💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 336
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 605
Най-добрите!                                                       

# 1 606
Грешките на Крум:
- изпрати Мишо при Амазонките след загуба на залога; трябваше да е Цвети, с обещанието един ден след това да си я приберат, като се сформират новите отбори; тогава при Амазонките щяха да са Мудева, Цвети, Оряшкова, Теди и Момчил; при победа взима Цвети и Момчил; при загуба Оряшкова и Цвети; отборът става значително по-силен /Мишо и Момчил или Мишо и Оряшкова са там/ и доста по-равнопоставен със сините; вариантите за коалиции са повече;
- изборът при разделянето на племената - тук след първата точка вече няма какво да се каже повече - предизвестен
- отказът да вземе 200 гроша и огърлица
- гласуването на първия съвет при червените, когато стреля по сформиращата се женска коалиция, без преди това да отслаби Рълев и Радо; трябваше да говори с Виолета лично, а не да разчита на посредници

# 1 607
  • София
Не съм чел коментарите назад, но от промото за утре съвсем накрая се чува женски пищящ глас. Мога да предположа, че е на Дени. Демек сините печелят Grinning

Това не пречи, разбира се, да започна молебен Момчи да не е съгрешил с нещо и да не се налага Ралица да го бие с точилката Close

# 1 608
  • BG-DE
Цвети наистина ужасно преекспонира всичко, никой не и омаловажава победата над Мудева но факт е, че имаше и доза късмет с отварянето на купичките, а първата и "победа" на елиминационна битка си беше служебна. Честно казано разбирам го Рълев, че и се издразни на негово място и аз бих се подразнила, а това пък да тръгне да вади като довод за оттегляне от тяхната коалиция някаква забележка по време на игра, е-е просто нямам думи 😳

# 1 609
  • Другата България
Тъкмо за Виктория и Алекса се сетих, и всеобщото възмущение към отношението им към Фейгин и Мани миналата година.
Поголовна сеч беше, а аз не бях съгласна. И още не съм, аз бях от харесващите Виктория.
Сега е същото, Рълев и Виолета нападат едно момиче, дори не са две.. Ноооо, не било баш така. Blush
Затова казвам, че личните пристрастия и това кого харесваме в такъв формат оказват голямо влияние върху разбирането ни за дадена ситуация, особено ако същите хора са замесени в нея.
Много лесно е когато не харесваш никой, освен един, за когото знаеш, че ще го прецакат и някак по-лесно минаваш през всичките продуцентски глупости. Blush
Освен това, както в “линча“ на Мастагар, така и в този на Цвети разбира се, има и един от пръстите на Тупарев, вероятно средния в случая. Blush Целта отново е постигната, при сините Мартин е мразен, тук е Виолета. И накрая ще ги събере двамата. Blush И ние пак ще гледаме, попържаме, пишем...на него това му е важно, ВИП сепарето в Джанъм вероятно му е сигурно, зъбния му камък е изчистен, какво му трябва на човек....толкова “малко“.

# 1 610
Разочарова ме Рълев, това Гледай ме в очите на съвета беше смешно,жалко и гадно, като цяло да риташ паднал човек е грозно. Не е мъжка постъпка. Цвети може да е всякаква, но да й скачат, както скачаха Слипа и Виктория, е абсолютно отвратително!
Той от доста време ме е разочаровал, сега затвърждава мнението ми.
А какъв е хитър лисигур.
Опасен е той. Със стрина как си паснаха на акъла, като два дебнещи за плячка хищници са?! И сред тях две агънца - Теди и Радо. Scream

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 23:28 от sineva 1

# 1 611
Рълев изобщо не се е обърнал злобно към Цветанка като ѝ каза да го гледа в очите. Имаше предвид да го гледа в очите като лъже, защото той не е казвал, че си е спечелила битката с късмет. Това бяха думи на Виолета, а не на Рълев. Стига преекспонирахте.

# 1 612
  • Другата България
Стига ни казвахте какво да мислим. Ако може, разбира се.
Всеки си пише мнението за предаването, нека наистина се спре с това размахване на пръсти.

# 1 613
Ами говорите с факти. Поне да сме коректни с това. Мнението Ви не коментирам. Ясно е, че имаме генерални различия в мисленето.

# 1 614
  • Другата България
Темата е за предаването. Всеки си пише мнението според това как лично възприема видяното в него. Няма задължения да пише факти, обстоятелства, дати, цифри, числа или каквото и да е друго, само защото друг го изисква. Blush 
Но има задължение да спазва добрия тон и да не дава наклон на другите какво да пишат и как да го пишат.
Нека освен различията в мисленето, да нямаме и такива във възпитанието, дори и да не са генерални. Лека вечер от мен.

# 1 615
Наскоро попаднах на любим цитат. Бегло преразказан : Хората няма да помнят какво си казал, а как си ги накарал да се чувстват. Казах как ме карат да се чувсрвам Рълев, Цвети, Вила и т. н.

# 1 616
Наистина не знам какъв човек трябва да си, за да търсиш недъзи и да обиждаш едно сираче?! Първо погледни в себе си - явно не е добре работата. Това към всички, които нямат сърца и обясняват колко ги дразни Цвети. Мен пък как не ме дразни. Що така?
Наистина е така. Виолета се държи ненужно грубо с нея. Повечето хора там са такива, груби, доста примитивни. Не, че са задължително лоши. А Цвети трябва да си дава сметка след два месеца къде е попаднала и да има преценката как да се държи с тях. Инфантилно е това нейното и на мен ми е жал за нея, защото е много изстрадала, много се е борила и търси признание, търси оценка, но не се прави по този начин. Сега на тях пак не им е ясно какво точно са сгафили и освен досада няма да предизвика други чувства в тях.

Кажи ни КАК СЕ ПРАВИ?Аз например не знам.Само знам със сигурност,че когато  си добър ти е  трудно.

# 1 617
Защо въобще се споменава, че Цвети е сираче. Цвети не е казала, не ме номинирайте защото съм сирак, нито по някакъв начин е търсила съчувствие заради този факт. Не знам какви лични драми им се привиждат на някои.

# 1 618
  • софия
Извън хвърчащите пера и перушина да си кажа какво ме изтормози най-много в този епизод. Момчи ми се струва хич не ок. Падна на игра, която си е изначално неговата и после мълниеносно изчезна от полезрението на камерите. Ще умра от яд, ако от глупостта си се е прецакал толкова зле с онзи необмислен скок. Всички губим от това. Той шанс за финал, ние красотата на играта му. Такъв играч със свещ да се търси, трудно се намира.

# 1 619
  • Другата България
Извън хвърчащите пера и перушина да си кажа какво ме изтормози най-много в този епизод. Момчи ми се струва хич не ок. Падна на игра, която си е изначално неговата и после мълниеносно изчезна от полезрението на камерите. Ще умра от яд, ако от глупостта си се е прецакал толкова зле с онзи необмислен скок. Всички губим от това. Той шанс за финал, ние красотата на играта му. Такъв играч със свещ да се търси, трудно се намира.
Аз това от снощи го пиша. Видимо накуцваше още преди играта с Мастагарков.
А тази вечер определено го нямаше почти през цялото време. Той че се е прецакал, прецакал - сам, но дано продукцията не го прецака и тя, че много ще му стане. Имам предвид да го започнат с психоатаки, след като е контузен с цел да го изкарат доброзорлем от играта.

Общи условия

Активация на акаунт