Майски бебета 2024г. - Тема 2

• 39 487
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
И на мен вс си ми е суперрр и не повръщам и не ми се гади само където понякога ,има го това придърпване (сиг от растежа на матката )Да ви кажа един ден ям много,друг не толкова

# 271
И на мен още ми прилошава, но все по-рядко слава богу. Но в неделя вечер 5 часа лежах, защото ми беше ужасно лошо. Умората си е все така силна, направо я усещам в костите си, не съм тренирала интензивно от няколко седмици, само на танци и йога ходя по 2 пъти седмично....
И аз вече нямам търпение за резултатите от тестовете 😅, нищо не съм гледала за бебето, но ние и всичко си имаме(баткото е края на април). Евентуално легло ще купуваме, че баткото не си дава неговото нищо, че не го ползва 😅. Но пък имаме и сгъваема кошара, която е ползвал 2 пъти, та ще видим. Като наближи датата ще изпера количката и столчето за кола и ще пратя количката до сервиза, че има дребен проблем с шасито.
Предният път ядях сладко и погрознях, но родих момче. Много красиво момче все пак 😆

# 272
Доколкото разбирам,повечето мамита имате вече по едно детенце  Blush да са ви живи и здрави.На вас ще ви е по лесно относно покупките-ще си ползвате някои неща от първото.Това си е направо супер

# 273
Честити сини гащички и за хубавите новини като цяло! Relaxed

На мен ми казаха в петък да отида до болницата за резултати от БХС, но ще си пробвам късмета още утре, защото ми се изчака чакалото направо. Smiley За жалост нямаше опция за онлайн проверка. И до следващия преглед ще има да си чакам, чак на 16ти и дано този път не се крие толкова, вече ми се иска по име да го наричам малкия човек. Smile

# 274
Доколкото разбирам,повечето мамита имате вече по едно детенце  Blush да са ви живи и здрави.На вас ще ви е по лесно относно покупките-ще си ползвате някои неща от първото.Това си е направо супер
Особено ако са един пол😁

# 275
При мен нещата не са добре... В понеделник нали имах леко кафеникаво зацапване и ме оставиха на системи. До другия ден на обяд всичко беше спряло. Обаче днес изведнъж като се изсипа една прясна, яркочервена кръв, пълна със съсиреци... Не знам как не пропаднах от притеснение. Пак системи, намаля, но не спира. Плача цял ден и вече не знам...
Честито за всички за хубавите новини и сладките момченца и момиченца. ❤️

# 276
  • Пловдив
zoya, ако си правила БХС в Св.Георги, може да провериш онлайн в Майчин дом София (явно там изпращат/анализират пробите).
https://ngl1.infoart-bg.net/cgi-bin/WebAccess/AssyChk

И на мен ми бяха казали в понеделник да отида, резултатът онлайн беше готов още четвъртък (при проба взета в понеделник). Ходих и на място за коментар от генетик де, но за успокоение може да пробваш Simple Smile

EllieFromTheValley, стискам силно палци да мине всичко. С баткото прокървих 7 месец, бях си изкарала акъла. За щастие всичко се размина. Мисли позитивно ❤

# 277
EllieFromTheValley,дано всичко се оправи при теб.От какво е кървенето,нещо казаха ли ти.

# 278
Ели, какво казват лекарите? Гледаха ли те на ехограф?
Много съжалявам, дано всичко се стабилизира и бебчето е добре! 🙏❤️

# 279
При мен нещата не са добре... В понеделник нали имах леко кафеникаво зацапване и ме оставиха на системи. До другия ден на обяд всичко беше спряло. Обаче днес изведнъж като се изсипа една прясна, яркочервена кръв, пълна със съсиреци... Не знам как не пропаднах от притеснение. Пак системи, намаля, но не спира. Плача цял ден и вече не знам...
Честито за всички за хубавите новини и сладките момченца и момиченца. ❤️

Ели, стискам палци всичко да бъде наред? Нали бяха казали докторите, че нищо притеснително няма на ехографския преглед? Сега казаха ли нещо? Пиеш ли нещо против кръвосъсирване, да не е от това?

# 280
Не са ме гледали на ехограф днес, казаха утре. Като цяло вниманието към ситуацията е нулево. Ако не беше опасно да пътувам, щях да съм в София вече. Тук е отчайващо... Мисля ако утре продължат в същия дух да се махна и да отида в частна болница в града. Единственото, което ме успокоява за момента е, че кървенето намаля до зацапване и е по-скоро кафяво. Но то толкова внезапно стана днес, че страхът да не се повтори е огромен...

# 281
Не са ме гледали на ехограф днес, казаха утре. Като цяло вниманието към ситуацията е нулево. Ако не беше опасно да пътувам, щях да съм в София вече. Тук е отчайващо... Мисля ако утре продължат в същия дух да се махна и да отида в частна болница в града. Единственото, което ме успокоява за момента е, че кървенето намаля до зацапване и е по-скоро кафяво. Но то толкова внезапно стана днес, че страхът да не се повтори е огромен...
Непременно отивай другаде мила ставай утре и при възможност отивай в някоя клиника ! Преди да получиш самото зацапване и кръвта ,правила ли си дълги разходки нещо натоварила ли се ,полов контакт ?

# 282
Че е кафяво е добре, може би. Като стара кръв. Ако е алено червена според мен не е добре. Аз веднага бих отишла в друга по-добра болница, щом не усещам нужното внимание. Няма какво да се чудиш. А като се закрепиш - София, Пловдив или който по-голям град ти е близо.

# 283
При мен няколко седмици бяха доста тежки - не съм повръщала, но постоянно ми се гадеше, едвам намирах какво да ям, месо не понасях, заспивах, където ми падне. Сега, в 10+6, положението е доста по-добре, остана основно умората, надявам се гаденето да не се завърне никога повече.

Вчера пуснах Вижън, нетърпеливо чакам резултата другата седмица вторник/сряда. И час за ФМ запазих за сряда. Стискайте ми палци!

Дали просто си внушавам или започна да ми личи коремче…в чуденка съм, защото не бях фиданка и преди бременноста😀. Вие как сте, момичета?

Ellie, стискаме ти палци всичко да се оправи много скоро!

# 284
И аз не бях фиданка преди бременността и също съм в чуденка,  понеже и доста се подувам с течение на деня. Но със сигурност виждам, че формата се е променила, по-кръгъл е и мисля, че си изглежда бременен, с дрехи не може да се каже разликата, но без дрехи мисля, че си личи и не си внушавам

Общи условия

Активация на акаунт