Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 956
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Sofia
Има ли някой опит с куриери Express One?

Някакви пълни лаици са, на мен различни служителки ми наприказваха страшни небивалици по телефона. Но най-потресаващото е, че не може да се плаща с карта, дори да отидеш до техен офис. Flushed

# 1 876
Има ли някой опит с куриери Express One?

Някакви пълни лаици са, на мен различни служителки ми наприказваха страшни небивалици по телефона. Но най-потресаващото е, че не може да се плаща с карта, дори да отидеш до техен офис. Flushed

Да, фиктивно пишат “неуспешна доставка” и трябва да ходиш до офис да си я търсиш.
Това е бившото МВМ.
Същата работа е обслужването като на Европът. Под всякаква критика.

# 1 877
  • София
Докладвам за Ринг Мола с една дума- нищооо.. Никакви промоции, нито в P&C, нито в Манго, в Том Тейлър и Мохито също. В Уайкики имаше някакви промоции- до 50%, но реално около -20%бяха някои от нещата, които погледнах. Съответно и хора почти нямаше в самия Мол..

# 1 878
В Субра все още има намаления. Аз съм си объркала единия от подаръците, вместо един вид крем съм поръчала друг, та сега ще се поправя.
https://subra.bg/bg/black-friday-2023/6/663

# 1 879
Видях, че обсъждате best Secret - как мога да вляза и да се регистрирам, много ми се иска да разгледам и да поръчам нещо Sad някаква покана ли ми трябва?

# 1 880
  • София
В Субра все още има намаления. Аз съм си объркала единия от подаръците, вместо един вид крем съм поръчала друг, та сега ще се поправя.
https://subra.bg/bg/black-friday-2023/6/663
Има намаление, но повечето неща са изчерпани.

# 1 881
  • Русе
И аз на опашката с една камара чакащи поръчки. Поне Емаг и Озон писаха, че ще се забавят.
И китайците чакам...Пак, че има време до Коледа.

# 1 882
Здравейте, от Зора за колко време пристигат поръчките? Минаха вече 11 дни и все още никакво известие от тях.

# 1 883
  • In transit
Като ви чета, момичета, сте големи късметлийки - с почти получени всички пратки Simple Smile

Аз явно съм каръка на годината и почти всичко се е забатачило. Разбирам, че е страшно натоварено, но ми е интересно как пък международните пратки идват по-бързо от локалните. Поръчах от zooplus, дойде и даже пак поръчах днес и веднага изпратиха. Е, за сметка на това H&M, които уж ще доставят от ЧП за 4-5 дни, вече 8 дни ни вест ни кост.

Късмет на всички - желязно търпение и  приети пратки ви желая! Wink

От  H&M пратките идват от чужбина, затова се бавят. Отделно еконт се излагат допълнително (по мое мнение), поне куриерите в нашия район са много зле. Отделно смс винаги идват към обяд. И аз чакам една от ЧП, на 26-ти получих мейл, че е изпратена към Еконт. Все още я чакам.

Благодаря на момичетата дали отзиви за БС. Много се чудех тия дни дали да поръчам, ама не събрах смелост. Grinning

# 1 884
Трябва някой регистриран вече да Ви прати покана, но първо самият той да има поне една поръчка. Мисля, че това е процедурата.

Видях, че обсъждате best Secret - как мога да вляза и да се регистрирам, много ми се иска да разгледам и да поръчам нещо Sad някаква покана ли ми трябва?

# 1 885
  • при моите любими
Оплаках се вчера от Barecare, но получих смс че днес ще ми я доставят. Ако и друг очаква.

# 1 886
  • Стара Загора
Ако някой иска покана за Best Secret, мога да му изпратя на ЛС.
Аз чакам поредната пратка от там, много съм доволна от сайта.

# 1 887
Аз днес си получих пратката от barecare,направих е на 23 късно вечерта,много съм доволна,имаше и няколко мострички подарък,благодаря на тези които споделиха сайта,със сигурност ме спечелиха като клиент.

Току-що я взех. След работа ще я отварям. Голяма кутия за два продукта и една лист маска. Трябва да е тъпкана с подаръци Simple Smile

# 1 888
Здравейте, от Зора за колко време пристигат поръчките? Минаха вече 11 дни и все още никакво известие от тях.

И моята поръчка от Зора е от 19.11, но няма развитие и си седи като нова. Ще чакам още малко и ще звъня.

# 1 889
Barecare от 23.11поръчка и нищо,дано поне прехвалените им продукти да стяват, доволна съм от нотино много коректни излезнаха🙂

Общи условия

Активация на акаунт