АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - Април 2024 ТЕМА 2

• 50 658
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Аз харесвам традицията с наследяване на имената, та ще е на свекъра момата Simple Smile
Живот и здраве, следващото ще е на моята майка.

# 586
Ние име все още не сме измислили.  Приятели вече ни питат дали сме измислили, но ние все още не сме седнали да го мислим.
На мен ми се иска да е хубаво българско име и държа да има буква 'Р' в него.
Много варианти ми минават през главата, но на нищо не се спирам и да си кажа това е.

# 587
  • София
Ние стигнахме и до още едно май. С буквата на баща ми. Вече има една внучка с неговата буква, ама ще видим дали няма да има още една. Принципно не искам името да има “р”, но това има и все пак звучи ок. Значението също ми харесва, с фамилията звучи много добре, че и това ми е важно Grinning Стои добре и до името на сина ни.
Решихме след вчера да си дадем едни 10 дни да се разсеем и да прегледаме пак списъка Grinning

# 588
Весело посрещане на празниците момичета! 🎀🎄
Ние също само веднъж сме коментирали имена за бебето и не стигнахме до консенсус. Иска ми се да е на свекъра ми. Харесва ми традицията. Той се казва Йордан, но не ми се иска да е цялото име. Много ми харесва Йоан, празнува на Ивановден обаче. Баща ми се казваше Иван. Покойник е от доста години. Знам, че не е хубаво на починал, но пък и не е конкретно Иван. Същевременно терминът ми е около датата на смъртта му и ще бъде трудно да реша.

# 589
Весели празници момичета , бъдете здрави и само усмихнати моменти. Аз не вярвах , че толкова лесно ще вземем решение за името. Още бях може би в 4 месец и понеже е инвитро просто си седяхме и казахме ще я кръстим на лекарката и на двамата ни допада името и се съгласихме от раз Simple Smile

# 590
Име мисля отдавна. Ние спазихме традициите до някаква степен - първото с буквата на свекърва ми, второто на баща ми. Племенницата е на майка ми. Бабите и дядовците са уважени, та сега нямам ангажимент. Изборът е труден, не желая да се повтаря първата буква на името с тези на племенниците, защото ще се обидят сестра ми или девер ми. Мъжът ми в повечето случаи харесва имена, различни от моите, мисля, че ме е оставил сама да избера.

# 591
Ние още в началото сме си решили, че ще се казва Лора и всички знаят, не го крием, няма да е кръстена на никой, единствено бих кръстила детето ми на моят баща. Мъжът ми е кръстен на дядо си, може би имат очаквания да се продължи тая традиция, но аз не я харесвам , а и името на свекър ми също не ми харесва. Ако искат да се сърдят , проблема си е изцяло техен. Исках да кръстя детето с кратко име, тъй като моите 3 имена са ужасно дълги и никога не мога да си ги събера на едно редче 😅 Нейните няма да са така 😄
Пожелавам ви весели празници, домът ви да е пълен с любими хора , да бъдете здрави и много усмихнати!

# 592
Весели празници на всички Christmas Tree Ние ще си го кръстим на нас. Таткото е от Румъния на ще е с 2 първи имена. Имайки предвид колко трудно ни се случи и не знам дали пак ще ни се случи решихме да сме малко егоистични Grinning Освен това намирам значението на моето име за много подходящо - дар от Бога.
Казахме на семействата- няма сърдити.

# 593
Момичета , вие имате ли вагинални секрети . Не е бяло течение , няма мирис , не е разтегливо , но понякога ми е едно влажно . Имам чиста микробиология , но ме шашнаха като четох за изтичане на околоплодни води . Количеството не е голямо , но се шашнах , а на лекар ще мога да ида чак на 28. Слагам и все още Кронон гел вечер от там вадя бели топчета 😀

# 594
Светлини, уютни и щастливи празници! Бъдете здрави вие и семействата ви, бъдете смирени, задружни и обичани Simple Smile

Ние имахме име за момиче ,още преди да започнем да действаме по въпроса с първото  (за това смятам ,че е и девойка 🥰). Името е комбинация от имената на бабите, макар не всички да смятат така хаха.
Сега отново имахме измислено име само за момче , но пък бързо го перефрезирахме в момичешко и мисля ,че че се получи добре ...но пък имаме спор как ще се обръщане на "галено" към бебка. Ще е кръстена на свекъра живи и здрави Simple Smile

# 595
Светли празници, момичета! Кажете нещо ефикасно за болки в гърлото, което е подходящо при бременни?

# 596
Светли празници, момичета! Кажете нещо ефикасно за болки в гърлото, което е подходящо при бременни?

Ефизол, гаргара със сода бикарбонат, гаргара с лайка, смес от мед, лимон и джинджифил, спрей Тантум верде.
Бързо оздравяване

# 597
  • София
Весели празници на всички!

Спокойствие, семейна хармония и много приятни мигове ви пожелавам!☃️🎄

За гърло основно чай с мед и лимон или само резени лимон с мед. Сега върлува някакъв гаден вирус, който те удря точно там. Надявам се да премине скоро.

# 598
  • София
Вирусът е отвратителен. След гърлото мен вече втора седмица ме държи хрема (дори опита към ушите да отиде). Иначе аз го борих с Тантум верде, мед и лимон. Може и Тонзилотрен. И два пъти дневно Биозин.

# 599
Аз овладях гърлото със стрепсилс интензив , нищо друго не ли помогна , но пък хремата вече 7 ден продължава нищо не помага за нея , чак се давя

Общи условия

Активация на акаунт