Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 672
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Дали не желаят още днес да пуснат епизода,че ми е интересно какво си говорят на масата Grinning

# 91
Според мен като поства мръсни тоалетни не злепоставя клиента си, а служителите си. Какво са виновни от Еко, че от неговата фирма не са си свършили работата като хората?

# 92
Не само Насето, но и другата страна Grinning
И на другата страна ли? Grinning То тук има една изявена адвокатка на Наска, на която 1000 пъти ѝ се обясни, че хейтът по Наска не е само за това, че е писала на обвързан мъж. Генерално е заради измисленото ѝ самочувствие и перчене без покритие.
Между другото изгледах видеото, което някой беше постнал от канала на Йоана Йоко, на което Наска я гримира и ми направи много приятно впечатление Наската. Ама нищо общо със сегашния ѝ вайб.

# 93
Според мен като поства мръсни тоалетни не злепоставя клиента си, а служителите си. Какво са виновни от Еко, че от неговата фирма не са си свършили работата като хората?
Предполагам е въпрос на договаряне това и служителите от бензиностанциите отговарят за текущото поддържане на чистота, а вече фирмата за цялостното. Нали сте виждали едно листче с часове и подписи на служители кога е мита тоалетната за последен път? Едва ли от Бачорски стои човек във всеки обект и през 15 минутки да мие.

# 94
Аз подозирам, че самата Емилия си пише. Прекалено подробни ми се виждат някои неща за страничен наблюдател.

# 95
Ааа ти пък, мислиш ли? Не вярвам аз, че се занимава с това, ама знаем ли ги Grinning

# 96
И аз не вярвам. Нямам търпение за кака Мери.Искам я в екшъна как се кара на Генерала
Ааа ти пък, мислиш ли? Не вярвам аз, че се занимава с това, ама знаем ли ги Grinning

# 97
Ами освен, че са подробни, някак имам чувството, че пише от първо лице, така разказва Grinning

# 98
milittana, точно това си представям, че негов служител е там и чисти. Иначе не виждам какъв клиент може да му се води Еко, собствените им служители чистят, а те плащат на Даниел.
Може и да не е така, де, ама аз лично не бих се навила да плащам на почистваща фирма, ако моите служители чистят.

# 99
milittana, точно това си представям, че негов служител е там и чисти. Иначе не виждам какъв клиент може да му се води Еко, собствените им служители чистят, а те плащат на Даниел.
Може и да не е така, де, ама аз лично не бих се навила да плащам на почистваща фирма, ако моите служители чистят.
Ми не знам организацията им на работа, но ако е така, видеото е много тъпо и излага фирмата по почистване, не обекта. Чак толкова да е залюхан пък Бачорски изобщо не ми се вярва.

# 100
Хахаха не съм забелязала наистина Grinning

# 101
Ами аз не го следя, ама съм попадала на сториха, на които се кара на служителите си за мръсни тоалетни из мола.
Според мен не се излага, а показва едва ли не, че има контрол и такива неща не се допускат.

Ама кой ги знае...

# 102
На мен това супер нагласено ми се вижда. Един вид: “Ето, следя ги, карам им се, има контрол и междувременно не ми пречи с костюма да изчистя и кенефа”. Супер поза ми е това.

# 103
Не е само една, жената която харесва Атанаска и не и е адвокат. Не генерализирайте.
Хиляда пъти се било обяснило защо не я харесвали - ами обясняват се глупости, а не резонни аргументи.
Много хора гледат непредубедено и не са се обострили против едната или другата жени на Даниел, в т.ч. и аз.

# 104
Точно Бачорски едва ли ще си спести сватба.
Не казвам, че ще я спести от финансова гледна точка. Именно ако толкова имаше зор за сватба, щеше вече да са я направили. Наска със сигурност има огромно желания да в организира супер пищна и да се покаже като булка. Сигурна съм, че за три месеца могат да я организират с техните финансови възможности, ако искаха.
Anvelope не знам откакто е с Наска да си пише с жени с цел срещи и любовни афери? Както очевидно си е писал с Наска докато е бил с Емилия 🙄🙄 Ако толкова ще ти олекне да кажем, че е обичал и Емилия, хайде 😂😂
Има скорошни чатове с други момичета в тик ток. Тъй че Даниел няма да си смени нрава, а на мен ми е все тая с коя е. Атанаска да му бере грижата. Аз коментирам, като зрител.

Общи условия

Активация на акаунт