Всичко за всички марки гел лакове - тема 52

• 31 414
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Голдън роуз 128. Две нанасяния. Бих казала, че е покривен. На живо е доста по-тъмен и наситен  от снимката. Четката ме озори, понеже не е плоска, но не е фатално.

# 91
Девойки, има ли някакъв "лайфхак" с който да мога да спукам балонче въздух на гърлото на бутилката като прибирам четката в пълно шише, без да каже "плюк"? Laughing (Значи, ако сте ме разбрали какво ви питам, признавам ви за мега професионалистки!)
Ползвам клечка за зъби, ама не винаги предвиждам да имам под ръка.

# 92
Минавам само да потвърдя, че старата ми  сива пила е
по- мощта от розово- синята. С база се справи без проблем, но с гел се усеща доста забавяне. Аз правя укрепване с гел на мен и майка ми, на приятелки слагам база и определено има разлика. Иначе е много тиха, с по-малко вибрации.
гел https://a.aliexpress.com/_mrqkJp https://a.aliexpress.com/_mqUqi2Y

# 93
От снощи. За рекордните 2 часа 😊

# 94

Невероятна красота!

Момичета, все си мислех, че фрезата е важна, но не 100%, а сега разбирам,че май най-важна е фрезата, а после пилата...Аз свалям на 28 000, но си препилявам ноктите, стават неравни и след сваляне на гел лак са много меки и тънки и се огъват, те и без това са нежни и меки по природа. Unamused Май ще пробвам и аз на 35 000 оборота, но съм новак и доста ме е страх.

# 95
То на по-високи обороти е по-безопасно и по-равно ще става.

# 96
28 000 оборота изобщо не са малко, нито пък небезопасни за сваляне на покритие. Напълно ок са.(Проблем е, ако се сваля на 15 000 например.) Проблемът ти вероятно е в техниката или самата фреза, която използваш, може би и в двете.

# 97

Невероятна красота!

Момичета, все си мислех, че фрезата е важна, но не 100%, а сега разбирам,че май най-важна е фрезата, а после пилата...Аз свалям на 28 000, но си препилявам ноктите, стават неравни и след сваляне на гел лак са много меки и тънки и се огъват, те и без това са нежни и меки по природа. Unamused Май ще пробвам и аз на 35 000 оборота, но съм новак и доста ме е страх.
Аз последните пъти правя следното нещо. Свалям леко с електрическата пила, но не напълно. След това премахвам останалото с обикновена пила и почиствам кожичките пак с ел. пилата. Комбинирам 2-те пили, че моята си е силничка и нещо на себе си си правя като бразди. Откакто процедирам така си скъсих времето. После нямам неравности и лесно изравнявам с 1 слой каучукова база, без допълнително пилене или оформяне.

# 98
Аз си поръчах Semilac hema free база,но чак сега се замислих, че тя май изобщо не е каучукова.В описанието пише,че е твърда и се използва за надграждане и изграждане.Мисълта ми е,понеже още не съм я получила и не и зная консистенцията,може ли да я използвам за подложка и отгоре каучукова база,за да направя апекс?Или другия вариант,ако е по-гъста,с нея да изравня?И в двата случая накрая мога ли да я изпиля с пилата и да оставя част от нея върху ноктите и да продължа нататък,в случай,че не е каучук?
Много дълго стана,дано ме разбрахте,че хич не мога да обяснявам.

# 99
Ето го моя нов маникюр от вчера. Благодаря на всички, които помогнаха с избора. Спечели черният лак с брокат, розовият остава за следващия маникюр.

Правих промяна на формата от овал на квардат с гел желе и гел в бутилка. След това черен флаш лак на Семилак. Няма да казвам колко часа ми отне, но определено си струваше.

# 100
  • Шумен
Колкото и часа да е отнело правенето,уникално се е получило!😍

# 101
Аз ходих при маникюристка за сваляне на гел лака, за да си спестя 1-2 часа вкъщи с махане и оформяне. И си припомних защо НЕ ходя на маникюр. Препили ми ноктите, станаха доста тънки и меки, което наложи скъсяване до живец у дома. На места имам розови петна, леко болезнени на допир. При маникюристката ходих в петък на обяд.
Да изчакам ли с гел лака или мога да си направя маникюр вкъщи?

# 102
Есмералда, майстор си! Много красив маникюр отново Simple Smile
Ето го и моят от днес, пак постен, но нещо напоследък не мога да се изкефя на 100%, че да го нося три седмици. Използвах само база на Moon, с която правих и леко изравняване. Другият път нещо по-цветно, дано ми дойде музата покрай вас 😆🙏

# 103
Аз ходих при маникюристка за сваляне на гел лака, за да си спестя 1-2 часа вкъщи с махане и оформяне. И си припомних защо НЕ ходя на маникюр. Препили ми ноктите, станаха доста тънки и меки, което наложи скъсяване до живец у дома. На места имам розови петна, леко болезнени на допир. При маникюристката ходих в петък на обяд.
Да изчакам ли с гел лака или мога да си направя маникюр вкъщи?
Ако са ти препилени, изтънени, зачервени и болезнени има голяма вероятност при изпичането на новия гел лак да ти пари страшно много. Иначе по принцип няма проблем да се лакираш.

# 104
Може да се лакираш, ако имаш линт база, по-добре с нея. Тя е за механично увредени нокти. Но е вероятно да не ти държи добре маникюрът.

Общи условия

Активация на акаунт