💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 157 057
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 3 090
Тая година мотото на предаването; "Пребий човече". Всяка игра има контузени и то лошо, няколко човека напуснаха по медицински причини: Рълев младши, Веси, Николай, Моника, Васко и няколко играят със сериозни контузии: Вили, Мастагарков, Момчи... Те направо ги избиха.... Аз нямам спомен до сега да сме имали толкова много контузени и то сериозно състезатели.
Накрая ще спечели този, който все още може да ходи без патерици.

# 3 091
В понеделник Мартин ще мутрее на Мастагарков, както Виолета на Цвети, май.
Този разговор на тъмно ли го водеха?

# 3 092
  • София
Калоян като чу за Жорката как само реагира, хаха.
Явно са доста близки. Simple Smile
И на мен ми направи впечатление, много искрена радост. 🤍

# 3 093
Мина ли епизода ?!
Нали в събота е от 21ч ?!

# 3 094
Мина ли епизода ?!
Нали в събота е от 21ч ?!
Мина. Пак смениха часа на излъчване

# 3 095
Шегата на Рълев попремина границите , но явно така разбира  хумора и оригиналностга. Стрина определи Калоян да сготви промо стоките и настъпи мир.
В понеделник първата част ще е негледаема -пак крясъци и нервни изблици от самозабравилия се Мартин . Не е свикнал да му се  опонира -мама и тати добре са се справили с финансите, но с възпитанието провал .
 Дано няма сериозни контузии.

# 3 096
  • София
Тая година мотото на предаването; "Пребий човече". Всяка игра има контузени и то лошо, няколко човека напуснаха по медицински причини: Рълев младши, Веси, Николай, Моника, Васко и няколко играят със сериозни контузии: Вили, Мастагарков, Момчи... Те направо ги избиха.... Аз нямам спомен до сега да сме имали толкова много контузени и то сериозно състезатели.
Накрая ще спечели този, който все още може да ходи без патерици.
В такъв случай залагам на Димо или Ралица 😂

# 3 097
  • София
Мина епизода.
Явно от тази седмица са го променили. И вече и в събота ще е от 20:00 ч.
Ако на 1 стр. не е променено, ще го сторя в понеделник с новата тема.

# 3 098
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Близки са, да - съученици и приятели са. А и покрай плуването също.

Шегата на Рълев биваше, но не трябваше да продължи толкова дълго. Излишно беше да оставя Крум да си събере багажа чак, малко прекалено стана.

В понеделник битката ще е истинско осакатяване. Напомни ми за онази битка в първи сезон, в която се претрепаха няколко човека подред при едно скачане за ключове в бали сено - Георгиус, Март, че и още имаше.
Дано останат всички здрави!

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 21:47 от Reinа

# 3 099
Еееееее значи. Сега пък не била добра шегата на Рълев. Нищо му няма на Крум. Забавно му беше. Посмяха се. Като се дъвчат сте недоволни, като се шегуват пак недоволни. Няма угодия.

# 3 100
На мен не ми хареса шегата на Рълев, можеше поне като стана да си събира багажа, да му каже, а не да го остави още 20 минути. Малко на гавра отиде. В другото племе щеше да му е по-добре, можеше и да се намести с Мастагарков и Момчил, да има имунитет и да избута малко.

И на мен ми дойде безвкусна шегата на Рълев. Очаквах да спре Крум, когато той тръгна да си оправя багажа. Ама не. Точно гавричка си беше.
Но пък ми хареса Крум как реагира. Не мрънка, не се оплака, стегна багаж, каза, че няма да се мазни на старейшини, за да оцелява.
И не се обиди като разбра.

# 3 101
Няма друг такъв плувец като Георги за 5 сезона, уникално красиво и мощно плуване 🏊

А завършващият бътерфлай беше просто бижу 🐬

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 21:47 от Electric Papaya

# 3 102
Следващата битка се очертава"Доктор на терен!".
Не ги пожалиха тези играчи,бе!
И докторите, дет са на КУРОрт!

# 3 103
  • Някъде в Матрицата
Близки са, да - съученици са. А и покрай плуването също.

Състезавали са се/състезават се за един и същи клуб.  Снимката е от ФБ страницата на Клуб плувни спортове "Олимпия"

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 22:06 от Ph0enix

# 3 104
  • София
И на мен не ми беше забавна шегата на Рълев, но на мен не са ми забавни нито една от шегите след завръщане от битка. Съветът ми към всички до един е да ги пропускат, да не се крият в храсти и пр. Това е просто сегмент за запълване на времето.

Общи условия

Активация на акаунт