💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 471
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Неуморни пчелички, благодаря от сърце за Вашия труд и за българските буквички!
Точно изгледах епизода.
Не ми става ясно, защо мислите, че ще има нещо в бялата топка? Вярно, центрираха я и я показаха на екран, но знам ли...
Това с уредите ми беше доста неуместно в сериал да рекламират така, имах чувството, че гледам рекламите по БТВ, а не сериал...

Серията беше чудесна. Накрая с Екрем ми стана доста интересно. Видях, че той буквално осъзна и се усети , че Кенан е бил от самото начало и се е сетил за нашата поговорка "Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо" , точно така е направил в случая Кенан без да подозира .
Обаче Екрем излъга , че ще си замълчи и няма да каже на никой , видя се ясно с това, че се опита да убие Кенан. Нормално човешка реакция за самозащита е, няма как.
Убедена съм обаче, че Кенан присъстваше на местопрестъплението, той е напълно наясно какво е станало и се е случило, наясно е къде е бил. Доан този път неможа да замаскира и да го скрие всичкото, както всеки път.
Кенан обаче НЕ Е убил баща й, хващам бас! Дори се питам, щеше ли наистина да го убие? Може би да, за да не го издаде , но ...
Шахинде обаче ми направи впечатление , че винаги е треперела за мъжа си и винаги е била паника и се притеснява, даже и първа звъни на дъщеря си, а този път беше страшно умислена, дори не беше притеснена, че и на Лейля не беше звъннала. Според мен или тя го е довършила , или нещо друго е станало . Не съм сигурна . Може тя да не е убиеца.

Кенан защо не слага маската, а сега изведнъж от другата серия ще си слага , интересно решение... ще разберем..

Коментирам само тези моменти, защото те ми направиха най-голямо впечатление.

Чакаме утрешният епизод ...!

# 676
Красавица в червено

# 677
Пеперудке, освен, че я показаха няколко пъти топката, нека помислим за Екрем. Той неведнъж показа възхищение и любов към дъщеря си. Неведнъж показаха слабостта му към Лейля. Единствено той не се беше отдръпнал от нея след историята с Тахир. Тоест уважаваше и подкрепяше смисъла на професията на дъщеря си.
През цялото време Екрем криеше какви ли не неща от дъщеря си, неща, които и ние все още не сме видяли напълно. Но някак в очите му се четеше желание да и сподели всичко… поне аз така го усещах. Това ме навява на мисълта, че и е оставил поне част от историята в топката. Ще видим Simple Smile

Екрем продължава да подкрепя Бамбашките, дори от отвъдното Grin

# 678
Здравейте, прекрасни момичета!💞

Не знам дали съм луда, но сутринтта се събудих гневна наТуран. Намерил едно жестоко ранено птиче и го моделирал в доброто момче на мама. Като бог! Невеж, жесток или самозабравил се човек?
Невин, която мина през много колебания, но бе майчински жертвоготовна, напълно се ошашави с двамата мъже около нея.
Доан към Невин: Опомни се. Луда ли си, че си губиш времето с него?
Дали ако Невин узнае всичко, ще напусне Туран?

Идрис за мен в първите четири серии последователно бе: ту зъл гений и манипулатор, преследващ собствена цел; ту помощник и свидетел на всичко, случило се с Доан. Сега знам, че той твърдо стои зад Доан и единствен го разбира, оправдава, и опитва да защити. Но ще се усъмни в думите му, защото познава тъмната му страна. Невярата ще прекърши Доан.
Мисля, че Кенан, който има все повече празноти и съмнения за постъпките си, и се превръща в заплаха за близките си, също ще иска да се "гръмне".
Интуитивно Доан съзнава, че за да оцелеят или  унищожат взаимно, трябва да се "запознаят".

В тази картинка няма невинни. Но само Невин седи на тръни. Другите отдавна са отработили маски на порядъчни хора.

Сблъскваща се ежедневно с греховната страна на човешката природа и с най грозните ѝ проявления, Лейля е заключила не само детето в себе си. Заключила е сърцето си за близост, емоции, отношения, любов. Защото знае, че отношенията те правят слаб, зависим, необективен.
"В нито един мъж няма толкова смелост, колкото в една влюбена жена."
Напускането на Кенан може би е смело и романтично, стопи съпротивата на Лейля, но тя ще понесе ли товара на жертвата му? За мен бе необходимо, заради всичко което натвори Доан.
Дали една Лейля и един Кенан, с помощта на Доан могат да събудят общественото съзнание и се противопоставят на такава силна престъпна  организация?

Всъщност минах да споделя, че от втори епизод се чудя, защо Доан се кръсти Майсторът на играчки? И тази картина с това мече на пътя още е в главата ми.

Играчките - неми   свидетели на гаври, злодеяния, извращения, на егоистично безхаберие, на удобни и платени мълчания, на страх, изнудване, заплахи.
Играчките - безмълвни обвинители на бездушното
общество и неработеща правосъдна система. Играчките като тихи съдници за
безмилостно отнети животи, за изпепелена невинност.
Интересна съпоставка. Играчките - безучастни и безсловесни срещу хората, превърнати в играчки, срещу бездушието и страха им.
Тишината им като вик. Тази играчка направо крещи:  Събудете се! Не мълчете! Не се страхувайте!

Харесвам Ръза като актьор. А клипчето им с Ханде е като приказка.

И един чаровник...

# 679
Я вижте някой през 2016… Мурат ли е, Доан ли е… Stuck Out Tongue Winking Eye

Ханде/Хаят тогава се е радвала на мечета  Laughing

# 680
Flowers Herb Прочетох постовете, Ви!
Коко, днешния ми пост написах без да съм, Ви чела и забелязвам сходства, ама как нали всички сме в кошера ...  Joy
Прекрасна, прекрасна Ханде!

Любовта ѝ е безусловна, добратата ѝ чудовищна...

# 681
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Добра вечер на всички - "заподозрени , разследващи , последващи и т.н." Stuck Out Tongue Winking Eye Flowers Four Leaf Clover
Благодаря на работните пчелички, Animal Bee Heart
Не мога да съм сигурна кой е убиецът на Екрем, странно е поведението на Шахинде, тройната коалициия - Идрис, Невин и прокурор?
Заплетоха се много въпросителните, затова и чакаме с нетърпение понеделник! Yum
Както винаги красива и очарователна Ханде

Керем явно има основателни доводи за отсъствието си в Лос Анжелис, макар че не се харесва на феновете.
Дано да се сбъднат проектите му и да го видим скоро, да коментираме изявите на този чаровник!

Приятна вечер и до утре  с Лейля и Кенен/ Доан в ДЧ

# 682
Алекс е права, че по принцип Лейла не би трябвало да има право да разследва смъртта на баща си. Мисля си, че и Туран няма да изгаря от желание тя да е замесена, едно, че знае, че Доан го е убил или ако не е разбрал веднага, то съвсем скоро ще се досети, а и Лейла вече върви тандем с Кенан.
Идрис крие много тайни. Не пожела да каже на Невин, как и защо. Само каза, че някой е трябвало да помогне на Доан.
Сега Силвето като каза за репликата на Доан се сетих, че по време на онлайн излъчването ми направи голямо впечатление, но винаги, когато превеждам от там с едно на ум, че може да не е правилен превода.
Та защо Доан смята, че Невин си губи времето с Туран? Какво знае Доан за Туран? Явно за сега не му е в топ 10 в черния списък. Обаче Идрис го обвини в прав текст, че е виновен. Туран е имал задни мисли, когато е осиновил Доан (дали вина, дали съжаление) обаче реално Невин е приела болно дете, за което се е постарала да се погрижи по най-добрия начин.
И Тахир не похвалих. В този епизод пак ми направи добро впечатление, как се замисли за момичето и да не би да я търсят, за да й направят нещо лошо, което си е истината и се наложи Гьокхан да го лъже.
Смятам, че ако те я открият първи и Тахир разбера истината ще я пусне с риск да си има проблеми. ( ще ми се)
Сега да видим как ще заплашва проекто зетя Grinning

Пак спам. Обаче се оказа, че версията, която гледах на филма с Ураз е с изрязана най-бруталната сцена. Хора, казвам ви, тези са пълни психопати! Не мога да повярвам, че тази изродщина са я изкарали на екран. Убедих се, че продуцента и психоложката са ненормални. Възмутена съм и съм потресена. Дано да ги попилеят от глоби и наказания. Иначе на Ураз и Джемре много добре им се получиха сцените.

# 683

Момичета, видяхте ли въпросното сияние, с което фейсбук в момента гърми? Идвала магнитна буря, с това го обясняват. Утре ще ни болят глави, не само покрай Доан Laughing

# 684
Нещо малко по-различно - този път с Керем. Hands Ok Hand

Една красива снимка, за която не съм сигурна дали не е колаж.

И един въпрос: Керем участвал ли е в друг филм с Хнде Доандемир?
Интересна двойка биха били... в момента. Flowers Four Leaf Clover

И тъй катоо съм на вълна "В очакване на слънцето/Гюнеш",
предлагам няколко клипчета и кадри от този изключителен сериал.

https://www.instagram.com/p/CzLJCTQonzB/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/CzIihrTIobu/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/CzDUunzoUo6/?hl=bg

И един любопитен колаж с Керем за празник на Република Турция отппреди няколко дни.

И накрая едно фенско предложение за филм с двойката Керем Бюрсин - Ханде Доандемир.

https://www.instagram.com/p/CyYnZzkI9Q3/?hl=bg

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 21:54 от jupetrov7

# 685
Вместо Керем на този фестивал е присъствала Ебру Шахин, която е в Щатите сега със съпруга си. Това видях в темата за Ебру.
Може пък Керем да се е проявил като джентълмен в случая. Simple Smile

# 686
Лека вечер момичета.
С тези красавици.

# 687

Лека нощ! Heart

# 688
Рреклама на Керем за сп.ELLE - Турция 2015 г.

И клипчета от снимачния процес.„

https://www.instagram.com/p/CzSFKZeoiuy/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/CzSA534ItHr/?hl=bg

Лека нощ! Flowers Four Leaf Clover

# 689
Добро утро момичета!
Спорна е усмихната седмица ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт