Всичко за всички марки гел лакове - тема 52

• 32 390
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Базата и топа на Коди са със срок до 2025.05.06 , докато лака е до 02.2024 ( трябва да се лакирам през ден за да го изразходя ).

# 391
Krilata благодаря! Така си и мислех.

karmilla имам на Neees top of the top - първата бутилка беше супер, сега втората става на дупки, имам и на PNB expres top - същата работа. И двете партиди са от мейкъп, та и аз ги бойкотирам вече. И двата топа съм взимала по препоръка от теб и бях супер доволна. Имам и един на фокс, който не е нещо уау, защото се разтича и е труден за работа, ама държи и не променя цвета отдолу. Мисля да взема един комплект от Коди, по спомен там нямам разочарования, но сега оглеждам и сайта на didierlab. Приемам всякакви съвети, търся и читави накрайници от бг сайт, че керамичните от али ги чакам вече два месеца. Иска ми се да пробвам диамантени или твърдосплавни.

# 392
Да, моят отп на nees е супер, но от много време вече купуван, после почнаха оплаквания. Позлвам го по-раядко заради лепкавия слой и ув-то, което при летните неони изменя малко цвета и мен това ме дразни. При определени нюанси и цветове не се хваща, но на мен ми смени на няколко пъти точно определена нотка в едни летни лакове и полудях. Сега като купувам гледам да пише "real color" и по възможност да е без лепкав. Иначе стои лъскав и мокър до край в това отношение грешка нямаше при мен. И експрес топа ми беше от първата заредена партида в мейкъп, когато още бяха под 20 лв. и от няго съм доволна, но може и партидите да са различни. Сега Podwer топа(матов) на същата марка грешка няма и съм втори път с него, но него го поръчах от нейлмастер, че мейкъпа много се оляха. Семилак не са лоши също имам два без лепкав единят си top no wipe(с ув), a другият е тtop no wipe real color. Не са лоши, не ставт на дупки, не се разтичат и държат почти до край т.е. дълго изкарват при мен лъскави, но трябва да се дебнат на намаление според мен. Сега чакам топа на топовете Gelish to it off, това е най-хваленият топ в тази тема от години и ми е много интересно как ще е. Ако всичко, което съм прочела за него е вярно, то ще преглътна лепкавия слой.
Pupii, бяха препоръчвали от мейкъп накрайници, но нали сме в бойкот.
Иначе от много време се каня да снимам едни твърдосплавни накрайници, които поръчвах от зъболекарския сайт и да ги подаря на която си припознае нейният, но те са в другия куфар и все забравям коонкретно за тях да ходя то там, куъдето се намира. Но тия дни ще ги снимам и ако си харесаш някой е твой сединсвено условие, ако го пращам да се поеме доставката. Имам няколко, които напоръчах наведнъж в пръстъп на амок и заради безплатна дотавка. От тях има ползвани 1 или 2 по 1 път, а дръги може и изобщо да не съм ползвала тъй като аз приключих с тях. СЕега седят е една кутия в дъното на куфара и е просто грехота да отлежават, а някой друг да иска да купува.

# 393
Puppiii, този ли топ (за който прикачвам снимка) става на дупки? Тъкмо го получих днес.
Поръчах топа на PNB, за да сменя този, който ползвам на Камилфо и който обаче също става на дупки.

# 394
Ако е препоръчан от мен за този става дума, но при мен не 'става на дупки, иначе нямаше да го препоръчам. При мен си стои равен лъскав и бе се разтича. Жалк, че така се е получило. topsy1, стискам палци при теб да е читав и да нямаш грижи с него.
 Иначе много непрятно с тия партиди понякога един продук е читав, а на следващо купуване нищо общо. Помня и с Коди имаше някакви случки, с Клареса, сега се писа за Палу, че ставал на дупки, а в началото съфорумки го бяха похвалили. Направо и с проби от съфорумки като котка в чувал...

# 395
За топа на PNB производителя казва да се маха лепкавия слой на лака, преди нанасяне на топа. Пробвайте така да го нанасяте.

# 396
Това с махане на лепкавия слой преди поставяне на топа може би наистина да върши работа и то при всички топове, защото и аз като махна лепкавия слой преди поставяне на топа на Камилфо нямам проблем. Но май едва сега го осъзнавам, защото махам лепкавия слой само на нокти, на които ми се е наложила някаква корекция след проби за декорации и дори се чудех как така точно на тези нокти топът стои чудесно гладък. Иначе като изключим това с дупките, на което май току що прозрях решението, благодарение на Гарнитура, топът на Камилфо е много траен и стои лъскав до последно (преди сваляне).

# 397
По принцип не махам лепкав слой, но ме накархте да се замисля. В последните месеци като пиля ноктите при оформяне и минавам преди топа с течност, за да няма прах и да не става на гадни бабунки от боклучки или при слагане на стикери също махам, за да залепнат плътно. Може и за това да нямам проблем аз. Не всеки път го правя, но доста често ми се случва.
Благодаря ти, garnitura, че ни светна!

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 19:34 от karmilla

# 398
Здравейте, следя ви от скоро и съм тотално начинаеща в гел лака сама. Разочаровах се от няколко маникюристки и взех решението да се правя сама вкъщи. Това ми е едва втория опит има доста да се уча. Прекрасни нокти качвате. Ще се радвам на съвети ако видите че не съм направила нещо както трябва.

# 399
На коди как се държи топа без лепкав слой,че го поръчах? Аз имам на Семилак, не е лош,но ми се набира леко с времето.
Ето набързо днес се лакирах и отгоре съм с него

# 400
Здравейте, следя ви от скоро и съм тотално начинаеща в гел лака сама. Разочаровах се от няколко маникюристки и взех решението да се правя сама вкъщи. Това ми е едва втория опит има доста да се уча. Прекрасни нокти качвате. Ще се радвам на съвети ако видите че не съм направила нещо както трябва.

[/quote
За мен е супер Heart Eyes

# 401
karmilla много благодаря! Мога да върна жеста с камуфлажна база. Пиши ми на лични, когато се сетиш.
Топси, това е топа, но първия беше бетон, а втория, който поръчах не става. Все пак ще пробвам да махна лепкавия слой, както съветва garnitura.

# 402
Iva_Lina, супер си се справила! Отдава ти се явно. Това термо лак ли е?
Трикчето с триенето на лепкавия слой отдавна сме го коментирали. Аз от тук го научих и така процедирам. На Коди no sticky също ми става на дупки иначе.

# 403
Iva_Lina, прекрасен маникюр! Чудесно свежо попълнение в темата.

# 404
Iva_Lina, супер си се справила! Отдава ти се явно. Това термо лак ли е?

Благодаря, да термо лак е на Bluesky

Общи условия

Активация на акаунт