Майски бебета 2024г. - Тема 2

• 37 033
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
От много места съм чувала, че комбинираните витамини не влияят добре на някои хора. Има една свързваща съставка (забравих коя е), която предизвиква гадене. Моя съвет е да се приемат витамини при установени липси. Комбинирани витамини за бременни - чист рекламен трик за мен.
[/quote
Наистина на мен предните витамини абсолютно не ми понасяха ,аз ги смених  с дъвчащи с вкус на плодове и положението коренно се промени.

# 466
Mims1900 За Еколи е хубаво да ти пуснат стерилна урина, за да де види дали са само вагинални или и в урината. Ако са в урината, ще трябва и през устата АБ, ако са само долу, ще може само глобули Simple Smile
Предполагам знаеш, но не навсякъде обясняват как се взима стерилна урина, но накратко се измива човек хубаво, и не първата, втората струя се събира в стерилен контейнер и така. Успех ❤

# 467
Mims, тези дъвчащи витамини на Прегнакеър ли са?

# 468
Mims1900 За Еколи е хубаво да ти пуснат стерилна урина, за да де види дали са само вагинални или и в урината. Ако са в урината, ще трябва и през устата АБ, ако са само долу, ще може само глобули Simple Smile
Предполагам знаеш, но не навсякъде обясняват как се взима стерилна урина, но накратко се измива човек хубаво, и не първата, втората струя се събира в стерилен контейнер и така. Успех ❤
[/quote
Ще дам да назначили са ми  ,но доктора каза да пия през устата +отдолу и без да е засегнат пикочния мехур,явно е преценил.Благодаря  и на теб🥰
Mims, тези дъвчащи витамини на Прегнакеър ли са?

Да ,на Прегнакеър .На мен лично добре ми действат.

# 469
Привет, момичета!
Някоя да ползва допълнително здравно осигуряване към Уника? Бих искала да питам нещо, може и на лично, за да не спамя:)
И да си помрънкам..още нямам резултат от Вижъна, пуснах го миналия вторник и тайничко се надявах, че днес ще има новини 😔 времето се точи адски бавно…

# 470
Не знам дали ще съм ви полезна, аз имам към Алианц.
Привет, момичета!
Някоя да ползва допълнително здравно осигуряване към Уника? Бих искала да питам нещо, може и на лично, за да не спамя:)
И да си помрънкам..още нямам резултат от Вижъна, пуснах го миналия вторник и тайничко се надявах, че днес ще има новини 😔 времето се точи адски бавно…

# 471
  • София
За гаденето и аз имам още, но е много много слабо вече. Това не пречи обаче от глад да повръщам, така че наистина се налага да ям често често. Тази седмица влизам в 15гс.

Кърмата ми почти е спряла, та ще се възползвам да премахна окончателно останалото кърмене за приспиване на бъдещата кака.

Нямам търпение да дойде края на месеца, да видя пак бебока и да разбера вече пола.

# 472
Ние се оказа, че сме си харесали име за момче доста преди да забременея и се уцели еднакво, може би защото и двамата искаме да е кръстено на някой от родителите. Смятам, че е хубаво и родителите ни биха се зарадвали, хубав жест е към тях.

Zoya, страхотни имена!

И ние предпочитаме да не кръщаваме на някой. Мисля, че вече май сме харесали име, но ще пообмислим още малко. Момичешките имена са ми по-трудни.
Не знам дали си внушавам тия дни, ама усещам едни бълбукания ниско долу дето преди ги нямаше. Особено вечер ако хапна нещо сладичко и полегна. Blush

# 473
Привет, момичета!
Аз съм към Уника Simple Smile Ако искаш, ми пиши.

# 474
  • Пловдив
Аз съм 16.05 и термина ми е тогава 😂 Горкия ми мъж с две рогати и един скорпион 😂

Тежко му и горко му! Моят каза, че ще е пастирът на стадото, а по случайност и котката е Телец, горкият ми мъж въздушен Близнак, в потрес от Телците, но явно ги привличаме. Аз много бих искала секциото ми да е на 23.04 най-късно, имам си много близки Овни, сякаш ми се иска да е пак моята зодия, ще се разберем някак. Радвам се, че малкият е на 18.05, дори с един ден разлика и двамата имаме свои рождени дни.

# 475
И аз съм въздушен знак заобиколена само от рогати.. баща ми, мъжа ми, неговите брат и баща, най-добрата ми приятелка.. 😅 Яко съм се навряла между шамарите. Мъжа ми е овен, другите поне са земни зодии, сега и бебчо ще се присъедини към тях. Много се надявах да пропуснем сезона на овена като бебеправихме. 😆

# 476
Ние с мъжа ми сме Близнаци, очаква се и бебето да е, така че се събираме трима 😁😁

# 477
Момичета,какви витамини пиете?Моята лекарка никакви витамини не ми е изписала,в момента пия само фолиева киселина.Чудя се дали да не си взема някакви за бременни или на следващия преглед да я подсетя да ми изпише.Опитвам се да ям плодове колкото мога повече,но незнам това достатъчно ли е.Утре ще правят кръвни изследвания,може би според резултатите ще ми изпише нещо,незнам.

# 478
За мен комбинираните витамини за бременни са безсмислени, особено ако си пиеш фолиевата киселина. И по-назад в темата сме коментирали, че повечето момичета тук не пият такива.
По-скоро си вземи някой конкретен витамин, ако имаш дефицити.
Аз пия само Биозин Мама заради вирусния сезон и разбира се, фолиевата киселина.

# 479
Извинявам се за спама.Някъде съм изпуснала тази тема. Blush  Благодаря за бързия отговор 
 Heart

Общи условия

Активация на акаунт