💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 27/

• 28 987
  • 743
  •   1
Отговори
# 435

Wink

Лайк за подкрепа Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 436

Sunglasses Рози черни, червени… всякакви за Ханде, не само за Лейля Stuck Out Tongue Winking Eye

# 437
Инфо:
От Адба:
"Обявиха кои са най-популярните актриси в социалните мрежи! (24-30 октомври)"

Gift Heart

# 438
Не сме го коментирали скоро, но нали ви стана ясно, че първото съзнание на КенДо е Доан , самото име означава "роден". Всъщност Кенан е този, който е завзел тялото на Доан, а не обратното. В случая не виждам как ще се търси наказателна отговорност от човек, който е психичноболен. Ще го пратят в лудница, но предполагам, че няма да оцелее до този момент.
Мики, ще допълня. Доан на турски е сокол, по-точно сокол-скитник. Отделно се ползва и значението като раждащ се, изгряващ.
/Обичам принципно да се ровя какво означават имената /

Алекс и аз го знаех като птица, но забелязах , че при автоматичния превод на турските субтитри ми превежда името "роден". Определено и двете значения се свързват с героя. Както винаги в турските сериали , имената не са случайни.

# 439
  • София

Тео е готов за пакости или лакомства...

А Нилайко е приготвила своята хелоуийнска "тиква" с малкият медунчо...

Дори и в мюсулманска Турция вече навлезе този езически празник. Светът е широко отворен. Красивата Фахрие Евджен също празнува със своя син.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 19:52 от БлагаВест

# 440
Цитат
Така, както и Екрем,  както и Туран, както и останалите по веригата са живели, след като пряко или косвено са били замесени в изпепеляването на дома заедно с обитателите му вътре... И то малки деца... И нищо нямаше да бъде разкрито, и щяха да продължават да си живеят необезпокоявани... Дори започнаха да убиват хората, които се престрашиха да говорят /случаят с вестникаря/. Явно дори прокуратурата не си е свършила работата, всъщност правосъдието просто е абдикирало... А когато правосъдието абдикира, се стига да саморазправа... На което сме свидетели сега... Може би прокуратурата е имала нужда от такива целеустремени хора като Лейля, на която дори собственият й баща не се довери, че може да го защити... И ако Кенан знаеше за Доан, дали щеше да се стигне до тези убийства?! Доан знае за съществуването на Кенан и краде самоличността му, без знанието на последния... Така, както и Екрем,  както и Туран, както и останалите по веригата са живели, след като пряко или косвено са били замесени в изпепеляването на дома заедно с обитателите му вътре... И то малки деца... И нищо нямаше да бъде разкрито, и щяха да продължават да си живеят необезпокоявани... Дори започнаха да убиват хората, които се престрашиха да говорят /случаят с вестникаря/. Явно дори прокуратурата не си е свършила работата, всъщност правосъдието просто е абдикирало... А когато правосъдието абдикира, се стига да саморазправа... На което сме свидетели сега... Може би прокуратурата е имала нужда от такива целеустремени хора като Лейля, на която дори собственият й баща не се довери, че може да го защити... И ако Кенан знаеше за Доан, дали щеше да се стигне до тези убийства?! Доан знае за съществуването на Кенан и краде самоличността му, без знанието на последния... Все едно някой с моя образ, като с маска, да извърши убийство без мое знание...  Аз виновна ли ще съм за престъплението?!...  И сигурно най-важният въпрос накрая... Ще бъде ли виновен и осъден Кенан заради действията и убийствата, извършени от Доан?!...  И сигурно най-важният въпрос накрая... Ще бъде ли виновен и осъден Кенан заради действията и убийствата, извършени от Доан?!...
Аз съм съгласна с първата част на поста, касаеща правосъдието. Що се отнася до това - "Все едно някой с моя образ, като с маска, да извърши убийство без мое знание...  Аз виновна ли ще съм за престъплението?!..." - не е все едно. Защото в примера става дума за двама човека, при Кенан/Доган - за един човек с две личности. Дисоциативно разстройство си е това, при което не следва наказателна отговорност. За последната е необходимо лицето да осъзнава последствията от действията си. Беше написано вече - в психиатрична клиника ще е "наказанието".

# 441
Малката звезда Arwen Ece Yavuz се присъедини към актьорския състав на сериала “Безпощаден”, в който главните роли се изпълняват от Чаатай Улусой и Сумейе Айдоган.

Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 22:17 от midnight__sun

# 442
Exxx, че якоооо! Още по-сладко представяне нека има!

Heart

# 443
Пишат, че Фокс ще излъчи сериала през декември. Кой ще гори или може да му дадат петък? Satisfied Или може ние в петък да сме, с лудите. Satisfied

# 444
Аз не вярвам да ни сменят деня. Не знам вече кое е добре и кое не. Петък очевидно мнооого гледат тв турците. Двата най-силни сериала са в петък и пак рейтингите им са най-високите.
А и Чаатай нали има всички фенки на света, рейтингът на Рибарче падна, петък ми звучи перфектен за него Wink
Не сме най-застрашеният сериал на Фокс(за финализиране или за смяна на деня) според мен в момента, ще видим Фара сега в събота как ще е…
Пишат, че Фокс ще излъчи сериала през декември. Кой ще гори или може да му дадат петък? Satisfied Или може ние в петък да сме, с лудите. Satisfied

# 445
Аз не вярвам да ни сменят деня. Не знам вече кое е добре и кое не. Петък очевидно мнооого гледат тв турците. Двата най-силни сериала са в петък и пак рейтингите им са най-високите.
А и Чаатай нали има всички фенки на света, рейтингът на Рибарче падна, петък ми звучи перфектен за него Wink
Не сме най-застрашеният сериал на Фокс(за финализиране или за смяна на деня) според мен в момента, ще видим Фара сега в събота как ще е…
Фара има уж 26 епизода заради продажбите. Би трябвало и ние да сме с над 20 епизода, пак заради въпросните продажби. То големи хваления от Мипком насам за Бамбашкато, не върви да спират сериала. Satisfied
Ще видим кой, как. Това не е конкуренция между нас и Фара, Фокс си има 5 сериала чакащи на опашка.
Да видим утре вечер как ще тръгне новия им сериал, че чак Фара изместиха заради него. А петък и събота им бяха свободни дни на Фокс.

# 446
Абсолютни малоумници. 5 сериала.
Кереме, мисли му да си отишъл във ФОКС и ти! Grinning
Ханде и Бурак надявам се вече са си обещали, че няма повече там.
Слънце, не искам и да го приемам като конкуренция.
Скрит текст:
Фара са страхотни! Ние сме уникални! Sunglasses
Ще ми бъде мъчно и за тях, ако ги спрат преждевременно

# 447
Цитат
Така, както и Екрем,  както и Туран, както и останалите по веригата са живели, след като пряко или косвено са били замесени в изпепеляването на дома заедно с обитателите му вътре... И то малки деца... И нищо нямаше да бъде разкрито, и щяха да продължават да си живеят необезпокоявани... Дори започнаха да убиват хората, които се престрашиха да говорят /случаят с вестникаря/. Явно дори прокуратурата не си е свършила работата, всъщност правосъдието просто е абдикирало... А когато правосъдието абдикира, се стига да саморазправа... На което сме свидетели сега... Може би прокуратурата е имала нужда от такива целеустремени хора като Лейля, на която дори собственият й баща не се довери, че може да го защити... И ако Кенан знаеше за Доан, дали щеше да се стигне до тези убийства?! Доан знае за съществуването на Кенан и краде самоличността му, без знанието на последния... Така, както и Екрем,  както и Туран, както и останалите по веригата са живели, след като пряко или косвено са били замесени в изпепеляването на дома заедно с обитателите му вътре... И то малки деца... И нищо нямаше да бъде разкрито, и щяха да продължават да си живеят необезпокоявани... Дори започнаха да убиват хората, които се престрашиха да говорят /случаят с вестникаря/. Явно дори прокуратурата не си е свършила работата, всъщност правосъдието просто е абдикирало... А когато правосъдието абдикира, се стига да саморазправа... На което сме свидетели сега... Може би прокуратурата е имала нужда от такива целеустремени хора като Лейля, на която дори собственият й баща не се довери, че може да го защити... И ако Кенан знаеше за Доан, дали щеше да се стигне до тези убийства?! Доан знае за съществуването на Кенан и краде самоличността му, без знанието на последния... Все едно някой с моя образ, като с маска, да извърши убийство без мое знание...  Аз виновна ли ще съм за престъплението?!...  И сигурно най-важният въпрос накрая... Ще бъде ли виновен и осъден Кенан заради действията и убийствата, извършени от Доан?!...  И сигурно най-важният въпрос накрая... Ще бъде ли виновен и осъден Кенан заради действията и убийствата, извършени от Доан?!...
Аз съм съгласна с първата част на поста, касаеща правосъдието. Що се отнася до това - "Все едно някой с моя образ, като с маска, да извърши убийство без мое знание...  Аз виновна ли ще съм за престъплението?!..." - не е все едно. Защото в примера става дума за двама човека, при Кенан/Доган - за един човек с две личности. Дисоциативно разстройство си е това, при което не следва наказателна отговорност. За последната е необходимо лицето да осъзнава последствията от действията си. Беше написано вече - в психиатрична клиника ще е "наказанието".

E, добре... За личността Доан, който е извършил престъпление, психиатричната клиника и превъзпитание, щото осъзнава какво върши... Ами Кенан?! Той пък,горкият,с какво е виновен?!... Че някой друг просто го е създал и го е насадил в това тяло...Покрай сухото явно ще гори и мокрото... Накрая психиатрите и родителите ще са виновни, казвам ви...  Оф, очевидно само аз отчаяно се опитвам да го докарам до позитивизъм и любов накрая...

# 448
  • Кърджали
От тази история любов няма да излезе. Или ако излезе, ще е прекалено розово и фалшиво.
Кенан виновен, невинен ...Физически човекът е един. Виновен е. Осъзнава, не осъзнава, тия хора са убити от неговата ръка. Не е паднал камък от небето, я. Сега понеже е психично болен, 99.9 % няма да отиде в затвора, а в психиатрична клиника. Ако стигне до нея изобщо.
Каква любов, след като убива, освен всички други /хайде, да кажем, че другите Лейля ги преглътне, тя любовта била сляпа, казват/, убива и баща ѝ. Каквото и лечение да се проведе, дори да се случи чудо и бля бля да стане като нов, кой би живял с човек, за когото знаеш, че е убил баща ти. Дай да поставим себе си /ама напълно честно, напълно/ на мястото на Лейля. Колко "успокояващо" ще е "ама не беше Кенан, Доан е бил". От къде да си сигурен че утре Доан в него няма да се събуди пак и да реши че още му се убива.... Или "хайде уби всички от списъка, може да заспива завинаги" ще е...

# 449
Алекс, разсмя ме с последното изречение. Joy
Още с първа серия ми стана ясно, че няма да гледаме мила любовна история. Приела съм го и гледам какво ще измислят сега. Надявам се поне  Лейля да не умира на финала, ама дето казвате с КенДо може да са в съседни стаи в психото след всичко това. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт