Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 741
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 085
Аз от еМаг чакам една маша. Странно експресно я изпратиха в същия ден, в който я поръчах ( а беше събота) , но вече втора седмица я няма. Уж е в офис на sOmeday

# 2 086
  • София
И на мен ми изпратиха два ваучера по 10лв. от емаг за забавени поръчки, днес са пристигнали 3 броя от 17.11, не бяха за голяма сума.

# 2 087
И моите не са за голяма сума

# 2 088
И аз днес си получих поръчката от Зл.рибка от 17.11 😀

# 2 089
  • ново
Добре, че писахте за ваучери от емаг. Моят се оказа в кошчето на пощата. Щеше много да ме е яд ако не го бях видяла на време 😀

# 2 090
За колко време забавяне ви дават ваучера?
Аз искам да попитам -някой да е получавал голяма пратка в Easybox-a? Поръчах ютия-парогенератор и сешоар от Емаг, като и двете бяха обявени като изпратени към бокс-а. Вчера си взех сешоара, обаче не мисля, че ютията въобще ще се събере в клетката, дори и най-голямата. Предполагам,  че ще актуализират начина на доставка, но ще е все така безплатна, правилно ли разсъждавам?

# 2 091
  • ново
Рали, моята пратка е от 17.11, все още ни вест, ни кост 😀 Пътува уж. Мисля да пиша един гневен мейл на емаг относно вида на пратките - едно Лего е със смачкан ъгъл, един кашон с Тефал беше смачкан, полуотворен и имах чувството, че някой е стъпвал отгоре. Определено Sameday не са ОК!

# 2 092
Само да ви кажа,че аз получих около 15 ваучера от емаг...за всяко нещо което бях поръчала по 1 ваучер...всеки на различна стойност от 1 до 15 лв...Еми поне 10 пъти съм се опитвала да ги използвам тея ваучери и ми пише,че ваучера не може да бъде приложен...и така изтекоха...имаха срок за ползване 2 седмици...

# 2 093
Ваучерите на Емаг си имат условия. Най-често са за  неща, предлагани от Емаг, за над  50 лв и т.н.
Аз да помоля някой ако може да ми изпрати покана за Бестсикрет.

# 2 094
Ваучерите на Емаг си имат условия. Най-често са за  неща, предлагани от Емаг, за над  50 лв и т.н.

На лични дай имейл, и там да ти я пратят, на имейла, защото през форума няма да стане, били забранени и явно нещо ги пипат, че да не се отварят като хората....та на имейл най-сигурно, извън форума...

# 2 095

На лични дай имейл, и там да ти я пратят, на имейла, защото през форума няма да стане, били забранени и явно нещо ги пипат, че да не се отварят като хората....та на имейл най-сигурно, извън форума...
Няма такова нещо, Тета. От форума не ги пипат, в Месинджър има групи, в които се пращат нон стоп и там го имаше този проблем. Покана може да се прати без да си дава някой имейла, има си други начини.

# 2 096
За колко време забавяне ви дават ваучера?
Аз искам да попитам -някой да е получавал голяма пратка в Easybox-a? Поръчах ютия-парогенератор и сешоар от Емаг, като и двете бяха обявени като изпратени към бокс-а. Вчера си взех сешоара, обаче не мисля, че ютията въобще ще се събере в клетката, дори и най-голямата. Предполагам,  че ще актуализират начина на доставка, но ще е все така безплатна, правилно ли разсъждавам?
Правилно. Аз имах да получавам пратка, която също не се побира в клетка на изибокс и се обади куриер, който я донесе на адрес безплатно.

# 2 097
Благодаря  ви, помогнаха ми. 🥰

# 2 098

Няма такова нещо, Тета. От форума не ги пипат, в Месинджър има групи, в които се пращат нон стоп и там го имаше този проблем. Покана може да се прати без да си дава някой имейла, има си други начини.

Добре. Кажи го този начин на пращащите покани, защото аз поне получих десетина неработещи на ЛС. Само една проработи, като мацката ми прати на имейл.

# 2 099
  • София
Припомнете ми как в изибокс се отваря, код ли пращат?
Пише, че пратката е в бокса, но не са ми пратили код. От емаг и се забави 5 дни, а най-близкият ми изибокс изобщо не приемаше. Чак съжалявам, че поръчах около ЧП, защото цената не беше нещо намалена, а забавянето явно е заради многото пратки с БД до бокса. Нормално е, няма какво да се сърдим.
Смятам, че може да се смени начина на получаване до куриерски офис, но се плаща.

Общи условия

Активация на акаунт