Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 931
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Уф, това с разделянето на пратките е безкрайно досадно, особено когато са обемни и няма постоянно човек вкъщи.
Аз имам поръчка от Озон от 24.11 и днес получих мейл, че я изпращат с един липсващ продукт. Много се ядосах, понеже взех две еднакви неща, но в различен цвят, защото са ми за близнаци момче и момиче. И сега горя.

# 1 846
В понеделник получих пратка от Бест Сикрет. Сутринта ми звънна куриера да попита на адрес ли ще съм.  Дойде след около час, като ми звънна отново. Опитът ми е положителен.

Ако са били много заети, така изписва, ще направят втори опит за доставка,  няма място за притеснения.

А как ти се сториха продуктите - залежавали ли са по складовете? Аз много му се чудя на този сайт, но все още не съм поръчвала, нещо сякаш ме съмнява и спира. А четох доста статии, че са читави…

# 1 847
Уф, това с разделянето на пратките е безкрайно досадно, особено когато са обемни и няма постоянно човек вкъщи.
Аз имам поръчка от Озон от 24.11 и днес получих мейл, че я изпращат с един липсващ продукт. Много се ядосах, понеже взех две еднакви неща, но в различен цвят, защото са ми за близнаци момче и момиче. И сега горя.

Просто върнете единия продукт, предназначен за близнаците. С Озон връщането става много лесно и безпроблемно.

# 1 848
Ами мога и да ти снимам после, аз поръчах два чифта чехли естествена кожа на Steve Maden, за по 25 лева, всичко е ок. Едните са в оригинална кутия, с хартии с надпис на марката, другият цвят чехли са в бяла кутия, без лого, явно връщани ?- така си мисля, защото и във Фешън дейс темата така сме коментирали, че понякога пращат маратонките в оригинална кутия, понякога в зелена с логото на фешъна....но и двата чифта са неносени видимо, всичко е наред, както е и по тукашните сайтове де, не е по лошо.
Сега чакам и едни боти на Вагабонд, естествена кожа...
На мен нормален ми се вижда сайта, с добри цени и акции, промоции...

От първата пратка съм доволна.
Ще видя втората, ако не ме изкефи нещо, ще върна безплатно - не се притеснявам по тази причина какво ще дойде.

# 1 849
В понеделник получих пратка от Бест Сикрет. Сутринта ми звънна куриера да попита на адрес ли ще съм.  Дойде след около час, като ми звънна отново. Опитът ми е положителен.

Ако са били много заети, така изписва, ще направят втори опит за доставка,  няма място за притеснения.

А как ти се сториха продуктите - залежавали ли са по складовете? Аз много му се чудя на този сайт, но все още не съм поръчвала, нещо сякаш ме съмнява и спира. А четох доста статии, че са читави…

Вече имам 10тина пратки, нищо не е залежало по складове. Дрехи, обувки, раници са си чисто нови и в отлично състояние и вид.

Днес тъкмо ми доставиха 2пратки с Експрес .

# 1 850
  • София
Може да видите на сайта им къде се намира пратката.
Редовно не посещават, а директно оставят пратката за получаване в някой от техните или партньорски офиси.
https://expressone.bg/tracking

Проблемът е, че на при проследяване на пратката пише, че е в склада им. А куриер не ме беше търсил на мобилен. Говорих с техен администратор и ми каза, че често като видели, че няма да успеят с доставката, променяли статуса на Неуспешна доставка. Изключително некоректно. И разбирам да  съм на отдалечено място, а адреса ми е в центъра. От чужбина го доставиха за няколко дни, а тук сега отлежава някъде..Angry

# 1 851
Аз пък 3 деня седя в нас като затворник заради Европът. И те и express one са супер несериозни.

А в офисите на Спиди е нещо страшно, или поне в кварталния. На горкото момиче му се виждат само очите от пратки 😅

И аз все още чакам тигани и памперси от емаг. Както и поръчка от озон. Миналата година бяха по-организирани сякаш.

# 1 852
Благодаря момичета! Ще ми дадете кураж да поръчам на следващи намаления Simple Smile Тете, снимай да видим ☺

# 1 853
Снимах, но довечера ще кача, че нямам мобилен интернет на телефона..

# 1 854
Явно им е такъв номера на express one. При мен се случи същото - неуспешна доставка без опит за свързване изобщо. Ще внимавам кой ги използва и ще се опитам да ги избягвам.

# 1 855
Аз също имам доста пратки от БестСикрет, нищо не е залежало или носено 🤣 това да не е магазин за 2-ра употреба?! Аз имам подобен опит с пратка от чужбина,  не беше от БС, в деня, в който трябваше да дойде,  следобяда пишеше “неуспешно доставени продукти” реших да изчакам и до другия ден, но пак никой не се обади, държа да отбележа, че фирмата не беше ExpressOne (с тях проблем не съм имала никога) и реших да се обадя в куриерската фирма и да разбера какво става, оказа се, че изпращача е написал САМО адреса, на която да се достави 🤣 без име и телефона.. той човека ме търсил, ама като не знае какво търси, как да стане? В крайна сметка се оправихме! Моят съвет е да се обадиш в куриерската фирма и да питаш, може да е станало нещо такова и да няма тел.номер на пратката.

# 1 856
Вчера взех едни маратонки от БС.Получих съобщение за доставка в понеделник, никой не ми звънна или дойде.На другия ден пишеше, че не са ме намерили на адрес, пратката е в куриера и ще дойдат пак да ме търсят.Реших да звъня да видя какво става, но никой не вдигна на телефона изписан в сайта.В един момент куриера ми звънна и достави пратката, каза, че са заринати с БС и не смогват Simple Smile

# 1 857
Аз взех едната си пратка от BareCare,която днес пристигна. Много съм доволна и е супер,че пращат подаръчета във формата на мостри.

# 1 858
Черни чехли в оригинална кутия

Кафявите в бяла небрандирана кутия

# 1 859
Като ви чета, момичета, сте големи късметлийки - с почти получени всички пратки Simple Smile

Аз явно съм каръка на годината и почти всичко се е забатачило. Разбирам, че е страшно натоварено, но ми е интересно как пък международните пратки идват по-бързо от локалните. Поръчах от zooplus, дойде и даже пак поръчах днес и веднага изпратиха. Е, за сметка на това H&M, които уж ще доставят от ЧП за 4-5 дни, вече 8 дни ни вест ни кост.
От ЕМАГ пореден ден нищо. Както ви разказах вчера, чат бота каза, че поръчката вече е в куриер и затова не могат да сменят куриерската фирма. Писах до Sameday (защото по телефон е абсурд) - пратката още не им била предадена и е в склад на Емаг Simple Smile
Все тая, че трябваше да дойде в петък, организирах човек на адрес, този вторник дойдоха майстори да свързват въпросната техника (щото нали, колко да се прецакат нещата - от петък до вторник все ще дойде), та те така.

Имам и една злополучна поръчка от Alleop (не бях чувала сайта ама викам си - ето тук вече ще имам късмет 🤣) - вече 10 дни нищо.

Положителното - от Практикер всичко дойде бързо, за 3 дни (днес и другата половина). И Пирин Хил бяха сравнително бързи.

Късмет на всички - желязно търпение и  приети пратки ви желая! Wink

Общи условия

Активация на акаунт