Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 827
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Glasgow
Георги да се взимат с Атанас  и да заминат някъде.
Защо да не я вземе никой Наска, какво и е, аз мислех, че е някаква лигава кифла (от друга тема дето са я споменавали), а тя бойна и оправна мацка изглежда. Но сигурно тези, които я следят онлайн и не я харесват виждат нещо дето ние само от тези видеа не виждаме

# 241
Вече писах, че я следя онлайн нея и мъжа й заради децата. Въпреки че нейните видеа са мега скучни, обикновено има продуктово позициониране за дрехи, занимални и др. продукти и услуги. Виждала съм и хотелски стаи и бани към тях, дето ми ги навират във всяко второ видео. Та не е толкова единствена и неповторима.

# 242
И тя каза за 1 нощ, а той каза,че не е била хич една 🤣🤣🤣
Аз се впечатлих, когато Даниел каза, че веднъж бил изгонен от Атанаска и спал при Георги. Не си представям какво трябва да се случи и аз да изгоня мъжа ми от нас, още повече че жилището е на двама ни, а тя живее в неговото. Яко му е стъпила на врата момата, че и претендира как е създала здраво семейство. Да бе, повярвах.

# 243
Екстра си е Насето. Не знам какво очаквате от момиче на 25. Много е постигнала даже. Разбира се, с помощ, но все пак... познавам 25г, които мислят само за пиене и наркотици и лежат на издръжката на мама и тате. Учи се, развива се, пробва нови неща.
Ще я видим след 10г. къде ще е Simple Smile

Очаквах доста по- различен образ от коментарите тук, че нали не ги следвам, а съм приятно изненадана.

# 244
Само на мен ли озвучаването ми е мега зле ?

# 245
А някой реално знае ли как са се запознали Атанаска и Даниел? Защото бях видяла снимката на Даниел с новородената Емили на сцената на София Фешън Уик, а Атанаска пляскаше и се хилеше отзад на сцената.. Те децата им реално имат може би година-две разлика, явно бая бързо са се хванали.
Направи ми впечетление, че Атанаска и Емилия се следват в Инстаграм, а уж Георги каза, че едва ли не с Атанаска не са в добри отношения защото той е близък с Емилия.

# 246
Не знам на какво ги гледате, аз гледам от телефон и нямам никакви проблеми със звука. Нито с първия, нито с втория.
Предполагам, ако е на лаптоп или компютър може да се нуждае от допълнителни настройки нещо... Но през тел нямам забележки.

# 247
Според мен от началото е имала резерви към Георги ,защото  е близък с Емилия и не са се сближили.

# 248
Или защото не са й на нивото.Дреме й ,че не я харесват.Ще я захаресват като парите са в мъжа й.
Според мен от началото е имала резерви към Георги ,защото  е близък с Емилия и не са се сближили.

# 249
Кралицата по лична карта от София, се е взела много насериозно.Две деца,успешна кариера.Кариерата и не знам каква е точно.Децата ходят на градина и се гледат основно от майка и.Да не говорим,че едното си има майка с,която основно живее.
Емилия снощи пуснала стори как Емели пее-Мила моя мамо.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 14:41 от Emily123

# 250
Ами сигурно не и дреме  , не са длъжни всички да се харесват и обичат.

# 251
Георги я обобщи с една дума - хитра.В един подкаст преди година пак каза,че подготвят сватбата си.Как никой не знае,като тя го каза преди година с оная Деа ли беше , Диа ли беше.То сватба ,ако искаха отдавна щеше да има.Пък тя забременя и тогава кола й се подари, пръстен.

# 252
Наистина не разбирам -дразни ви ,че и е подарил кола ли? Нормални неща са това .

# 253
  • София
Мен Насето не ме подразни, напротив.
Жената хубаво се е насочила, образовала, иска развитие, иска и има мнение, отстоява го, не е кръпка към мъжа си.
Малко повече с хубоста, нали, за перфекционизма я разбирам, но всички останали не разбират, че това е живот в собствен ад.
Ще порасте и ще се намести, време трябва.

# 254
Наистина не разбирам -дразни ви ,че и е подарил кола ли? Нормални неща са това .
И аз не мога да разбера?! Подарил й кола, пръстен, издържал я, издържа бившата и детето.. Че от това по нормално няма! За Емилия пък само се коментира защо не работи, а разчита на бившия си мъж. Разбира се, че ще разчита! Като правиш деца ще се грижиш и за тях и за майката! Тук явно само някакви супер независими жени пишат, които не разчитат за почти нищо на мъжете си.

Общи условия

Активация на акаунт