Щъркели през МАРТ ще долетят, здрави бебенца на нас ще донесат!

• 13 039
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Аз Деница още не съм я научила на гърне и си е с памперси.
Хич зор не си давам, нещо трябва много време за това, установих че пикае през 30 час сигурно и трябва постоянно да си седи на гърнето или да ми е напикана. За ако не си казва още.
Мислех второто да го почвам след 6 месеца на гърне, но май няма да го направя. Изисква много време, а аз едва ли ще го имам, освен това детето въобще не осъзнава в този етап за какво иде реч.
Зависи и от детето де. Деница не се впечатлява особено от гърне и мръсен памперс на дупето  Rolling Eyes

# 106
Вижте ТОЗИ зоопарк ! Grinning

# 107
Здравейте и от мен  Wink

Досега писах, за няколко секунди се прецака форума, и всичко замина  #Cussing out
Сега започвам наново, като се надявам да успея да си възстановя, в главата, това което бях писала Tired
Аз от няколко дни не съм писала, щото голям мързел ме беше хванал през почивните дни Crossing Arms

Мини, много ми харесва новото оформление на темата (както ми харесват и всички досегашни оформления разбира се). Евала, пълна си с идея  bouquet
Муцунке, стискай още малко, знам че можеш Hug Когато прочетох на моя мъж какво те е сполетяло, той веднага попита: Ама не е ли рано? После му прочетох причините за твоето 3-сантиметрово разкритие, и оттогава ми забранява да се напъвам, когато имам запек Embarassed
Зайо, ти вече писа, че няма да си повече негативна, което личи и от постинга ти, пуснат преди малко. Само да ти кажа, че аз бях като теб в самото начало на бременността. Каквото прочетях си мислех, че ще се случи и на мен. Затова на родителите ни казах, че съм бременна чак в 4-тия месец (когато бях минала всички възможни първоначални изследвания, както и бях ходила на ехограф вече 3 пъти). А за четенето, откакто съм бременна съм прочела толкова много книги на френски (за бременност и бебета), че мъжа ми постоянно се смее, че на български не съм прочела толкова за целия си живот досега. И естествено в книгите винаги пише и хубави и лоши неща, ама никога нищо не съм пропускала, чета наред и научавам много неща, които досега не съм знаела. Като сама си преценявам на какво да вярвам и на какво не.
Лубрикант, аз от самото начало на бременността ми съм си в нас. Какво правя ли? Откакто родителите ми знаят че съм бременна, всеки ден след работа са в нета и говорим минимум по 1 час (все пак сме далеч и това е най-лесния начин за комуникация). Като прибавим и чата с приятели, ТВ-то върви за фон, като има нещо интересно гледам ТВ, като сготвя, изпера (ако има за пране) и то станало време мъжа ми да се прибира от работа. А с него вече няма време за скука. Чистенето го оставям за почивните дни, за да си помагаме, аз сама не се наемам, да не направя някоя беля Naughty
Миранда, количката изглежда много добре, дано да е и удобна Peace Аз лично от самото начало исках количка с 4 гуми, и такава купихме. Някак си по-стабилни ми изглеждат. Такива с 3 гуми въобще не съм гледала.

Аз и беба засега сме добре. Чакам прегледа на 8-ми, че да затрупам доктора с въпроси (даже мисля списък да си направя, че да не забравя нещо newsm78). Пък дано доктора да ми съдейства за часа за ехограф, който ми се полага, щото ще ги избия наред в болницата ако не ми дадат час #2gunfire

Май успях да възстановя всичко изгубено. На всички пожелавам само положителни емоции Hug

# 108
Мини, страхотна страничка Simple Smile

Гери, мила, радвам се, че вече не звучиш толкова отчаяно, колкото сутринта. Бях се притеснила за теб Hug

Мирранда, количката е страхотна Peace

Не мен определено не ми е скучно вкъщи, по-скоро не ми стига времето Blush Винаги има нещо за вършене, а ако се застоя порядъчно в нета... и деня минал.

За естествената бебешка хигиена... ами времето ще покаже, но аз предпочитам нещата да стават по "лесния" начин Embarassed А всяко дете рано или късно започва да се справя Peace Е, все си мисля, че ще направя опит, ама може би няма да съм много упорита, ако детето не се справя много добре.

# 109
Благодаря за отзивите.Witchie ,благодаря за милото пожелание!!!
p4eli4ka,Аз пък категорично отказах да гледам такива с четири гуми-изглеждат ми по-обемисти,по-неудобни за управление и задължително-по-тежки.Но всеки си има мнение. Peace
Аз за ЕБХ,ами все ми се струва че повечето мамчета няма да имат възможност да се справят без памперси(визирам себе си).Може би на по-късен етап от развитието на бебко,но в началото няма да ми е точно до това.

# 110
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
mirannda можеш ли пак да посочиш количката, че аз не можах да я видя- да не би да е в албума качена. Извини ме, че съм разсеяна. Embarassed

# 111
Има я на задната страничка(5 стр.) в темата,и не се притеснявай-и аз съм адски разсеяна.Ще кача снимка на моята със зимния кош в албумчето,при дрешките за моя бебко! Hug

# 112
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
М-да , количката си е супер!!!Браво на МИранда за избора!

# 113
deni_k,благодаря.Аз лично най-се радвам,че в комплекта има абсолютно всичко-дъждобрани за зимния кош и коша за кола,чувалче допълнително за коша за кола и комарник.Защото ако трябваше да ги купувам отделно количката щеше да ми излезе многоооо повече.
Ето една снимка

http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2079658

# 114
О, много са сладки  Laughing  Heart Eyes А така, повече усмивки да има  Wink

# 115
mirannda ,  а да ми кажеш цените на нещата и цялостно като комплект. Ние така и още не сме видяли нито едно куини тук по магазините, в един- два обещаха да поръчат, ама сега пък в Недечев нямали нищо на склад. ooooh!

# 116
mini_79,аз съм я купувала комплект и нямам и идея колко вървят по отделно нещата.Просто не съм се интересувала.Иначе цялостно този модел с всички екстри е 1350лв.Нямам си и на идея защо Quinny се намират адски трудно,но е факт.

# 117
Здравейте и от мен.
 Момичета не се отчайвайте. Zaio, пожелавам ти бързо оздравяване и повече положителни мисли.
 Аз също малко взех да "параноясвам", обаче хич не се впрягам. Миналата вечер си спрях един филм, че ми стана тъжно, иначе от известно време си превключвам каналите щом нещо ми накриви мислите. Хич не искам да си мисля лоши неща и така като не се занимавам с тях избягвам лошите мисли. бекато щраус в пясъка, ама ми върши работа.
 Много хубави картинки -тези с детския зоопарк и другите с рисуваните животни. Много благодаря за тях.
 Сега да Ви разкажа нещо смешно. Последният път като бяхме на преглед с мъжа ми, пристигаме в болницата и отиваме на паркинга, той четириетажен, ама зает до дупка. Обикаляме ние по етажите и успяхме да паркираме на покрива чак. Та мъжът ми като започна "леле, жена, ти като почнеш да раждаш къде ще паркирам, как ще паркирам..." Ужас Ви казвам. Grinning Кой каквото има за това се притеснява Laughing. Аз му отговорих, че едва ли като тръгна да раждам ще ми пука за паркинга, ама той не се дава лесно.
 Сега обаче разбрахме  в коя точно сграда трябва да идем, когато започне раждането и там си имаше отделен  паркинг който не беше толкова пълен, та той се успокои къде ще паркира  Grinning
 Сега Ви пожелавам приятен ден на всички и повече усмивки.

# 118
  • София
Здравейте сладурки  Hug,
Аз отдавна не съм писала ,но ви чета винаги щом имам възможност.
Муцунке малко остана стискай крачета и ние стискаме палци всичко да е наред.
За стоенето в къщи, аз си седя от  5-6 месеца вече и да ви нажа отначалото докато свикна може би ми беше малко кофти, но постепенно започнах да си поспивам, даже днес станах в 1 без 20  Embarassed ама какво да направя като ми се нуни Crazy После като повися малко на компютъра, докато си направя нещо за хапване, и то е станало 6-7, а пък и ако пия кафенце с някоя приятелка направо времето лети Grinning
За контракции, от началото на бремеността само веднъж ми се случи да ми е корав коремът, не ме болеше, но беше неприятно някак си тежеше ми, аз от вас знам че това са контракции. Тогава пийнах магнерич и нош-па и на сутринта ми нямаше нищо. Да чукна на дърво от отгава нищо, но напоследък бебо е много активен. И вече някак си не рита ами все едно бута. Отърква се, търкаля се, така си го обяснявам аз, постоянно коремът ми става на подутички места от НЕГО и аз си го галя и си го пипам и вече и към 2 големи шепи някъде хиххиххи
За покупките освен комплект чаршафчета и 2 шишета не сме купували нищо. Количка сигурно към края на февруари ще вземем, а легълце майка ми ме накара до обещая че по рано от средата на март няма да купувам. Thinking Предрасъдаци....
Уфф и накрая да се оплача, нямаме още име  newsm78
Е стига ви толкова от мене, хайде повече позивитизъм и малко остана.....наистина  Hug

# 119
ЧРД на Felizidad, да бъде много щастлива и много обичана. Весел празник и хубави изненади.

Общи условия

Активация на акаунт