Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 880
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Сливен
Reno  имаха края на октомври до 50% не знам сега дали ще имат,не са ми пращали мейл

# 1 516
  • Варна
а, забравих за BareCare, набелязала съм Skin1004 и азиатската им центела, в 10 часа започва техния черен петък с код sales

# 1 517
  • на морето
Здравейте! Поръчах Ариел капсули от Емаг на Черния петък. Поръчах два броя, но са ми изпратени само един брой. Платила съм с карта. Не намирам никакъв телефон на Емаг. В чата не отговарят. Как мога да се свържа с тях?

# 1 518

- Технополис имат доста добра черна седмица до 26ти, но мъжа вкъщи забрани да се гледа там😅
Моля, споделете колко е намалението, на всичко или на отделни неща и в магазините или онлайн. Снощи търсих инфо из нета, натъкнах се на противоречива информация.

# 1 519
Копринени скрънчита и калъфки има намалени в Seta Nuda. Аз съм доволна от тях.
Намален ластик за коса 38лв?! Тия добре ли са?

Аз сега се сетих, че няма да е лошо да купя подаръци за Коледа. Козметика и парфюми, ама реално намалени, издирвам

# 1 520

- Технополис имат доста добра черна седмица до 26ти, но мъжа вкъщи забрани да се гледа там😅
Моля, споделете колко е намалението, на всичко или на отделни неща и в магазините или онлайн. Снощи търсих инфо из нета, натъкнах се на противоречива информация.

Просто влизате в сайта им и разглеждате Grinning

# 1 521
В ССС има 30% отстъпка на всичко, за сума над 80 лева.
Доста са бързи, вчера пуснах ботуши, днес ги донесоха.

# 1 522
  • Варна

мисля, че няма определен процент, поне не пише в сайта им

# 1 523
  • Beyond the stars
Okaidi 20% и ако платиш с карта още 5%

# 1 524
Здравейте! Поръчах Ариел капсули от Емаг на Черния петък. Поръчах два броя, но са ми изпратени само един брой. Платила съм с карта. Не намирам никакъв телефон на Емаг. В чата не отговарят. Как мога да се свържа с тях?

Може да им пратите мейл с проблема на    info@emag.bg
Те ще върнат обаждане по някое време.
Или да звъннете на 07001 3624 /поне преди това им беше телефона за връзка/.

# 1 525
Проверете в приложението дали не са разделили пратката. Аз поръчах 13-15 неща, още не са дошли, но някои са изпратени, разделени са на 7 пратки 🤣 Пример давам с мокри кърпи за детето - поръчах 2 кашона, и са разделени в 2 пратки. Иии естествено на всичките пратки са начислени някакви стотинки за доставка, нищо че тя беше безплатна 😁 Миналата година беше същото…

# 1 526
По имейл може да пробваш, на info@emag.bg. Да не те обезкуражавам, но аз още чакам отговор от тях от август до сега. А им писах няколко пъти.

# 1 527
Аз пък през чата в приложението веднага получавам отговор...имах забавяне на 2 пратки ,които бях платила с карта и им писах в чата...от там консултантката ми прати имейл по който поддържахме връзка..съдействаха ми..

# 1 528
Obuvki bg от днес с 25% намаление, като се въвъдв код BF25. Слагам в кошницата, но не ми излиза полето да въведа кода. Сигурно и с тях нещо сайта..

# 1 529

Просто влизате в сайта им и разглеждате Grinning
Да, ама в сайта нищо не пише...
Или аз съм тотално изкуфяла и не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт