Хитринки за всякакъв случай - 37

• 46 020
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Сив шал не е шарен, ярък...шал.
Продай го и си купи модел, който те кефи.
Не ми беше това въпроса 😊Не обичам ярки шалове сега.Сивото върви със зелено.
Върви... И го прави още по-убито като комбинация явно ...
Що се мъчиш, като не ти харесва не го носи. Едва ли е единствената такава дреха. Всеки си има в гардероба такива висулки 😁
Ужасно изглежда с тия жълти линии. Ако ги нямаше, може би щеше да е по-симпатично.

# 436
Няма нищо жълто в него.Казах,че цвета не излезе.Палтото е каки цвят,лентите са в розово.
Ако тази ваканция не намеря да го боядисам,ще си го нося така.

# 437
Няма нищо жълто в него.Казах,че цвета не излезе.Палтото е каки цвят,лентите са в розово.
Аз пък лентите ги виждам кремави или пясъчно-бежови, но това може да е от монитора.
Мисля си, че на това палто точно лентите са му проблемните, особено ако са наистина розови и го правят трудно за съчетаване - не само на цвят, но и като модел.  Бих опитала да ги направя на цвят и материя като бието на ръкавите, без да пипам цвета на самото палто.
 Според мен лентите на цвят не трябва да са по-светли, щом има тъмно бие на ръкавите, трябвало е да повторят материята и цвета от тях. Както се сега, буквално заличават кройката на палтото, а е хубава.

# 438
Палтото е супер! Единствено лентите са му проблемът. Занеси го някъде да им зашият отгоре друг цвят. Гледам, там до него една раница в маскировъчни цветове. Дали пък някакви такива ленти няма да отиват повече?! Не мога да кажа, тъй като не виждам реалните цветове на дрехата.

# 439
Ох,не.Цветовете изобщо не са тези.Първо,че явно тела ми ги сменя,после и мониторите.Раниците са в кафяво,палтото е каки,края на ръкавите също е каки,в цвета на палтото,лентите са преобладаващо розови.Но благодаря на всички,че се занимавате с моя проблем🌻

Май по-лесно ще бъде да сменя лентите,но кой цвят?

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 09:28 от red soul

# 440
Ох,не.Цветовете изобщо не са тези.Първо,че явно тела ми сменя,после и мониторите.Раниците са в кафяво,палтото е како,края на ръкавите също е каки,в цвета на палтото,лентите са преобладаващо розово.Но благодаря на всички,че се занимавате с моя проблем🌻

опитах със светкавица

Май по-лесно ще бъде да сменя лентите,но кой цвят?
Хм, сега на първата снимка от тази серия палтото ми изглежда кафяво, но се вижда наистина, че лентите са розови.
В края на ръкавите цветът не е ли по-тъмен, на всички снимки ми изглежда така.
Наистина трудно за снимане. 
За мен определено по-тъмни ленти биха стояли по-добре  и виждам долу горе тези варианти на първо четене:
1.Същият цвят като палтото, но тъмен, интензивен. Ако маншетите на ръкавите са с еднакъв цвят като палтото, а не по-тъмни, както ми изглеждат на снимката, е добре да се повтори на тях цветът на лентите;
2.Тъмен коняк или сходен цвят в кафявата гама, вече трябва да прецениш какъв точно нюанс според нюанса на каки-то, защото и то не е едно. И пак да се повтори същият цвят в маншетите.

# 441
  • Майничка
Red soul, бих погледнала в магазин на Мазиар за идеи. Лично аз бих махнала веднагически лентите и бих сложила на тяхно масто гайтанени ширити с гайки за закопчаване. Ако мястото на лентата много си личи, бих я заменила с кожена лентичка, в зелено или в по-светло кафеникаво.

# 442
Не знам вече.Ще видя в България някой да ми сложи друг цвят лентички,ако ми хареса,ще ги зашием.Ако не,ще си нося така това палто.Взе да ми се струва тъпа идеята да префасонирам марка с по-нестандартни идеи,а и за това го купих😊.Много ви благодаря,дами! На всички🌻

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 00:59 от red soul

# 443
Палтото е хубаво, но лентите не ми допадат, а и те са съвсем друга матери, така че не знам как ще се боядисат с боята за вълна. Според мен идете в някоя заредена кинкалерия и пробвайте различни други ленти. Трябва да да същите на ширина за да не личи поправката. А може и от магазин за платове да си изберете парче плат, от който шивач ще ви направи ленти

# 444
Не знам вече.Ще видя в България някой да ми сложи друг цвят лентички,ако ми хареса,ще ги зашием.Ако не,ще си нося така това палто.Взе да ми се струва тъпа идеята да префасонирам марка с по-нестандартни идеи,а и за това го купих😊.Много ви благодаря,дами! На всички🌻
Шивачката зад Водната палата е много сръчна, ако харесаш ширит може да ти го смени. Това ѝ е профила във ФБ.

https://www.facebook.com/ladyl.latinkanikolova

# 445
Моите виждания са- махане на лентите, но и махане и на крайните части на ръкавите. Пране на палтото, за да се види дали ще се заличи мястото на лентите. Зашиване на по- модерни копчета и направа на илици директно на плата. Ако "не", ще търся вариант за друга декорация. Няма да го боядисвам.

# 446
  • Sofia
Боядисването става при високи градуси и може да омалее дрехата.

# 447

Благодаря! И на мен ми хрумна това снощи.
Няма да махам нищо от Ноа Ноа.Ще пробвам с кожени ленти,ако се харесам,ще е това Ако не,ще си го нося така,аз проблем,освен с цвета/нищо,че харесвам каки за други дрехи/,нямам.
Благодаря ви,дами!🌻

# 448

Благодаря! И на мен ми хрумна това снощи.
Няма да махам нищо от Ноа Ноа.Ще пробвам с кожени ленти,ако се харесам,ще е това Ако не,ще си го нося така,аз проблем,освен с цвета/нищо,че харесвам каки за други дрехи/,нямам.
Благодаря ви,дами!🌻
Ако не се получи с промяната на лентите /бих сложила или кожа или поне цвят на кожа, може и да е кадифе, друга материя.../, вземи още нещо розово, ама не бебешко розово, а опушено, да подкрепиш лентите /напр. някоя чанта, имам в такъв цвят раница от естествена кожа, не стои никак зле/. Сложили са акцент, ама според скромното ми виждане, не в най-подходящия за цвета и модела на палтото цвят. Добави шал, в който да има капка розово, да не е дюс сив.
Ама какво се чудя, скоро отварях да гледам за класически модели ризи на ММ, натъкнах се на куп розови, които никога няма да облече, дори и на тропиците да го заведа Simple Smile

# 449
Според мен,точно с пепел от рози омекотяват строгия модел,но аз вече не харесвам розово.Иначе една от чантите на дъщеря ми е точно раница в пепел от рози цвят.Мога да и я взема,тя и без това е преместила половината ми гардероб в нейната част.Ще и го върна😊
Благодаря на всички,получих някаква насока вече от вас.Притеснявам се,че обсебих темата.

Общи условия

Активация на акаунт