💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 165
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Хах, Цвети като чу 2 допълнителни гласа и ѝ светнаха бушоните😂

В този етап на играта за 50 гроша да се предлага глас до сега не е било май. Само на Паулина и Мани Ралица раздаваше имунитети на килограм, но след първи етап тази цена на глас е смешна

# 1 426
  • Другата България
Само на мен ли положението между Мастагарков и останалите участници от племето ми напомня на ситуацията при Юлиан от първи сезон?
Нищо общо няма Мастагар с Юли.
Юли се пребори сам с всички, и въобще не се притесняваше да им каже всичко открито, с цената на това да бъде обвинен за сексист и какъв ли не още. Тогава нямаше мечове, секири, брадви и грошове. Излизаше на арената и ги мачкаше, без да мрънка часове наред.
Благомир от страх да не му падне реномето се оставя да го мачкат и обиждат хора като Мартин и Денка.
После излиза и той, и побеждава и той, но пък и предимства взима заради това.

# 1 427
Много се радвам, че предложиха на Цвети номинационни гласове! Малко да им объркат сметките на коалицийката на Годзвила.

# 1 428
Едно време царете, за да се разтоварват от напрежението от царуването, имали хобита! Хан Крум, например, правел чаши! 😅😅😅
Та наш Крумчо ко се възгордя! Мисли,че ще прави чаша от главите на Старейшините ли?
Кога си колкото Инч Хай, си си Крум Хай, не Хан!

Наш Крумчо единствен не взе 100 гроша и Огърлицата на спасението,а храна за всички.Наш Крумчо няма загуба/поне не помня за такава/Наш Крумчо е страхотен стратег . И наш Крумчо прави жертви ,набутва се между шамарите за да спаси другите.Не съм видяла друг да го прави.Единствения друг способен на саможертва е Момчил.И наш Крумчо е най-слабичък,най-нисичък,но пък най-способен.И не съм видяла да се е възгордял.Но има право да се оцени високо.

# 1 429
Не ,че нещо може и да съм пристрасна, ама как Цвети която е 50 кила с мокри гащи си представя ,че ще бие която и да е от сините жени. Тя не видя ли ,че те и за миг не трепнаха на този тепих. А пък и дори фантазирайки да беше успяла, какво щеше да се промени 6 на 3, вместо 6 на 2. Еееее не спря да мрънка това момиче.🤐

# 1 430
  • Варна
Крум е много пъргав и гъвкав,Като маймуна
е. не съм учудена, че спечели срещу Момчил.
Пък и  ако е хитрувал да да му напвили забележка, Димо не се обади

# 1 431
  • София
В ИГ се върти предположение, че Рълев е саботирал заради грошовете на Цвети.
Почувствах се замислена.....
Според мен не саботира, не защото не би го направил, а защото прецени, че ще загубят така или иначе. Просто беше победен, мисля, че и до някаква степен подцени Дунев, след като отдавна не го е виждал да се изявява. След като вече имат една загуба, може би утре би саботирал. Но днес си бяха обречени, защото дори точките на Калоян и на Крум "на хартия" не трябваше да са техни.

# 1 432
  • На Изток от Рая
Цветка сега като изхарчи грошовете, на Рълев му отиде стратегията... Не вярвам, че ще стрелят по нея, въпреки че те нямат шанс да се измъкнат
П. П. Забравих, че Рълев е с 2 гласа.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 21:32 от Countess_M

# 1 433
  • Някъде там...

# 1 434
  • Другата България
В ИГ се върти предположение, че Рълев е саботирал заради грошовете на Цвети.
Почувствах се замислена.....
не мисля така. Дунев макар и с 20 години по голям тренира активно, имаше и предимството за тази игра , че по нисък от Рълев.
Аз и не искам да задълбавам, но още в началото когато овенът обясняваше на агънцето как точно ще стане, „АКО“ са на два съвета за момент ми мина през ум, че на Ръльо това би му дошло дюшеш. Хем Цвети е аут, хем той по-богат. После, когато “случайно“ Цвети предположи точно същото в разговора с Крум и Калоян, отново се почувствах...леко замислена. И сега накрая, с напомнянето на Ралица да си носят грошовете /досега не го е казвала/, вече си мисля, че си е продуцентска манипулация. Ще се опитат да изгърмят Цвети, но няма да е тя.

# 1 435
Цвети и Вики са сравнително еднакви килограми, имаше повече шанс от Оряшкова. Да, бушон си трябва, но я и разбирам, че малко й писна от тази роля. Тази игра не винаги се печели от по-силните, миналата година много по-силните физически безстрашни бяха размятани от Супергеорите, дори и без Алекса, заради лоша стратегия.

Цвети дано не си опука грошовете, тия два гласа са й доникъде. 5 на 5 с капитанско решение.

# 1 436
“ - Раде, да пишем писмо на Дядо Коледа!
- Йее, искам дрон!
- Не, Раде, ще поръчаме камион, кола с дистанционно, влак, багер и бетоновоз!
- Ване, как да те подкрепя, като аз искам дрон!
- Раде, подкрепи ме, повече подаръци са.
-Ще го подкрепя, как няма?! Абеее, не знам дали ще го подкрепя, дрона мира ми не дава. Ще…..,не знам дали!”

# 1 437
  • София
Цветка сега като изхарчи грошовете, на Рълев му отиде стратегията... Не вярвам, че ще стрелят по нея, въпреки че те нямат шанс да се измъкнат
Е, просто ще вземе 100 вместо 200, не са му в излишък.

# 1 438
  • Някъде там...
А и Момчи падна няколко пъти , какво толкова негодува срещу Крум. Не съм фен на последния , но е много пъргав и използва това си предимство.
За разлика от Момчил, Крум падаше нарочно т.е. лягаше. А Момчил се ядоса, защото два пъти падна върху контузеното си коляно. Което и предреши изхода от дуела.

# 1 439
Крум е готов за политик. Десет изречения започващи с "по принцип" за да каже Не.😁

Общи условия

Активация на акаунт