Майски бебета 2024г. - Тема 2

• 37 113
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Пии го докато хапваш кисело мляко, утрогестан е маслено разтворимо лекарство, няма да ти става така

# 376
Пии го докато хапваш кисело мляко, утрогестан е маслено разтворимо лекарство, няма да ти става така
Обадих се ,ще го слагам вагинално вече ,дано понамалеят тези неразположения и най -вече контракциите да спрат .

# 377
Обадих се ,ще го слагам вагинално вече ,дано понамалеят тези неразположения и най -вече контракциите да спрат .
Дано мила, желая ти всичко да е наред!

# 378
Дано мила, желая ти всичко да е наред!
Благодаря и при теб също 🌹

# 379
Вие на коя фм ще ходите,за първата май изтървах времето.... и скоро няма да има час дали е фатално да ида направо на втора🙄

При мен изследването на урина седимент левкоцити са доста увеличени ужас 10 предполагам ще ми изпише нещо

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 18:44 от Mimi9999

# 380
Аз ще ходя на всички, такава е политиката и на Надежда. Ранен скрининг в 11-13 седмица, ранна фетална в 16-18 г.с., фетална 20-22 г.с. и късна 28-32 г.с.

# 381
Вие на коя фм ще ходите,за първата май изтървах времето.... и скоро няма да има час дали е фатално да ида направо на втора🙄

При мен изследването на урина седимент левкоцити са доста увеличени ужас 10 предполагам ще ми изпише нещо
Аз ще ходя в 13г.с. на ранния скрининг без БХС, само ултразвуковото изследване. След това мисля направо в 19г.с. Колебая се за тази 16-18, но може би ще я пропусна

# 382
Аз ще ходя на всички, такава е политиката и на Надежда. Ранен скрининг в 11-13 седмица, ранна фетална в 16-18 г.с., фетална 20-22 г.с. и късна 28-32 г.с.

Ето от къде идвало моето объркване от днес, за тази 16-18 ме бяха записали Grinning Аз бях сега на ранния скрининг в 13та и после ще ходя в 21-ва.

# 383
Аз все още го пия 3×2. Докторката излишно ме предупреди, че ще имам замайване на моменти като ставам се подпирам по мебели и стени. Доста ме успива да си кажа упоява  на опаковката пише и да се внимава със шофирането.

Някоя мама пила ли е утрогестан през устата ?Чувствам се ужасно замаяна и с главоболие ,едвам ставам до тоалетната ,а трябва да го пия ,защото съм с контракции ,освен това ми откриха и инфекция и лекувам и нея . И никой лекар не ми казва от какво става в началото болките бяха съвсем леки и минаваха за секунди но от 3 дни се засилиха и са почти през цялото денонощие .

# 384

Някоя мама пила ли е утрогестан през устата ?Чувствам се ужасно замаяна и с главоболие ,едвам ставам до тоалетната ,а трябва да го пия ,защото съм с контракции ,освен това ми откриха и инфекция и лекувам и нея . И никой лекар не ми казва от какво става в началото болките бяха съвсем леки и минаваха за секунди но от 3 дни се засилиха и са почти през цялото денонощие .

Здравей, mims1900. Аз съм на утрогестан 200 вагинално от 5 седмици насам и няма никакви странични ефекти. И на мен ми казаха, че мога и перорално, но се отказах поради очакваните странични ефекти.
А как усещаш контракциите? Къде е болката?
Аз например днес имах много стресиращ работен ден и въпреки, че работя седнала у дома  тази вечер имам тъпи болки в областта на матката. Нямам представа как да ги определя 🤷🏻♀
Дано се оправиш скоро! Стискам ти палци

# 385
Днес минах и на ФМ дадох и кръв за БХС докторката каза че всичко е наред, бебчо се беше обърнал с гръб и ме прати да се разходя. Другия месец пак съм на ФМ за този между 16/18 седмица. Предположение момче. Евентуален термин заради ранна овулация 18.05

# 386
Момичета, с приятеля ми ходим всяка година на ски в Италия, аз не карам ски. Та имаме ранна резервация още от пролетта за началото на декември и сега се чудя дали е добра идея това пътуване (18 часа са). Ще се посъветвам разбира се с АГ. Но да чуя и вашето мнение.

# 387
Днес минах и на ФМ дадох и кръв за БХС докторката каза че всичко е наред, бебчо се беше обърнал с гръб и ме прати да се разходя. Другия месец пак съм на ФМ за този между 16/18 седмица. Предположение момче. Евентуален термин заради ранна овулация 18.05
С моя термин си 🥳
Аз не бих пътувала толкова много,но аз съм страхлива 😁

# 388

Здравей, mims1900. Аз съм на утрогестан 200 вагинално от 5 седмици насам и няма никакви странични ефекти. И на мен ми казаха, че мога и перорално, но се отказах поради очакваните странични ефекти.
А как усещаш контракциите? Къде е болката?
Аз например днес имах много стресиращ работен ден и въпреки, че работя седнала у дома  тази вечер имам тъпи болки в областта на матката. Нямам представа как да ги определя 🤷🏻♀
Дано се оправиш скоро! Стискам ти палци
Усещам ги като сякаш ще ми дойде менструацията или съм вече в такава ,като при ПМС ,в средата някъде стяга и отпуска ,понякога отива към кръста .В началото бяха съвсем неосезаеми миналите седмици ,минаваха си сами за секунди буквално ,много леки ,но от няколко дни се усещат доста по-силно и почти постоянно .На моменти усещам и странни бодежи от едната страна на матката .Взела съм мерки ,пия и витамини и но шпа и утрогестана ще го слагам вагинално ,иначе отделно имам и инфекция и при мен е обърната матката(в ретроверзия ) и може и това да оказва влияние .Благодаря ,и аз се надявам това да отмине ,защото е дълго желано и ще е първо дете .

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 21:48 от Mims1900

# 389
Mims1900, пиеш ли магнезий?

Момичета, с приятеля ми ходим всяка година на ски в Италия, аз не карам ски. Та имаме ранна резервация още от пролетта за началото на декември и сега се чудя дали е добра идея това пътуване (18 часа са). Ще се посъветвам разбира се с АГ. Но да чуя и вашето мнение.

Няма ли вариант със самолет да отидете или поне до някъде и после с рент а кар? Аз и не-бременна не бих се навила на толкова път с кола 😬

Общи условия

Активация на акаунт