Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 934
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 255
Reserved ,Zara, Fashion days и Answear ме интересуват дали някой има информация

# 256
  • sofia
Много благодаря! 🌷
Търся робот за почистване на прозорци
Има тема за роботите. Аз от темата се насочих към този модел и съм много доволна. В сайта трябва да се следи пускат код или намаление и го намаляват с 50 лв. От 350 лв става на 300 лв.
https://mobisector.com/xiaomi-hutt-w55-robot-za-prozortsi?_gl=1*tbxghu*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjw15eqBhBZEiwAbDomEiIslMb0qsXfsu7Y1ruiy1Hmjl8y8atjHkxSW7CsOWITwlB3lB-SKBoCjIQQAvD_BwE

# 257
  • София
Aз не мога да се ориентирам... В момента ли е черният петък в About you?
Не, предварителен черен петък е. Но май миналата година беше по-изгоден от самия черен петък.

Аз съм доволна от покупките си, но не се заглеждам в скъпи марки. На сегашното намаление дъщеря ми си хареса летни неща, които наистина са на добри разпродажби - къси панталонки (15-20 лв), топове (7-10 лв), дънки (20-25 лв), тениски. С якета и суитчъри се снабдихме в началото на лятото, когато пак имаше голямо намаление. Simple Smile От наблюденията ми в списъка "Любими", цените не се завишават преди намаления. Парката, която си купих е на редовна цена 140-150 лв. Виждала съм я за около 90-100, за 60, а аз я купих за 37 лв. Беше останала само една бройка от този цвят. Вече я няма, но в друг цвят в момента пак е на пълна цена.

Най-лесно е да се види конкретният модел колко струва на други места и се ориентираме за реалната цена.

# 258
Някой знае ли в Манго ще има ли ЧП и кога ?

# 259
Не, предварителен черен петък е. Но май миналата година беше по-изгоден от самия черен петък.

Аз съм доволна от покупките си, но не се заглеждам в скъпи марки. На сегашното намаление дъщеря ми си хареса летни неща, които наистина са на добри разпродажби - къси панталонки (15-20 лв), топове (7-10 лв), дънки (20-25 лв), тениски. С якета и суитчъри се снабдихме в началото на лятото, когато пак имаше голямо намаление. Simple Smile От наблюденията ми в списъка "Любими", цените не се завишават преди намаления. Парката, която си купих е на редовна цена 140-150 лв. Виждала съм я за около 90-100, за 60, а аз я купих за 37 лв. Беше останала само една бройка от този цвят. Вече я няма, но в друг цвят в момента пак е на пълна цена.

Най-лесно е да се види конкретният модел колко струва на други места и се ориентираме за реалната цена.
Много благодаря за подробната информация!
Ако тези оферти са им по-изгодно от "черния петък", да взема едно две неща 🤔

# 260
Скрит текст:

Много благодаря за подробната информация!
Ако тези оферти са им по-изгодно от "черния петък", да взема едно две неща 🤔
100 дни право на връщане и то безплатно. Wink Ако имаш излишни пари, които да затвориш.
https://www.aboutyou.bg/h/%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0%D0%BD%D … B8/q-360014814239

# 261
  • Варна
Reserved ,Zara, Fashion days и Answear ме интересуват дали някой има информация

Fashion days

# 262
Аз от 2019 съм с Нани - Sirena fresh, нито твърде мек, нито твърд, много сме доволни. Една от най-добрите ни инвестиции. Препоръчвам с 2 ръце 🙌🏻

# 263
Секнахте ми ентусиазма за About you...
Иначе съм заредила кошниците на Fashion days, Mango, Sportdepot, HM, Mohito, Reserved, Хиполенд, емаг и озон (там сега ли е черният петък), нещо хич не мога да схвана разликата кога има някакво намаление и кога е черният петък 😂

Не съм съгласна с написаното за АЮ! Поръчах боти на непозната за мен марка, намалени от 350 на 70лв. Погледнах в сайта на същата и не видях боти или обувки за под 150 евро.

# 264
Като съм сравнявала цени на една и съща дреха в АЮ, ФД, Анс. - в АЮ началните цени винаги са били най-високи. Когато има висок процент намаление, вече стават конкурентни, обаче на пълни цени - не. Отделно, че послъгват с "най-ниска цена за последните 30 дни". Постоянно дебнене му е майката.

# 265
Fashion Days нали други години показваха част от офертите какви ще са. Сега не виждам такова нещо, да не би да ги пращат по имейл пък аз съм спряла техните

# 266
Fashion Days нали други години показваха част от офертите какви ще са. Сега не виждам такова нещо, да не би да ги пращат по имейл пък аз съм спряла техните
На мен ми изпратиха мейл, там се виждат.

# 267
За Аbout You също не съм много съгласна, че са надути цени СЕГА.
От няколко дни има намалени с по  - 80% на неща, които си струват, според мен.Особено обувки/боти от естесвени материали на доказани марки по физически магазини трудно бих намерила. Друго, което ми харесва в сайта е, че под стоките при общ изглед, пише кога каква е била цената. Честно казано не съм видяла да послъгват, но пък може и толкова да съм обърнала внимание. Flushed
Взех кубинки на Dr.Martens за под 70 лв, кожени Vans са 35, маратонки на  UNDER ARMOUR за под 50 лв, същите мисля в Метро са 70 лв.

Големият сешоар ми се скапа вчера, та ще се подредя и за такъв от черния петък.
Ако някой емернал нещо изгодно, моля да сподели!

# 268
Emag  има ли хубави намаления на лаптопи?Да чакам ли или да купувам😊

# 269
Препоръчвам да вземете Силвъркрест като марка от Лидл. Ние имаме дифузер от магазина и вече 6 години работи без проблем.
Плюс това имат желязно гаранционно обслужване,казвам от опит.

Общи условия

Активация на акаунт