Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 863
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 295
Може ли безплатния телефон на Сеймдей (този без 0700 отпред), не го намирам, благодаря Simple Smile

# 2 296
  • София
Може ли безплатния телефон на Сеймдей (този без 0700 отпред), не го намирам, благодаря Simple Smile
029064500

# 2 297
  • София
а аз ще чакам Спиди да ми доставят пратка в София , която е изпратена вчера  на 02 януари?? А това е част от Коледния подарък за дъщеря ми.   Чудя се има ли къде да се оплача и да си  търся правата. В крайна сметка обявената услуга е доставка  24 часа.
По пощата щеше да пристигне по-бързо. Звънях по телефона да я насоча за получаване в офис на Спиди не можело. Питах къде са обявени тези срокове за доставка  от 2 седмици мълчи ми на телефона.
Големи нещастници.

# 2 298
Някакъв имейл имало за оплаквания, на сайта им.
Аз се обаждах на спиди да питам защо пратката, която сестра ми вчера е пратила, днес още кибичи в съседния град, а не е пристигнала в града до който е пратена, онази жена ми мънка отсреща.

# 2 299
  • София
а аз ще чакам Спиди да ми доставят пратка в София , която е изпратена вчера  на 02 януари?? А това е част от Коледния подарък за дъщеря ми.   Чудя се има ли къде да се оплача и да си  търся правата. В крайна сметка обявената услуга е доставка  24 часа.
По пощата щеше да пристигне по-бързо. Звънях по телефона да я насоча за получаване в офис на Спиди не можело. Питах къде са обявени тези срокове за доставка  от 2 седмици мълчи ми на телефона.
Големи нещастници.

За една такава забавена пратка, която ми трябваше за събота звъннах в Спиди, казах номер на товарителница и помолих да си я взема от техен офис, за да стане по-бързо. Нямаше проблем.

# 2 300
Още ли в hm ako върна чанта с дрехи, дават ваучер за 10 проц отстъпка? И ако да- той за сметка ли е или само за един артикул?

За един артикул. Ваучерите могат да се събират и през мобилното приложение, като през него могат да се използат по два ваучера на покупка, в магазините мисля, че не е така, може само един.

# 2 301
Някакъв имейл имало за оплаквания, на сайта им.
Аз се обаждах на спиди да питам защо пратката, която сестра ми вчера е пратила, днес още кибичи в съседния град, а не е пристигнала в града до който е пратена, онази жена ми мънка отсреща.

Аз писах мисля точно към него, когато ми бавеха 7 пратки. Писах преди 2 седмици може би, пратките вече пристигнаха, отговор на писмото получих днес... Та ако се надявате на бързо съдействие, май този имейл няма да свърши работа.

# 2 302
  • София
Големи нещастници.
Искрено ти съчувствам! Спиди за мен са най-лошата куриерска фирма откъм гъвкавост и отношение към клиента. Лятото бях поръчала плажни кърпи до автомат. Отивам да ги взема, въвеждам няколко пъти кода от съобщението - грешка. Звъннах на националния им телефон, обясниха ми, че автомата бил пълен и ги оставили в офис. Нито някой ме предупреди, нито ми се обадиха да попитат кой ми е удобния офис. На следващия ден пътувахме извън страната. Не можели да ми ги доставят до адрес преди обяд, ако искам да си ги взема от офиса. Писах имейл, върнаха ми отговор с извинение. Помолих поне да ги върнат на подателя без да му взимат такси за доставка и връщане и това не бяха направили. Накрая от онлайн магазина ми де обадиха да ми обяснят колко некоректно съм постъпила спрямо тях, като не съм си потърсила пратката.

# 2 303
Zoot са голяма фирма с традиции, ребрандираха се, но не са еднодневки.
Ще дойдат, чак 10 мейла не са нужни. Оставете им време на хората да работят, вместо да четат едни и същи мейли 🙃

И аз чакам пари от тях, на 20.11 съм изпратил, нямам още обратна връзка
Днес си взех едната поръчка от тях, за съжаление всичко, което поръчах ми е голямо и ще го върна утре. Опитвам да сваля на телефона формуляр за връщане, но не се получава. Задължително ли е да се разпечати и изпрати с пратката? Вие как направихте връщането?

Като чета, ще трябва да се въоръжа с търпение да ми върнат сумата.
Цените бяха много изгодни и се подлъгах да поръчам - яке, което в бг магазина на Orsay беше намалено на 139 лв, в този сайт беше 106 лв. с безплатна доставка. Съжалявам, че не съм уцелила размерите.

Отделно чакам от Factcool да ми възстановят пари за върната миналия вторник пратка. Още нямам потвърждение, че е получена, само, че са получили формуляр за връщане. Днес им писах имейл, за съжаление не пазя бележка от еконт, за да проверя дали е доставена. Някой има ли опит с този сайт?

Здравейте, бихте ли ми казали дрехите от Zoot/Bibloo по принцип втора употреба ли са или нови с етикети?

# 2 304
  • София
Нови са.

# 2 305
  • София
Zoot са голяма фирма с традиции, ребрандираха се, но не са еднодневки.
Ще дойдат, чак 10 мейла не са нужни. Оставете им време на хората да работят, вместо да четат едни и същи мейли 🙃

И аз чакам пари от тях, на 20.11 съм изпратил, нямам още обратна връзка
Днес си взех едната поръчка от тях, за съжаление всичко, което поръчах ми е голямо и ще го върна утре. Опитвам да сваля на телефона формуляр за връщане, но не се получава. Задължително ли е да се разпечати и изпрати с пратката? Вие как направихте връщането?

Като чета, ще трябва да се въоръжа с търпение да ми върнат сумата.
Цените бяха много изгодни и се подлъгах да поръчам - яке, което в бг магазина на Orsay беше намалено на 139 лв, в този сайт беше 106 лв. с безплатна доставка. Съжалявам, че не съм уцелила размерите.

Отделно чакам от Factcool да ми възстановят пари за върната миналия вторник пратка. Още нямам потвърждение, че е получена, само, че са получили формуляр за връщане. Днес им писах имейл, за съжаление не пазя бележка от еконт, за да проверя дали е доставена. Някой има ли опит с този сайт?

Здравейте, бихте ли ми казали дрехите от Zoot/Bibloo по принцип втора употреба ли са или нови с етикети?
Нови, с етикет, разбира се. Защо мислите, че са втора употреба?
Изключително добре опаковани бяха, с предпазни фолиа и хартия по копчета, ципове и катарами.

ПП. Още си чакам парите от тях...

# 2 306
  • София
Поне 20 дни минаха от връщането към Zoot докато получих мейл, че пратката е пристигнала успешно при тях. След този мейл, за по-малко от 24 часа си получих парите обратно.

# 2 307
Дами, благодаря ви за отговорите!

Помислих си че са втора употреба понеже цените им бяха мнооого по-ниски от тези в сайта и магазините на марката, от която исках да поръчам Sweat Smile

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 14:10 от StrawberryPie

# 2 308
  • Видин
Здравейте,
Актуален код за отстъпка в  obuvki.bg

# 2 309
  • при моите любими
Здравейте,
Актуален код за отстъпка в  obuvki.bg
10% не намалени

Общи условия

Активация на акаунт