💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 758
  • 3 318
  •   2
Отговори
# 2 325
  • Другата България
Честно казано, и математически, и логически, и стратегически, а най-вече - фактически, точно тези продуценти са в състояние да направят и невъзможното, ако /когато/ искат да очернят/лансират някой.
Така че моят прочит с оглед снощните събития е този, пък може и да греша. Този сезон определено ме поизпотиха с това да им предвиждам глупостите, но пък и те надминаха себе си. Верно, че и не се напрягам толкова, защото ми е все тая кой какво и защо - знам, че Момчи няма да е победител, поне това не се посвениха да ни го наврат в очите още от ден....две, Радо също няма да е, Теди няма да е....един Мишо ми остана, ама и той надали ще е. Предвид вече името МУ, което отвсякъде се спряга. Сега забавното ми е кой докъде ще го докара, въпреки, че поне за мен и ТОП 5 е /почти/ ясен след снощи.

# 2 326

По отношение на Рълев - на мен не ми пречи, че се съюзи с Виолета, той нямаше голям избор и това беше логичен ход. Естествено е да не иска да се коалира с хората, които го мачкаха, пренебрегваха и пращаха на елиминации цял сезон.

Всъщност той искаше. Даже два пъти подаде ръка на Крум. Преди обединението и щом дойде Виолета. Крум обаче и двата пъти го пресече. Първият път каза, че си играят по старому и след обединението, а вторият беше уклончив, когато Рълев попита какво става след като разкарат жените.  Докато първият път го разбирам Крум, второто му пресичане му подпечата билета.

# 2 327
  • София
Ама какво се търси под вола - теле. Някой може да иде на битка и да вземе грошове и то при почти сигурна победа. Естествено, че ще го направи. Това е игра все пак.

# 2 328
Аз не разбрах какъв е последният елемент от елиминацията довечера? Рисуване на тигри ли? Rolling Eyes

Честно, но според мен Цвети изобщо не трябваше да достига до този етап на играта за сметка на безумното отпадане на играчи като Цецо, Бени, Ива, Васил.

Дори и Моника, която отпадна заради контузия, за мен беше по-силна от нея.

Надявам се Виолета да победи не защото заемам страната на злото Sunglasses Виолета, въпреки каруцарския език, който използва, и самонадеяното ѝ агресивно поведение, не ми е чак толкова черна и зла, както пък Цветито не ми някакво невинно беззащитно ангелче озовало се сред зверове.

И от двете Виолета е по-силният, по-комплексният, по-колоритен участник.

# 2 329
  • Другата България
А довечера следва най-логичното според новия сценарий - Крум да спечели предимство за Цвети, и Цвети да отпадне, въпреки него. После в събота същия Крум да си вземе син играч, тоест Мастагар. Това снощи го получих като прозрение, след като разбрах за секундантите и това какво ще зависи от тях.
А защо го мисля - ами именно защото НЯМА никаква логика при все, че досега спечелил отбор залагаше, сега това да е член на загубил такъв, при това два пъти. Blush Просто трябва да направят поредния карамбол, да завъртят интригата - този път при сините, с което ще докарат Момчил на прицел /вероятно/, а и да подсилят коалицията на Крум. И накрая, но не на последно място - да намерят нов обект за хулене на стрина, след като Цвети вече няма да я има.

# 2 330
А довечера следва най-логичното според новия сценарий - Крум да спечели предимство за Цвети, и Цвети да отпадне, въпреки него. После в събота същия Крум да си вземе син играч, тоест Мастагар. Това снощи го получих като прозрение, след като разбрах за секундантите и това какво ще зависи от тях.
А защо го мисля - ами именно защото НЯМА никаква логика при все, че досега спечелил отбор залагаше, сега това да е член на загубил такъв, при това два пъти. Blush Просто трябва да направят поредния карамбол, да завъртят интригата - този път при сините, с което ще докарат Момчил на прицел /вероятно/, а и да подсилят коалицията на Крум. И накрая, но не на последно място - да намерят нов обект за хулене на стрина, след като Цвети вече няма да я има.
Merri_An, най-после разбрах кои са водещите персонажи в това шоу - стрина и Крум Joy

# 2 331
  • Другата България
А, аз не казвам, че са водещи.
Всъщност, стрина и Мартин са си “златни кокошки“, един вид главни герои, които ще ги държат до последно.
За водещи....не знам какво влагаш в понятието. Blush

# 2 332
А, аз не казвам, че са водещи.
Всъщност, стрина и Мартин са си “златни кокошки“, един вид главни герои, които ще ги държат до последно.
За водещи....не знам какво влагаш в понятието. Blush
Нещо като в американски екшън филм - всичко що мърда покрай тях изпопада, ама точно тях куршумите не ги ловят Joy

# 2 333
  • Другата България
За Крум съм сигурна, че ще падне “жертва“ на Вила, кога не знам, но ще се случи.
Ако досега не е бил предвиждан за отпадане, то вече играта има нов фокус, върху нов победител, а Крум му се явява пречка. Blush Това отново след снощните събития ми се “яви“.

# 2 334
Дефилирането на Калата. Nerd
Верно е, като манекен и фигура, и стойка, и походка. Това съвсем сериозно. Simple Smile
Калоян съвсем сериозно си е модел. И явно като видя "котешката пътека", подсъзнателно включи моделското поведение. Grinning Наистина беше забавно.
А крушката си имала опашка?! Nerd
С глас се смея.
Тръгнал да се млати с Марто, ама превключи на друга вълна. Професионално изкривяване. Satisfied Satisfied
Не знаех, че е манекен, но ме впечатли колко професионално се движеше, а музикалния фон направо ме утрЕпа. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Това беше един от най-комичните моменти дотук, да не кажа най.

# 2 335
  • Другата България
Снощи писах за поредния “бисер“ на Димо.
“Вижте Рълев колко е ....услужлив“ Joy Ето го нагледно.

# 2 336
Снощи писах за поредния “бисер“ на Димо.
“Вижте Рълев колко е ....услужлив“ Joy Ето го нагледно.

Ееее, Мери. На това му се вика съчетаване на полезното с приятното

# 2 337
Той е с ръкавици, това не се брои, защото няма пряк контакт Wink

# 2 338
  • София

А, защо си сигурна, че ще е точно Благо? Има логика Крум и Мартин да избере и за него знае, че не се понасят с Виолета, а той според мен все пак ще цели преди всичко да дръпне човек, който ще играе с него и чак след това да подсили племето. Та колкото е Благо, толкова и Мартин според мен е вероятен избор.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 17:36 от gg__

# 2 339
Той е с ръкавици, това не се брои, защото няма пряк контакт Wink
Правилно. И пак добре че не е ъъъъ подпрял Радко или Калоянчо, че не знам какъв щяха да го изкарат.

Общи условия

Активация на акаунт