💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 307
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 635
Извън хвърчащите пера и перушина да си кажа какво ме изтормози най-много в този епизод. Момчи ми се струва хич не ок. Падна на игра, която си е изначално неговата и после мълниеносно изчезна от полезрението на камерите. Ще умра от яд, ако от глупостта си се е прецакал толкова зле с онзи необмислен скок. Всички губим от това. Той шанс за финал, ние красотата на играта му. Такъв играч със свещ да се търси, трудно се намира.

Може ли да ми припомните този скок кога беше!

# 1 636
Според мен Рълев не може да губи. Загубите на вчерашната капитанска и днешната от Дунев яко го изнервиха. По този случай напада най-лесния от противниковия отбор, изпускайки пАрата. И какво велико измисли, за да има победи в битка. Да е номиниран и да бие Цвети, за да й краде грошовИтИ. Мноооого мъжко, Рълев, много, много спортментско 😎
Скрит текст:
А Цвети и Мастагар са типични представители на зодия риби. Мрънкат си, черногледи са, връщат се за разбори на минали събития, но не са злонамерени и са чувствителни. Поне моите наблюдения над тези водни представители са такива. Надявам се, че не засягам пишещи тук рибки и рибоци 😉
Rolling Eyes

Ама Рълев мъж ли ѝ е, влюбен ли е в Цвети нещо, задължен ли ѝ е по някакъв друг начин, че да не си играе играта и да се съобразява с нея?

За какво му е да я пази в игра, в която редовно се изправят жени срещу мъже на елиминации? И ако не е той, някой друг или някоя друга ще я отстрани, това за по-мъжко и по-спортсменско ли ще се брои? Или на Цвети трябва да ѝ се даде специален статут да не се номинира изобщо заради грошовете? Rolling Eyes

Цвети ми стана неприятна, още като се озова на реката и едва ли не порицаваше другите, че са усмихнати и позитивни.

А Мастагарков ми е с много различен вайб от нейния и въобще не намирам прилики между двамата въпреки зодията им.  

Всъщност, по вайкане, кахърене и злопаметност Дунев ми е като нея.
Въобще не става въпрос за пазене на Цвети, а за немъжкарско поведение.
Аз харесвам Цвети. Може да мрънка, но е реалист и си казва нещата такива, каквито са. Приема участта си и не се дава на Вила да я мачка, въпреки усилените опити на същата.
Само да допълня, че Цвети и Мастагарков си мрънкат безобидно, незлобливо.

# 1 637
Малък Ръльо и той гладиатор......
Агънцето пак липсва, вероятно не е разбрало кога и къде да дойде за снимка, и докато го обмисли....Blush

Той не е ли студент в Щатите? Сигурно е заминал.

# 1 638
  • При семейството си
Гледам на запис, ама все едно различно предаване спрямо коментарите. Нищо толкова арогантно не видях в Рълев , не знам защо го хейтите така. Играе си играта момчето и нищо толкова лошо не е казал.
Стрина си е гад , но такъв й е натюрелът.

Абсолютно.
Цвети отново, аз съм победила на две елиминационни битки, не могат да смятат, че са ми на късмет. Даже Ралица продължи да говори само за битката с Мудева.
Рълев се обръща към нея, извърта, тя блуждае и нещо пак каканиже.
Забрави на топчето, като ги провали, кои седяха до нея и я напътстваха и даваха кураж - Рълев и Радо, докато Калоян и Крум им идеше да я убият. Крум една окуражителна дума не и’ е казал, сети се тя да обвинява кой я има за бушон.
Рълев истински беше озадачен от отношението и’, Вили е съвсем друга история.
Радо не я ли изпрати на Чистилището точно след тигрите, които беше рисувала?
Да се бяха самономинирал хората от нейната коалиция, нали щяха да я пазят.
Радо отново много ме изкефи…”да лягаме, какво да се гледаме като…”.
Та и аз така.

# 1 639
  • София
И мен ме издразни Виолета. Коя е тя да нарежда кой кога да говори, да определя колко е умен и тн. Цвети прекалено даже й мълчи. Да не говорим как никой от останалите дума не обели по принцип. Няма значение кой крив, кой прав, за мен нейното поведение е неприемливо и някакъв вид тормоз.

# 1 640
Тъкмо влизам да доноснича за ШООто, а гледам и тук сеир..

# 1 641
Натоварих се от скандала с Виолета след съвета. Не е имало друга такава харпия досега. Ни Джаферович, ни Паулина могат да и стъпят на малкия пръст. Виолета смята поведението си за напълно нормално. Проблемът е на всички онези, които приемат твърде лично онова, която тя смята за искреност.
Колкото до Цвети - дожаля ми. Има много положителни качества момичето, а негативните са следствие трудната и съдба. Младостта  оправдава поведението и. За да пребориш призраците в гардероба, първо трябва да осъзнаеш, че ги има, а това определено не се случва на 20г. Дълъг път има да извърви,  но вярвам, че ще се справи, защото основата е добра.
Връщайки се назад и припомняйки си моите 20г, чак ме хваща срам, защото двете ми мозъчни клетки никак не осъществяваха контакт /още са две, но поне взаимодействат 😁 /и в сравнение с мен хора като Радо и Цвети  изглеждат като древни мъдреци, затова съм и по-снизходителна.
Най-тегаво, обаче,  ми е за Момчи! Хем го искам на финал, хем никак не ми се ще да го гледам как се мъчи с тази травма! Дано устиска!

# 1 642
  • софия
Dream team, още преди разпадането мисля. Беше играта в която трябваше да държат пъзелистите на една платформа, докато редят.

# 1 643
Тази постоянна нападка и тъпчене на психиката на Цвети (и Мастагарков) от някои любимци на публиката ми напомня малко на  "Станфордски затворнически експеримент" Joy

# 1 644
  • BG-DE
Всеки човек си има неговите си трагедии и драми в живота, Дунев също си има своята, загубил е съпругата си, съответно дъщеря му майка си. Не знаем какъв е бил животът на Виолета и през какво е минала но тях можем спокойно да хейтим, а Цвети не. Това са игри и всеки влизайки във формата би трябвало да си дава сметка, че ще сблъска и с това. Така както Мартин и Рълев трудно приемат загубите Цвети пък явно живее с мисълта, че непрекъснато я подценяват. Тя все обвинява Радо, че я е изпратил на Чистилището но всъщност там я изпратиха хората от нейната коалиция за да се запазят Викинга но не знам защо Рълев и Радо  не и го обясниха или пък са й го казали но тя не иска да го възприеме. Никой не мачка психиката нито на Мастагарков нито нейната, просто не ги харесват в племената им, всъщност това което говорят на синхроните за тях те го научават сега, но за да не са харесвани към момента сигурно има и причини, които не сме видели.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 02:42 от Menerva

# 1 645
Цвети е по-мъж от мъжете, защото има куража да се опъне на стрина. Мъжете мълчат на намилането на Вили  и не смеят дума да й кажат.
Браво момиче, така се прави!

Начинът, по който Вили скочи да защитава Рълев, ми показва, че най-вероятно договорките между нея, Дени и Рълев са налице от преди предаватето. Рълев и сега не смее да каже, че са гаджета с Дени, това ми се струва съмнително. Какво има да криеш, ако си чист пред съвестта си.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 03:38 от bonbonka6

# 1 646
Извън хвърчащите пера и перушина да си кажа какво ме изтормози най-много в този епизод. Момчи ми се струва хич не ок. Падна на игра, която си е изначално неговата и после мълниеносно изчезна от полезрението на камерите. Ще умра от яд, ако от глупостта си се е прецакал толкова зле с онзи необмислен скок. Всички губим от това. Той шанс за финал, ние красотата на играта му. Такъв играч със свещ да се търси, трудно се намира.

Може ли да ми припомните този скок кога беше!
На 11.10 /vbox част 5, започва с него/

# 1 647
Да се бяха самономинирал хората от нейната коалиция, нали щяха да я пазят.
Да си дойдем на въпроса! Защо Крум и Калоян не се номинираха вместо Цвети? Нали така й обещаха? Какво стана? Не можело така? Баа... ти да видиш!

# 1 648
  • София
Много искам да греша, но от снимките на Момчил в Инстаграм повече от месец след предаването, ми се струва, че е имало операция на коляното... Confused Много неприятно...

Цвети, която доста ме дразнеше до скоро, вече ми мина на плюса заради куража си да противостои на ламята Виолета. Нея пък как не я е срам и нещо задръжки да има, държи се безобразно (както винаги) с момиче, по-малко от дъщеря ѝ. Нали е много печена, защо пада до такова ниво... Строгата учителка в детската градина, ще казва кой да мълчи и кой да говори. Та браво на Цвети, че ѝ отговаря и не си глътва граматиката.

А Дени, както я дават в синхрони на реката, ми се вижда със спирала на очичките.

# 1 649
  • Асеновград
Цветка си е мрънкало , но вчера ми дожаля за нея. Стрина съвсем полудя,  как може така да нападаш дете...така ми се иска някой по същият начин да се отнася към Денислав.Чудя се защо всички и мълчат на дъртата , никой ли няма куража да я постави на мястото и? По скоро са възпитани млади хора.
Оххх нямам фаворит , всичките ме дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт