Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 864
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Май ще ме изгубят като зрител. Лош звук, дандания, чалга оркестър (нищо против поп-фолка) и твърде много драма. Дано е само един слаб епизод.
Атанаска ме дразни само с това, че знам как някои от нещата не са както ги представя. Но ако при нея работи fake it till you make it стратегията, нейна си работа.
Иначе съм категорично на нейна страна в тезата за децата. Тя е на 24 години, както се вика, има достатъчно време пред себе си още 10 деца да роди. Трябва да се уважава нейното мнение.
Проличава си неприязънта на семейството към нея, май само Атанас я харесва.

# 256
Атанаска не ме дразни, но ми е безинтересна, колкото и да се напъва. Мистър Пропър, пардон Даниел със супер просташко видео как някаква дама си е сменила ц..ците и пита кога обектът ще се пуска в експлоатация, оркестъра свири....и въобще простотията е на макс. Изкушавам се да го питам дали през последните години е прочел поне една книга този човек, понеже претендира да преподава житейски уроци и да ръси акъл в ИГ.

# 257
Според мен и бащата и кака Мими я харесват.

# 258
Ми той бащата, както не подбира... може да й е хвърлил око... тя кака Мима и тя втора официална жена сред неофициалните, така че нормално да се подкрепят
Според мен и бащата и кака Мими я харесват.

# 259
Изгледах. Ми не ме дразни Насето. Млада, има си амбиции някакви, следва си целите момичето. Какви са целите, няма никакво значение дали се харесва на бг мама или не. Харесва ми ,че облича себе си и децата бюджетно. Щото аман от Балан, Джугани и Пепе, дето рекламират супер - дупер яките детски неща, по 200.00 лв парчето. И с двете си деца не ме дразни. Всички вече знаем ситуацията с децата,ясно е коя мама кое дете е родило.
    Жал ми е за Рози, такива травми! Интересна и умна жена, а не може да се пребори с миналото. 
   Искам да гледам Олга и кака Мими - дали ще се държат прилично, или ще е война на световете.Олга засега си мълчи, тихо се усмихва, дали ще избухне бомба?
   Харесва ми , че като фамилия се държат един за друг- карат се, псуват се, но имат силна връзка.И ми се струва, че в основата за Даниел и Антон. Жал ми стана и за дъщерята на Антон- сред всичката тая глъч и   нецензурни думи, как ли се чувства? Макар че ,едва ли ги вижда за пръв път и сигурно им е свикнала.

# 260
Вече писах, че я следя онлайн нея и мъжа й заради децата. Въпреки че нейните видеа са мега скучни, обикновено има продуктово позициониране за дрехи, занимални и др. продукти и услуги. Виждала съм и хотелски стаи и бани към тях, дето ми ги навират във всяко второ видео. Та не е толкова единствена и неповторима.

И под нейните публикации няма нито един негативен коментар, само хвалби, сърчица и т.н. и тук-там някой, който се кара на хейтването към нея. Явно наистина трие негативните коментари, но иначе е много уверена в себе си и визията и интелекта. Млада е, ще и дойде акъла, ама сега си мисли, че като е родила от богат мъж, който е по-стар от нея и засега я боготвори светът е в краката и. Ще порасне и ще види, че не всичко дето хвърчи се яде. Иначе относно раждането на друго дете я подкрепям, независимо кариера ли има или нищо не прави все пак това дете е малко и иска да си почине малко. Колкото и да и помага баба Сийка все пак 9 месеца тя го носи в корема. Ядосах се на Даниел, че натърти, че тя била наясно с неговата възраст и че остарявал и т.н. Това не е нейн проблем, че той е по-стар. Дразни ме хиленето и лигавенето, но за това с децата я подкрепям. Той явно е решил, че като мине 30 трябва има деца и ги е натряскал едно след друго, но тя пък е достатъчно млада да изчака 5-6 години примерно.

# 261
Той няма да остарее кой знае колко за 5 г., нищо му няма. Просто си го е навил на пръста и тя го потвърди същото. Аз вече си мисля, че на тия млади жени нарочно им прави деца, без да са били планувани Grinning

# 262
Даниел ще излезе по-голям простак от очакваното и доста по-тънкообиден. Отначало беше автентично риалити, дрън, дрън, показваме се такива, каквито сме!  Днес вече е наежен, че има критики и че нямало да си спира монетизацията. Едва ли има човек, който да смята, че риалитито не е направено с цел печалба, обаче тона вече е: Кои сте вие да критикувате и къде съм аз, къде сте вий! Не става така, ясно е, че заявката за успелия човек от народа е клише и той и основно клишета плямпа. Ако не се успокоят с Атанаска може и да не излезнат с особени позитиви от риалитито, за което както той само отбеляза, той е платил. Решили сте да се показвате, ясно е, че не всички ще ви харесат. Хората симпатизират на бившата му, ще се наложи да го преглътне, това е живота. Ако продължават да трият коментари и да се заяждат, мисля, че ще се откажа да го гледам. Не всеки, които не боготвори Даниел или Атанаска им завижда!

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 14:38 от Victory2019

# 263
Според мен в думите кариера и амбиция тя не влага същото,каквото другите си представят. Защото  за някои млади момичета амбицията стига да хванат някой богат. Оттам и много хора не я харесват. По- скоро  не иска повече деца и това го използва, като причина за отказа ѝ. От показаното в нета тя освен да рекламира дрешки и екскурзии не се вижда да се развива. Тя се бута при кариеристите, а всъщност Михаела има кариера.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 14:46 от Anvelope

# 264
Наска е на 24 с дете, мега богат мъж, пътува, инфлуенсва и тн. Напълно нормално се изказва за възрастта си, или поне ако я съпоставям с моето 24 годишно аз. Ми бях мега кифла с много обожатели, страшна мацка, изкарвах пари  и се надувах даже без да го целя. Порастнах и улегнах, тя също ще послезе на земята.

# 265
Даниел е спал при Георги ама друг път. Спал е при друга, просто го използва за прикритие. Това мисля аз.

# 266
Порастнах и улегнах, тя също ще послезе на земята.

Именно! Да и даде 6 години Бачорски, да си поживее и попътува и може да ги почват децата.

# 267
Хората симпатизират на бившата, не по някакви заслуги, а просто защото прекалено много се дразнят на Наска 😂 
Ваня да, ти най-добре знаеш къде е спал 😂

# 268
Според мен в думите кариера и амбиция тя не влага същото,каквото другите си представят. Защото  за някои млади момичета амбицията стига да хванат някой богат. Оттам и много хора не я харесват. По- скоро  не иска повече деца и това го използва, като причина за отказа ѝ. От показаното в нета тя освен да рекламира дрешки и екскурзии не се вижда да се развива. Тя се бута при кариеристите, а всъщност Михаела има кариера.
Изгледах внимателно кадрите с Михаела и си зададох въпроса дали си струва да лишиш детството на децата си от майчино присъствие в името на кариерата. Аз не бих го направила, още повече че на мен нямаше кой да ми помага.

# 269
Аз симпатизирам на бившата, защото я съжалявам, съжалявам я, че е изтеглила късата клечка заради манията на Даниел за деца. Могло е жената да си изгради стабилно семейство с читав мъж, а не с такъв, който прави деца на жени, които не обича и скача в леглата на 20 годишни, докато си бременна.

Общи условия

Активация на акаунт