Хитринки за всякакъв случай - 37

• 46 042
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Една бърза хитринка/открита днес случайно от мен/,ако имате очукани или надраскани дървени неща…пръскане със спрей за обувки ги прикрива 😀
Вчера с прахосмукачката яко треснах касата на вратата и няколко пъти холната маса…,освен одрано се отчупиха и няколко трески…опитах се да ги залепя,но не се получи…чудих се с какво да ги залича и реших да ползвам кафяв и черен спрей за обувки.
Не се забелязва вече 👍🏻

Здравейте,възможно ли е да се боядиса изцяло,палто,100% вълна,но не от най-дебелите.
И,ако може,дали някой знае в Пловдив място за това.🌻
Щом е вълна,значи може.
Проверете за тази услуга в някое химическо чистене.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 16:57 от Doli

# 421
Здравейте,възможно ли е да се боядиса изцяло,палто,100% вълна,но не от най-дебелите.
И,ако може,дали някой знае в Пловдив място за това.🌻
Почти във всяко химическо чистене имат такава услуга. Ако искаш питай и в пловдивската тема, момичетата да ти препоръчат локация.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1604730

# 422
Палтото ще се боядиса с боя за вълна, но дали и подплатата, която не е вълнена? И дори да се боядиса, дали няма да цапа дрехите?

# 423
Не знам,аз за това питам.Не успях да намеря място за боядисване.Питах в Пловдивската тема,ама нямам отговор.
Палтото е с военно зелен цвят.Топли,леко е,но не съм 100% ок с него и дъщеря ми казва мислите ми-"Приличаш на Сталин с него"Искам да го боядисам в черно.100%вълна е,на датска фирма Ноа-Ноа.Скъпо е и искам да го нося,ама не да е все едно съм сложила реквизит,както казва детето.

# 424
Е то ако кройката е такава, каквото и да го боядисаш...

# 425
С някакъв ярък/цветен шал....? Няма ли да се премахне строгото впечатление...

# 426
Според мен ще е жалко да боядисате палтото на NOA NOA в черно. Дрехите им са хубави и оригинални и, ако го боядисате в черно може с времето да избелее на места и черното да не е вече черно...
Защо не пробвате да го съчетаете с оригинален цветен шал или някаква черна яка от изкуствена кожа с косъм?

Не знам,аз за това питам.Не успях да намеря място за боядисване.Питах в Пловдивската тема,ама нямам отговор.
Палтото е с военно зелен цвят.Топли,леко е,но не съм 100% ок с него и дъщеря ми казва мислите ми-"Приличаш на Сталин с него"Искам да го боядисам в черно.100%вълна е,на датска фирма Ноа-Ноа.Скъпо е и искам да го нося,ама не да е все едно съм сложила реквизит,както казва детето.

# 427
Може ли снимка на палтото?

# 428
Една бърза хитринка/открита днес случайно от мен/,ако имате очукани или надраскани дървени неща…пръскане със спрей за обувки ги прикрива 😀
Вчера с прахосмукачката яко треснах касата на вратата и няколко пъти холната маса…,освен одрано се отчупиха и няколко трески…опитах се да ги залепя,но не се получи…чудих се с какво да ги залича и реших да ползвам кафяв и черен спрей за обувки.
Не се забелязва вече 👍🏻
Ако може на лично съобщение да дадете повече подробности как ги заличихте! 😁 Че детето е направил паркета мазало… а му е твърде рано да го сменяме! При първа възможност ще се възползвам от трика!

# 429
Може ли снимка на палтото?

Имам шлифер във войнишки зелен цвят и съвсем целенасочено си го купих. Точно с разни шалове го нося...
Не бих боядисала палтото.

# 430
Шал нося.Взех си сив от алпака,заради него и едни ботуши в зелен цвят.Но кожи с косъм не са моето.Истината е,че минах през шарнията на десигуал и от 5-6 год.всичко ми е черно.Ако не намеря начин да го боядисам,ще го нося така,ама. .
Снимах,обаче цвета не е реален.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 09:29 от red soul

# 431
Е, ако си минала само на черно, няма какво да се умува, но някои цветове пускат, трябва да намериш добър бояджия.
И аз като Петя не бих го боядисала - съчетава се отлично с карамелено, кремаво, конячно, камел, цвят на естествена кожа, но ти си знаеш.

# 432
Шал нося.Взех си сив от алпака,заради него и едни ботуши в зелен цвят.Но кожи с косъм не са моето.Истината е,че минах през шарнията на десигуал и от 5-6 год.всичко ми е черно.Ако не намеря начин да го боядисам,ще го нося така,ама. .
Дай да го видиме това палто! 😁 Ако мнозинството го одобри и ти ще започнеш да го виждаш с други очи! 😁

# 433
Сив шал не е шарен, ярък...шал.
Продай го и си купи модел, който те кефи.

# 434
Сив шал не е шарен, ярък...шал.
Продай го и си купи модел, който те кефи.

Не ми беше това въпроса 😊Не обичам ярки шалове сега.Сивото върви със зелено.
Модела на палтото е като за мен.Аз съм висока и слаба,но цвета сега не кк е много ок.

Общи условия

Активация на акаунт