На море в Турция - тема 81

• 53 714
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Току що проверих и нашата почивка е с 1000 лв по-скъпа от това, което резервирах аз в последните дни на септември (самолетна програма,  2+1).

Сега отворих и нашата за юни направена на 20.10 и три пъти проверих зададената конфигурация.
Няма грешка, 1508лв е по-скъпа .. за сега 😐
За септември няма такава разлика, но там е само хотелска резервация.

Относно природните бедствия и всякакви катаклизми: във Варна преди седмица също имаше невиждан ураган с жертва и много щети. Още възстановяват града. Застрахован никъде и никой няма.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 02:46 от eli70o0

# 541
  • Пловдив
Тази година ще пропуснем Турция.Гледах,гледах и нищо не харесах за парите които бяхме определили.Ще ходим на екскурзии.Иначе за дъщеря ми с децата запазихме хотел в Белек.Дано им хареса!!.Ще ви чета с голям интерес и вълнувам с вас.А може и да спечеля от тотото и посетя любимите ми хотели в Анталия!!!.Heart

# 542
  • София
Кои са хотелите с тези повишени цени? Казвайте имената, така не е интересно.
Хотелите, които аз следя са даже по-евтини,  а някои с 50-100 евро разлика на семейство.

# 543
  • София
Кои са хотелите с тези повишени цени? Казвайте имената, така не е интересно.
Хотелите, които аз следя са даже по-евтини,  а някои с 50-100 евро разлика на семейство.
И.И., когато предлагаш нещо все си мисля, че реципрочно то е в сила и за теб.
Тоест: Казвайте имената, така не е интересно.
Доколкото си спомням ти следеше Титаник Белек и Риксос Текирова. Не ми се вярва да са поевтинели точно тези две вериги.
Нещо повече, някои от хотелите в премиум клас, примерно Титаник Бодрум вече са стоп сейл за първата половина на юни. Не зная как биха могли да поевтинеят премиум хотели.... но може и да греша.

# 544
  • София
Разбира се, но аз не следя напълно стриктно. Следя основно Глория Верде и Голф- там промяна няма никаква, освен че имаше намаление за ЧП от 4 процента.
За Титаник по същия начин.
Риксос имаха тази седмица точно много големи отстъпки.
Гюрал също няма движение в цената.

Затова ми е интересно кои са хотелите, които вдигат цени с 1000 евро. Аз си казвам че ако вместо 3000 евро цените станат по 4000 евро за седмица се отказвам 😁

# 545
  • На топло в неговото сърце.
Добро утро, да се похваля и аз с резервация за Mylome luxury Аланя.Последният ден от ЧП хванах промоцията, 7 човека ще сме от 08 Юни.
За посетилите го как стои въпроса с а-ла-картите?

# 546
  • Стара Загора
Здравейте, аз направих резервация на 25 октомври 2023 за дата 23.08.2024г. с Турс Клуб, автобус от Стара Загора, 3 възрастни, хотел Туран Принс Сиде (този между Джакаранда и Воновете) . Цената тогава беше 3856 лв. Сега проверявам (днес 01.12.2023) цената е 4914 лв - с 1058 лв повече!!!

# 547
  • София
Иначе аз запазих Титаник в Белек. Имам леки резерви към хотела заради отдалечеността на плажа, но се надявам да си изкараме добре 🙂
Ходеше ми се в Бодрум, но запазихме билети за land of legends, така че ще остане за есента или догодина.

# 548
Аз погледнах Mylome, за който сме резервирали за края на май. Но нашата категория стая (фамилна) вече е на Stop sale.

# 549
  • Резерват "Северозапад"
След като тази година бяхме очаровани от Ботаник и Ботаник Платинум, резервирах за Делфин Палас...да проверим другите хотели от веригата как са.
Цената от 24.11 до днес се е качила с 500 лева за нашата конфигурация.

# 550
  • Варна
Юни, 2+1(9г) Делфин Делукс, самолетна на Тез Тур от Варна
20.10 - 3868лв
01.12 - 5376лв 01ч тази нощ
сега - 5493лв

за септември сме само хотелско настаняване и там разликата ни за сега е 150лв

И двата ни хотела са на стоп сейл за нашите дати, но вероятно като вдигат цени е процентно и дори да няма места цената излиза актуална.

За Делфин не виждам хотела да е скочил много, транспорта ли е, но нещата отивам с едната почивка да избия на половина втората.

# 551
  • София
На мен ми е интересно кой би дал 5500, за да почива в Delphin Deluxe… но това са лични решения, разбира се. За тази сума има много по-хубави хотели.

# 552
С включен полет не е кой знае колко много.
Аз се чудя защо след като един път се купи нещо, се проверява всеки месец или седмица??

# 553
  • София
И като пътвърждение за всички, които не вярват, че на ранни записвания цената за резервиране на хотел е изключително по-ниска тази сутрин цената на стаята в хотела, който съм резервирал е с 960€ по-скъпа за 11 нощувки.
Резервацията направих и платих на 23 август за края на юни началото на юли 2024год., с опция за безплатно анулиране до 1 седмица преди престоя в хотела директно през сайта на хотела и цената която платих бе 3025€. Тази сутрин цената на тази стая в сайта на хотела е 3980€.

# 554
  • Някъде в Европа...
И аз резервирах..
Тийнът тотално ми обърка плановете като категорично заяви средата на октомври, че няма да идва с мен 🤣 ни в Турция, ни в Тунис, щял да си ходи на Слънчака с приятели...и аз "хлъц" 🤣, защото, както знаете, единично настаняване е 70-80% от двойно (за Делфин Ботаник - двойна стая, автобус, за целия юни, бе на 2700 лв., а единична 2000 - еми, бях съгласна на двойна, ама за единична нямаше как да дам толкова), а определено само за мен не ми се даваха пари...Та, впредвид, че изискванията ми са (особено като съм сама и няма "опашка" с претенции 🤣)- голяма територия и шумотевица, в близост пазарчета, близо до гр. Алания задължително и да не давам пари 😀 - мога да преглътна нелъскаво настаняване (в стая се задържам само да сменя дрехите), липса на марков алкохол и морски дарове (не, че пия твърде🤣), липса на пирс, на пързалки едва ли ще се пусна - реших да заложа на Лонисера Уорлд за 1200 лв 😀, 7 нощи, автобус ("Резорт"-ът бе на 1500 лв, но се усведомих, че дори и фитнеса, и сауната му се ползвали, независимо, че си в Уорлд); все ще си намирам 1 шезлонг на плажа или около басейните 😁 Знам къде отивам (2 г пращах, но в Резорт, родителите ми със синковеца), знам какво да очаквам, знам и колко ще съм платила - та ще съм с реални според обстоятелствата очаквания.....Имаше още 3-4 хотела, които заслужаваха внимание за 1500 лв., два в Сиде, но ме спряха мн. малките територии, 2-3 линия, а и си исках Алания. Другото възможно беше за 1800 лв и нагоре...
Успях да резервирам ден преди да се вдигне цената със 100 лв (около 20.10), а сега вече за целия юни е на Стоп. Пътувам на 07.06.2024 г, с автобус, живот и здраве 😀

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 18:20 от AIR

Общи условия

Активация на акаунт