Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 700
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
VaniaK Възможно е, нямам поглед. Съдя само по това, че уж си държи много на бизнеса. Ако държа да ми вървят нещата, аз лично не бих се правила на клоун из мрежата, а на живо всичко да е леш. Ама пак казвам, кой ги знае. Simple Smile

# 106
Ние хубаво ги обсъждаме, хванали са се на хорото, ще го играят, но все пак и Атанаска, и Емилия са на по 25, ми те са почти в пубертета още

# 107

Лятото бях на рожден ден там.Обстановката е приятна вътре, храната не беше нищо особено, скъпо е, но най-зле беше обслужването. То беше под всякаква критика. Имаше супер малко персонал и не смогваха, а ние бяхме голяма група. По няколко пъти се поръчваше едно и също, търчаха като линейки, но не им се получи. Като цяло не го препоръчвам за голям повод.

Те затова често търсят персонал

Говорехте за цени за почистване... Не знам как вървят в БГ, не съм наясно. Моята чистачка взема 15 паунда на час.

Обаче това ми се стори много скъпо
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.kznpp.org/upload/23936/42106_4.pdf

# 108
Съгласна съм, че трябва да се пусне епизодът, за да има някакви теми за обсъждане, че легенът е пълен.
Hazel, в обяснителен режим няма да влизам. Не мисля, че съм генерализирала, споделила съм си впечатленията. Кой, както иска да го приема.

# 109
Направо цялата те игнорирам.

# 110
@VaniaK @Тонка* - аз пък няма да ви игнорирам и двете. Аз го написах и даже не съм споменавала думата с "л", а само любезното наименование. Може и по-подробно, но няма нужда.Даже, използвах и случаят да похваля Даниел, ако не се разбра за ангажираното отношение. А не ми се присмя и не ме игнорира, макар и само по думите да си
личеше,че съм бясна. Затова го и харесвам, макар и да не го разбирам с тези заплати.
Взе отношение, но с това текучество, трудно се държи ниво на едно и също място за дълго.

# 111
Аз пък съм почти на 100% сигурна, че Иванка Курвоазие също чете тук и дори реагира на постове, ама понеже не е била активна от години, ще запазя Бгмамската ѝ самоличност за себе си. MagAnimal SquirrelAnimal Smile Cat

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 19:52 от Soray@

# 112
Това, че го харесвам Даниел прозвуча тъпо. Ще използвам случаят да се обърна към Атанаска и да кажа:
"Насе, нисък ми е и на мен, знаеш. А и съм му наборка, така че напълно безопасна игла".

Не вярвам Атанас да чете тук, защото мисля, че лесно би се изнервил от тъпотиите ни, а той може много повече, та едва ли обръща внимание. Дано и той в офиса не е на 500лв.- 600лв. заплата.

# 113
Ама казвайте в кой се съмнявате. Аз не долавям никой от семейството или приближен. Може би, защото не умея да чета между редовете.

# 114
Ама казвайте в кой се съмнявате. Аз не долавям никой от семейството или приближен. Може би, защото не умея да чета между редовете.

Аз никога не греша, дори и когато не съм права. Laughing

# 115
Хаха, на Атанаска името не й отивало на височината, ама виж Бачорски й е точен. 😅😅😅

# 116
Хаха, на Атанаска името не й отивало на височината, ама виж Бачорски й е точен. 😅😅😅

На нормална височина го докарва момчето, когато стъпи на...портфейла си. Laughing

# 117
Ей затова на жените във форума им викат глигани с анцузи.
Не виждате любовта на Бачорски към елегантната жена Атанаска?
Трофейната съпруга, за която е мечтал?

# 118
Така е, жената която да показва на всички, с която да пътува. Ще кажеш, че за Анджелина Джоли говори. 😅

# 119
Ами за него може да е най-красивата , всеки мъж трябв да има такова отношение към жената до него .
Той също нито е най-красивият , нито най-богатият .

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 19:28 от Candy_girl

Общи условия

Активация на акаунт