Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 814
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Не, просто няма нужда от такива реплики. Тя изтъква с децата, че е "успяла", не го казвай и това е.

# 226
Даниел е класически простак и чалгар, поне по това, което виждам. Плюс това, че гледа само себе си и е пълен егоист. 5 минути обяснява за тези деца, че са най-важната ценност. Така е, знаем, но ти си имаш 2. Не си без деца. Жената не е длъжна да си зарязва всичко, за да се затваря вкъщи и да гледа поредното дете. Разсъжденията му са все едно няма дете и много иска. А всъщност той има две. Някои нямат и нито едно, не знам дали се замисля, че с тези си приказки им бърка и на тях някъде. Ама какво го вълнува за чувствата на хората.
Най- се отвратих, когато някакви чалга свирачи влязоха в заведението и всички започнаха да пеят (знаейки всяка дума наизуст), някаква сръбска песен беше. До един станаха да щракат с пръсти и да се кълчат. Отвратително. Смятайте тези деца в каква среда живеят, и на Даниел, и на Антон. Бъдещите чалгари.

Жената на Антон ми се стори симпатична също. Поне на пръв поглед, по-тиха, по-скромна, по-семпла.

# 227
Атанаска е на 25 , завършила е  специалност , която иска , почнала е работа по нея , работи в добра клиника . Според мен иска да се развива , не да ражда още деца , нормално е .

Ами да ходи на работа. От май месец е неплатена отпуска. Самата тя го каза. Как се развиваш, без да ходиш на работя?

# 228
На два пъти гледах епизода... В повече ми дойде тази селяния и простотия. И на кого е нужно да се изпраска всичко това?
Преди малко гледах Даниел в стори пак приказва колко Обича, обожава жена си. След и гадните отговори от негова страна на отрицателни коментари. След триене на такива... Атанаса е откачила и сега той замазва положението. Да и вдигне малко самочувствието.
Това момиче хвърчи от високо, но всъщност ако остане без мъжа си ще падне якоо. Цялото и самочувствие и самооценка са нереално завишени. Даже не и подхождат на селянията на тая маса. Ама добре, че са кинтите. Ако не беше Даниелчо щеше да е друг. Типична златотърсачка, изкарала колежа а се изкарва все едно е харвард. Изхвърля се за всичко,.а основата е бачора. Иначе само въздух под налягане.

# 229
  • Glasgow
То не им ли е много малко момченцето, да не би да е в майчинство 🙄🤔 не ги следя в социалните мрежи и не им знам много предисториите

# 230
Изгледах и аз 2-ри епизод.

Атанаска е много млада, а вече и се е наложило да е майка на двама, с Даниел - трима. Тоя спор да имат ли още деца им е колкото да има за какво да се дразнят и да спорят, видимо е, че реално не е решаващ за отношенията.

Не ми хареса епизода, разбрах че в семейството има няколко важни жени, но скучно описани. Тези звукови ефекти в стил Господари на ефира са досадни. На масата нищо не се случва. Възрастните хора не коментират нищо, а точно те ще са интересни. Дискретно се заобиколи всякаква драма, освен доминантата на Розалия, че е жертва.

Иначе добре направени двата фронта, отляво генерала с новото семейство и устатата селска Мара, вдясно Розалия и майка ѝ с вид на Немезиди. По средата мъжете плямпала.

В момента гледаме как маймуните по средата си показват всички номера, но нямам търпение двата фронта да открият същинския огън.

# 231
За децата щеше да звучи по-добре, ако в изказа си, че има 2 деца беше добавила просто 'въпреки че не съм родила Емели я чувствам като мое дете, защото съм с нея от ден 1 и много я обичам'... нещо такова, знам ли и аз?

# 232
В България почти всички жени работят , тя Атанаска едва ли работи много , при положение че не се застояват на едно място .
Щом Даниел е проявил интерес , дори с дете , тя за какво да му се дърпа , да няма опашка от богати кандидати зад нея ?
На мен ми допадат и двете , не ме дразнят .

# 233
Атанаска беше ужас в епизода, НО тя наистина се занимава с доста неща, освен работата в клиниката. Не е майчинство, детето й стана на 2 през август. До съвсем скоро работеше по своя козметична линия, но в последния момент нещо се е случило и тя не е част от марката, въпреки че носи нейното име (muse by atanasia май това беше името. ) Друга инфлуенсърка, която ги рекламира, ми каза, че нещо се е случило в последния момент и тя в момента няма общо с продуктите и марката. Сега ги продават на ниски цени, защото носят нейното име, явно искат да ги изчистят бързо. Иначе въпросната инфлуенсърка ми сподели, че са много хубави продукти, била очарована като ги получила. И с други неща се занимава Наска, не само  реклама в инста (а това отнема доста време, да правиш хубаво съдържание, нейното такова от пътуванията ми харесва и ми е било полезно, въпреки че нея не я харесвам) Например обзаведе целия нов офис на фирмата. Аз за обзавеждането на нашия дом наех дизайнер, това е ужасно тегава работа да се занимаваш с майстори, мебелисти, магазини, доставки навреме и т.н Та напъва момичето, както каза снощи някой от епизода , май Атанас беше, можеше и да е доста по-зле всъщност

# 234
Офиса е от до копи пейст от пинтерест... просто са спестили от интериорен дизайнер и ходиха до Турция да купуват нещата,че са по-евтини.Това не са нейни идеи.И аз мога да видя по картинкаи да обзаведа всичко. И да си препиша заслуги. Атанас в момента няма изгода да казва нещо лошо за нея,понеже го издържа Даниел.Пък и от тоз панаир те са си направили фирма 4 братя и сестрата и печелят.Я от гледания, я от реклами.Идеята е била на Атанас,ама парите ги дава Даниел за него.Така че е ясно,че за Атанаска цял епизод ще има,дето се вика.Ще е топа на топовете.Само Георги се появи и каза истината.Видяхме как се натягаше тя на него за пред камерата.Кой знае какво си мисли тя за тях,че й са под нивото.Даниел не е доволен от хейта към нея.Ей ся пак седнал да повтаря колко е борбена. Борбена,пък не може да се справи с хейта и кой знае как му вряка да заеме позиция и да я защити.Нали го виждате едно говореше в началото,нека да имало хейт,ся като има и то с доводи той се сърди ,че има,пък и какви неща пише на хората.Мен ме хваща срам кято ги чета.
Атанаска беше ужас в епизода, НО тя наистина се занимава с доста неща, освен работата в клиниката. Не е майчинство, детето й стана на 2 през август. До съвсем скоро работеше по своя козметична линия, но в последния момент нещо се е случило и тя не е част от марката, въпреки че носи нейното име (muse by atanasia май това беше името. ) Друга инфлуенсърка, която ги рекламира, ми каза, че нещо се е случило в последния момент и тя в момента няма общо с продуктите и марката. Сега ги продават на ниски цени, защото носят нейното име, явно искат да ги изчистят бързо. Иначе въпросната инфлуенсърка ми сподели, че са много хубави продукти, била очарована като ги получила. И с други неща се занимава Наска, не само  реклама в инста (а това отнема доста време, да правиш хубаво съдържание, нейното такова от пътуванията ми харесва и ми е било полезно, въпреки че нея не я харесвам) Например обзаведе целия нов офис на фирмата. Аз за обзавеждането на нашия дом наех дизайнер, това е ужасно тегава работа да се занимаваш с майстори, мебелисти, магазини, доставки навреме и т.н Та напъва момичето, както каза снощи някой от епизода , май Атанас беше, можеше и да е доста по-зле всъщност

# 235
Смешна е теорията на Даниел, че има и други богати мъже и тя не е е с него за парите. Ок, но те другите богати мъже не умират за жена с дете, не и повечето. Обикновено млади бръмчалки търсят.

# 236
Те богатите точно нея ще вземат  Grinning  Пък тя може да се добере до тях поклай него.
Смешна е теорията на Даниел, че има и други богати мъже и тя не е е с него за парите. Ок, но те другите богати мъже не умират за жена с дете, не и повечето. Обикновено млади бръмчалки търсят.

# 237
Ами той си я харесва - страхотно, но чак пък всички да умират за нея. Такива под път и над път вече.

# 238
Изгледах на 3-4 пъти епизода. Не знам дали ще гледам и другите, защото вече се отегчих. Амбициозен проект, но слабо изпълнение. Отегчих се от простотията на всички участници. Единствено Георги успява да ми бъде симпатичен. Всичко друго ме натоварва с простотията си.

# 239
Аз се впечатлих, когато Даниел каза, че веднъж бил изгонен от Атанаска и спал при Георги. Не си представям какво трябва да се случи и аз да изгоня мъжа ми от нас, още повече че жилището е на двама ни, а тя живее в неговото. Яко му е стъпила на врата момата, че и претендира как е създала здраво семейство. Да бе, повярвах.

Общи условия

Активация на акаунт