Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 870
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Знам, защото психологията на Телците ми е до болка позната. Чукнеш ли им по егото, чукват някъде другаде.

Ваня да, ти най-добре знаеш къде е спал 😂

# 271
Да, те всички жени на тоя свят за наш Даниелчо размитат и чакат само да се скара с Насето, че да го приютят под юргана Joy Joy Joy

Да не говорим, че като се скараш с жена ти, баш до други от същия пол ти е.

Даниел е спал при Георги ама друг път. Спал е при друга, просто го използва за прикритие. Това мисля аз.

# 272
Много ясно. Жените също го правят. За отмъщение, за натриване на носа и така. Смятам, че повечето и жени и мъже, винаги имат някого, независимо къде са във връзка, когото могат да използват да еднократни вечерни забавления при нужда. Да не се правим на светци. Златотърсачки в телефона му бол.
Да, те всички жени на тоя свят за наш Даниелчо размитат и чакат само да се скара с Насето, че да го приютят под юргана Joy Joy Joy

Да не говорим, че като се скараш с жена ти, баш до други от същия пол ти е.

# 273
Според мен в думите кариера и амбиция тя не влага същото,каквото другите си представят. Защото  за някои млади момичета амбицията стига да хванат някой богат. Оттам и много хора не я харесват. По- скоро  не иска повече деца и това го използва, като причина за отказа ѝ. От показаното в нета тя освен да рекламира дрешки и екскурзии не се вижда да се развива. Тя се бута при кариеристите, а всъщност Михаела има кариера.
Изгледах внимателно кадрите с Михаела и си зададох въпроса дали си струва да лишиш детството на децата си от майчино присъствие в името на кариерата. Аз не бих го направила, още повече че на мен нямаше кой да ми помага.
Съгласна съм. Дадох за пример Михаела, защото Атанаска обича да размята думата "кариера", но за мен съвсем друго означава.

# 274
В различни светове живеем, може би. Аз такива хора не познавам. Simple Smile
Приятелите ми предпочитат да се напият и да помрънкат на някой близък, не да скачат в леглото на някой.

Но може би си доста млада и затова са ти такива наблюденията. Подобно поведение подхожда на гимназисти.

# 275
Според мен в думите кариера и амбиция тя не влага същото,каквото другите си представят. Защото  за някои млади момичета амбицията стига да хванат някой богат. Оттам и много хора не я харесват. По- скоро  не иска повече деца и това го използва, като причина за отказа ѝ. От показаното в нета тя освен да рекламира дрешки и екскурзии не се вижда да се развива. Тя се бута при кариеристите, а всъщност Михаела има кариера.
Изгледах внимателно кадрите с Михаела и си зададох въпроса дали си струва да лишиш детството на децата си от майчино присъствие в името на кариерата. Аз не бих го направила, още повече че на мен нямаше кой да ми помага.
Съгласна съм. Дадох за пример Михаела, защото Атанаска обича да размята думата "кариера", но за мен съвсем друго означава.
О, това на Атанаска не е кариера, а чиста суета. Козметичката достигнала върхът на кариерата си, ама нито има работно време, нито конкретни задължения, две деца, ама майка и ги гледа когато въобще са две и тя всяка седмица задължително пътува зад граница "да разпусне". Нищо общо с жени като Михаела, на които свалям шапка, но не бих избрала да бъда като тях. Само за едно й завиждам, че има приятелството, доверието, уважението на шефа си, което прави работата много по-лесна и приятна.

# 276
Ваня, според мен много хора не го правят това с план Б.
Михаела е амбициозна жена според мен, децата й са били на детска градина и училище като е почнала. Аз също бих приоритизирала работата на тая възраст на детето.

# 277
Михаела няколко пъти уточни, че мъжа и много е помагал с децата и затова тя е имала възможност да се отдаде и на работата. Което е страхотно. Това, че една жена е майка, не означава, че не трябва да се развива и да стои само вкъщи. За съжаление, ако си гледаш детето сама и няма кой да ти помага, е много трудно да огрееш на всички фронтове, но очевидно тя не го е имала този проблем.

# 278
  • На зелено
Относно Атанаска, носенето на евтини дрехи и колко е искрена в това, което прави (поне рекламира). Казва, че на сина си купува евтини дрехи. Ок. Приема да прави реклами на скъпи детски дрешки, като в рекламата й пише, че вече започнала да обръща внимание какви дрехи купува и предпочита интересни модели за по 70лв. Съответно пуска линк към тях + код за намаление. Ок, но рекламодателите са изпратили един чифт дънки и това дете след 2 дни пак си е с дрехите от евтиният магазин. Когато въпросната верига прави пак реклама с нея, Атанаска пак тогава се сеща, че предпочитала "качествени" дрехи за децата си. Сериозно ли?! Това не го е правил и най-смешният инфлуенсър, като изключим една бременна рекламираща дамски превръзки и алкохолни напитки в 7ми месец. Та, да, Атанаска е нелепа и в рекламите, и в его претенциите си. Ако утре тя е бившата, ще рекламира евентулно чайчета като Емилия и пътувания през няколко месеца. Получава реклами, защото е настоящата жена на известният клоун/инфлуенсър Бачорски. След последните му мнения в ИГ, и показаната от него агресивност, той е абсолютен клоун, който е лика-прилика с Атанасия. Емилия трябва да благодари всеки ден на Бог, че този човек е извън живота й (като партньор). Ако Даниел смята, че единственото, от което се нуждаят децата е пари, тогава е на погрешен път. Атанасия беше казала в интервю, че той не е прекарал нито един ден сам с децата.
Естествено, че амбициозната двойка ще имат разногласия за децата, там е нямало време за говорене в началото. От първата среща, пияни и айде...

# 279
  • София
Един коментар няма в страницата във фейсбук, един!

# 280
Ех, тази Атанаска .. обличала се евтино .. да, има и евтини дрехи от лбд, но нали всички виждаме марковите тениски, чанти, обувки, за които пък най-скъпите й били 200лв. Направо повярвах. Кецове на Диор, Москино със сигурност не са по 200лв.
Михаела не си е зарязала децата от 1г, а Атанаска пусна на ясла нейното на година и малко. Тогава малко поработи в клиниката, тръбеше постоянно за пълен график и после заряза всичко там.
Имала 2 деца, на което натърти многократно, стигали й. Тя Емели ходи за по 2-3 дни .. имала. Можеше да завърти нещо за нея, за да се разбере, че не й е точно майка, но от къде акъл.
Оправдание ли е че е на 25 /а не на 24, както някои твърдят/ за децата, след като тя сама беше писала някъде, че за краткото време с Даниел животът й се завъртял доста бързо? Тоест тя твърди, че всичко бързо й се е случило, започнала  работа в клиниката /което е сигурно на 100% благодарение на Даниел, но няма лошо/, има си дете .. сега вече не мисли за повече ..

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 17:04 от krystall

# 281
Трият яко или няма интерес?

# 282
  • София
Трият яко или няма интерес?
Няма логика да няма, явно трият.

# 283
Изслуша внимателно за образованието на госпожицата, ами тя все едно е учила пъпкостискане в Кеймбридж и е защитила докторантура по черни точки!
А Атанас е божество, имам чувството, че той е началото и края на целия панаир, с това дионисиево начало и чалгата изсвири ноти, дето и виртуоз не знае, че може да съществуват.

# 284
За ФБ според мен има логика да няма коментари, защото те са познати лица главно от Инстаграм според мен.

Общи условия

Активация на акаунт