен плаж, озеленена територия и пързалки (не е задължително). Von Resort Golden Beach/Coast и Limak Arkadia стават ли? Ще е хубаво да има отстъпка за голямото дете.

# 349
  • Берлин
Aquaworld Belek - ако някой се интересува

На сайта на хотела /който аз препоръчвам като среден клас, отлична територия, аквапарк, аничация, много прилична храна, хигиена, близо до летището, много достъпен с бебешка количка, дори на 1 линия на плажа/

# 350
  • Пловдив
Моля,сподели повече за хотела.Как е плажа?Анимацията вечер?Стаите ,храната?Благодаря.
Между другото Онекс днес също качиха цени със самолет.

# 351
  • Германия

На сайта на хотела /който аз препоръчвам като среден клас, отлична територия, аквапарк, аничация, много прилична храна, хигиена, близо до летището, много достъпен с бебешка количка, дори на 1 линия на плажа/
И аз се интересувам, всичко включено ли е, марков алкохол?

# 352

Аз на сайта на хотела не виждам такова нещо. В хаштага се вижда FTI Group. Да не е от Германия и Великобритания само, и то с тази агенция?

П.П.  16 ноември е четвъртък btw.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 11:34 от pticasprujina

# 353
  • Берлин
Писала съм отзив за хотела някъде октомври миналата година в темата.
А иначе рекламата ми излезе тук:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02bPYCVzNGoP5LZ … d=100063820373912
Редактирам:
Тема 76, постове 73,74

# 354
  • Казанлък
Здравейте, кои от Ефталиите ползват пързалките на Оcean, че малко се обърках? Колебая се между тези хотели- Ефталия Оушън ( или друга Ефталия), Atlantique Holiday Кушадасъ и Maxeria Blue Дидим. С дете на 12 години ще ходим. Съвет към кой да се насоча?

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 08:55 от kati_kz

# 355
Aquaworld Belek е на много добра цена в английската версия на Stayforlong. Фамилна стая за първата седмица на октомври 2024(7 нощувки , 3 възрастни) - 1000 паунда. По БГ агенциите цената е над 3000 лева.
Аз бях се насочил към този хотел и благодарение на споделеното от Мира Мира (огромна благодарност) за обявените намаления, успях да резервирам на добра цена.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 11:02 от JPJ

# 356
  • Берлин
1-та седмица на октомври организират Октоберфест. Живея в Германия,но този в хотела беше много впечатляващ. Не пропускайте.

# 357
+1 Октоберфеста в хотела миналата година беше чудесен.

# 358
Здравейте,
Планирам почивка в Кушадасъ и ми попадна оферта за хотел NFINITY BY YELKEN AQUAPARK & RESORTS. Бих искала да знам, ако някой от вас е посещавал този хотел, какво ви е мнението? Не можах да намеря информация за хотела на първа станица на темата. Благодаря предварително!

# 359
  • София
Здравейте,
Включвам се и аз с въпрос в тази полезна тема. Прочетох около 15 страници и се обърках много, затова реших и да попитам Simple Smile
За пръв път мислим да посетим Турция за море. С две деца на 5 и 7 сме.
Търся препоръка за хотел или агенция (може би) Бих искала да има хубав плаж, но не ми е мн важно. Детските забавления са ми по-важни. Аквапарк и каквото още би могло да има като разнообразие. Средата на юни дали е хубаво времето по примцип?
Самолетното пътуване също ми е изискване. 3000-3500Е бюджет за 6-7-8 нощувки.
Ще съм благодарна за препоръки.
Предпочитам и фамилни помещения, за да могат децата да бъдат самостоятелни.

Общи условия

Активация на акаунт