💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 484
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Имали практика единият сезон да е в един канал, а вторият да го пуснат по друг?
Защото ми е странно да се говори за 2 сезон, когато ние треперим за 1- ви.
А вече се пише за продажба в пакет на 2 сезона 🙄

# 661
Ново от Ханде

Тина, няма такава практика. Ако е имало е било изключение.

# 662
Тина и аз съм се чудила дали да не задам този въпрос тук. За жалост не ми се струва възможно. Аз вече претръпнах. Много ще ми е гадно, ако нямат възможност да разкажат по максимално добър начин историята си, ама…  Neutral Face

# 663
Красота  Gift Heart

Скрит текст:

Revolving Hearts

# 664
Не мисля, че е възможен вариант за смяна на канала.  Теоретично е възможно, ако продуцентите притежават правата за продажби в чужбина, да решат да продължат снимките и сериала да се разпространява само в чужбина. Но на практика не знам дали има такъв прецедент.

Здравейте, момичета! 🌺
Благодаря, пчелички, за всички усилия и време, които отделяте  за темата. 💕

# 665
Не е ли твърде млад за шеф на тази престъпна организация? Според мен ще е син на Боса

Не знам, но би му отивало. Има нещо опасно в погледа му.
Засега не е обявен официално, само е последвал страницата на сериала. Но всички пишат, че ще се присъедини към каста. Малко избързах, но защо да последва, ако няма да се включи?

И според мен е млад за Сайгън, но ще е пак от тяхната групичка някой. Много добър актьор е и наистина му отиват отрицателните роли.

# 666
Simple Smile

и аз си мисля, че този новият няма да е главният. Може да му е дясната ръка. Рано е още да го показват Wink Нали все пак гоним 2-ри сезон Simple Smile
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 667
Ханде отдавна не е била толкова активна в социалните мрежи. Днес снимки в Инстаграм, коментар в Туитър. Чудя  се какво да очаквам. 🤔 Дано да е рекламата на парфюма, с  който подписа договор. Време и е вече и на тази реклама да излезе. 😃

На снимките с кученцето Ханде направо грее.

# 668
Днес нали не съм минавала през темата. Satisfied
Взела съм присърце изписването на темата за спокойствието на Ели. Satisfied

Коментар от партньора.

# 669
Ханде в Туитър:

Кой е коментирал публикацията на Бамби до този момент:

Purple Heart

# 670
Ex, този партньор бе. Хакан спокойно мълчи. Бурак все рози раздава. Ако не се познаваха от години, щях да си мечтая по фенски Stuck Out Tongue Winking Eye

Много красив тоалет. От сватбите тази година само на сватбата на Еда се изложи според мен с облеклото.

# 671
  • Кърджали

Много, много, ама наистина много отдавна е имало такива случаи.Изключително рядко, но ги имаше, но дали са били повече от един - два сериала, не помня. Но беше наистина отдавна, тогава условията бяха много по-различни.
Сега е почти невъзможно. Каналът освен сериала, в повечето случаи купува и "марката", тоест името. Отделно правата. Абе... Не че на теория е невъзможно, но на практика е толкова сложно, че на никой не му се занимава. Помня че за един-два сериала в по-скоро време се обсъждаше такъв вариант, но в крайна сметка единия си остана в същия канал, а другият го пратиха в небитието.
Така че да кажем, че такава възможност няма. На приказките какво се говори, не се връзвай толкова, ясно е че няма да говорят за финал, предварително да погребват труда на екипа. Но както днес се говори едно, утре, след седмица, след месец може да се съобщи съвсем друго. Историята е видяла много такива случаи. А като сложим, че и това е Фокс..

# 672
Този новия има доста подходяща физиономия да е шеф на Неджат. Нещо като дясна ръка на Сайгън. А Сайгън си го представям нещо противно като Четин, който играе дядото в Рибарчето. Мазен и противен, който си пада по млади момичета и се опитва да ги прекрои по модел на някоя негова несбъдната любов.

Доан е убил човека в магазина, обаче Лейла защо се връща пак там? Нали я дадоха как говори с управителя за баща си и часовника и какво прави този човек там?
Той нали имаше общо с Екрем, може ли по някаква причина той да го е довършил?
Защо изобощо гадая, ами не изчакам до утре по това време? Grinning

Много е красива Ханде, много й отива червено.

Дописвам се, защото все забравям да питам защо за нашия сериал няма спойлери???
Като гледам сте големи детективи, а нищичко не излиза. И при рускините не виждам.

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 19:56 от Бл@гуна

# 673
Благи, може би е попаднала на някаква следа, която я кара отново да се върне там. Нали ни е прокурорка. Прокурор да си и да трябва да разследваш убийството на собствения си баща… Broken Heart епизодът утре ще е пълен със сълзи, дано не е от по-меланхоличните, които ни свалиха рейтинга преди няколко седмици. Имат кофти навик да насищат чак втората половина от серията с екшън. Голяма грешка… да бяхме станали я режисьори, я сценаристи, я монтажисти! Grinning
Нямам обяснение за липсата на спойлери. Имат голяяям арсенал фенове, особено Ханде. Миналия месец ми пропадна едно пътуване до Истанбул, та се бях разровила по тази тема… йок. Исках да ви пусна някоя снимка 🤣 другия път, за 2 сезон Wink дотогава ще сме ги проучили с вас Wink

# 674
  • Кърджали
Да видим как ще го извъртят.
По ппринцип Лейля няма право да разследва убийството на баща си . По принцип.

Общи условия

Активация на акаунт