Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 732
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Първите два теста са в една лаборатория, вторите в друга.
При мен само лявата е проходима, а точно там чувствам болка и разтягане.

# 196
Излезе резултата в Бодимед - бета чхг - 39.7. Явно това беше, спирам от тази вечер лекарствата.... Няма разлика между тотал и бета чхг нали? В Рамус пише total чхг.. До колко дни трябва да очаквам цикъл и да се изчистя сама, или не е гаранция... Ясно е че ще трябва след няколко дни пак проверка на чхг дали пада.... Дано не е извънматочна.....

# 197
  • Dublin
Здравейте,

днес имах ЗЕТ на 5 дневно ембрионче. Чакането започна..

Предистория - 3 стимулации (2 в България и една в Ирландия, 1 трансфер в България, нямаше трансфер на втория тур, отгледахме 2 ембриончета в Ирландия. Първия път нямаше имплантация, при втория имах биохимична през август, и сега беше трансфера на последното ни ембрионче. Почти на 45 години съм, няма да правим повече опити.

Успех на всички, стискам палци!

# 198
  • гр. София
Eeriebo1, успех! Flowers Four Leaf Clover Дано това последно борбено ембрионче да е вашето бебенце! Hands Pray

karapeeva83, спокойно, не би трябвало да е извънматочна с тази ниска стойност. При извънматочната знам, че не се удвоява правилно, но си расте чхг.
Иначе нямам личен опит с такова чхг (при моя отрицателен опит си беше чиста 0), но си мисля, че с тази ниска стойност ще се изчистиш сама. Но цикълът може и да се позабави. На мен ми дойде тогава 3 дни след спиране на лекарствата, но не е имало имплантация.
Говори и с лекаря си все пак. И пиши после какво е положението.

# 199
Здравейте аз пак да попитам.На 3тия ден след трансфера правих уринарен тест който ми показа две силно изразени чертички сега на 6 тия ден пак правих уринарен тест но ми показа една бледа чертичка и една червена това какво може да означава чхг ми вместо да се увеличава намалява ли незнам а кравния ми тест е чак на 15.11

# 200
  • София
Тест на 3ти ден след трансфер? 😀 Извинявай, не е адекватно това. С най-добри чувства го пиша. Защо се правят тестове толкова рано??

Изчакай датата за кръвен тест или 11 ден след трансфер. Ама уринарен на 3ти ден.... Ако си слагала и хориомон, още по-безсмислено тестване.

# 201
  • Пловдив
Е как на 3-и ден? То още няма синтезирано никакво ЧХГ. 3- или 5-дневен е ембрионът?

# 202
5 дневен замразен ми е ембриона и е само един

# 203
Защо толкова бързате с тези уринарни тестове? Изчакай поне 10ти ден, пък тогава прави някакъв Simple Smile

Здравейте аз пак да попитам.На 3тия ден след трансфера правих уринарен тест който ми показа две силно изразени чертички сега на 6 тия ден пак правих уринарен тест но ми показа една бледа чертичка и една червена това какво може да означава чхг ми вместо да се увеличава намалява ли незнам а кравния ми тест е чак на 15.11

# 204
Положителен тест на трети ден след трансфер? Това не само не съм го чувала, но и не съм го срещала в нито една медицинска статия, а мога да претендирам, че съм изчела страшно много. И това е така просто защото на този ден все още не се синтезира ЧХГ, да не говорим в такива количества, че да отчете уринарен.

# 205
Бих препоръчала на всички да следят чхг да падне до 0. Моето тръгна бавно, стигна до 500, и започна да пада. Дойде цикъла 4 дена след приключване на лекарства. Уж добре, обаче чхг не падна до 0, и след уж изчистването се оказах със сакче неизчистено.
При чхг 80 направих неуспешен медицински аборт, после с хистероскопия махнахме сакчето. Оказа се частична моларна бременност след хистология. Изобщо не беше минавал през ума такъв развой, все сме чували, че за моларна трябва да е високо чхг. Явно не. С донорска яйцеклетка, и мъжки фактор сме. Съжалявам за включването, но на мен никой не беше казал, че трябва да следя за чхг 0. Или да проверя след естествено изчистване дали пък не е останало нещо, понеже при толкова ниски нива чхг си е почти биохимична.

# 206

Елиф, положителният тест на 3ти ден сигурно е от някой препарат като Овитрел, който съдържа ЧХГ. Сега вече се изчиства от тялото ти и затова чертичката става по-слаба. Ако правенето на домашни тестове те успокоява (мен лично ме изнервя), може да правиш всеки ден тестове и да  си ги пазиш/залепяш на лист хартия или тетрадка един под друг, за да сравниш как се “държи” втората черта. Ако след избледняването започне отново да се насища, това е добър знак. На 10ти ден след трансфер на 5-дневен ембрион кръвен тест би показал сравнително сигурен резултат.

# 207
Момичета, отново се записвам при Вас след ЗЕТ на две 5-дневни снежинки. Надявам се този опит да е успешен, като за мен, така и за всички Вас ❤️ Следя Ви и се моля от сърце за положителни тестчета.
Моята терапия е:
Естрофем 2*1
Медрол 2*1
Програф 2*1
Имуран 1 на ден
Акард 1 вечер
Фраксипарин 0,4
Циклогест 2*1
Пролутекс 2*1
Успех 🍀

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 15:23 от Perla23

# 208
Стискам палци, Перла! Flowers Four Leaf Clover

# 209
Момичета, забравила съм да купя кринон...
Може ли тази вечер да сложа два утрогестана??

Общи условия

Активация на акаунт