Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Какви хора пишат тук? Познаваме ли се? Вече няколко пъти се споменава, че от семейството пишели, че се подозирало кой, кой е от тях .. пълен смях.
Тва беше сарказъм?! Изумявам се какви хора пишат тук. Писала съм в доста теми през годините такова нещо не бях видяла честно казано

# 331
Някой знае ли защо Атанаска премести Дани в друга градина? Махна го от Бамбукиди
Тя винаги казва, че той доста изпреварва връстниците си. Най-логично е, че е избрала друго място, с повече занимания и/или по-големи деца, сред които лесно може да дръпне още напред в развитието си.
Детето е посещавало една група, но по някаква причина групата е разделена и той не се е чувствал добре в новата . Предполагам е бил с деца които от есента са 1 група, а той все още не е. Чух я да се обяснява началото на миналия месец с др майка от същата градина. Предполагам това е и причината да е преместен.
И да добавя. Беше и Емели на която Атанасия посвети 100% от времето в заведението. Да я обгрижва, гледа, помага с храната и т.н. Направи ми много добро впечатление. Като преди това и отиде да я вземе тя от майка й и да я доведе на мястото на което бяха. Колкото до малкият. Не знам дали изпреварва връстниците си , но когато има по-голямо дете малкото дърпа много по-бързо и е тънка границата дали е ок да седи в яслата или може спокойно да се справи в 1 гр, където нищо уау не учат.

# 332
Значи ,заради децата имат нормална комуникация,което е добре.Поне там да няма стрес.
Някой знае ли защо Атанаска премести Дани в друга градина? Махна го от Бамбукиди
Тя винаги казва, че той доста изпреварва връстниците си. Най-логично е, че е избрала друго място, с повече занимания и/или по-големи деца, сред които лесно може да дръпне още напред в развитието си.
Детето е посещавало една група, но по някаква причина групата е разделена и той не се е чувствал добре в новата . Предполагам е бил с деца които от есента са 1 група, а той все още не е. Чух я да се обяснява началото на миналия месец с др майка от същата градина. Предполагам това е и причината да е преместен.
И да добавя. Беше и Емели на която Атанасия посвети 100% от времето в заведението. Да я обгрижва, гледа, помага с храната и т.н. Направи ми много добро впечатление. Като преди това и отиде да я вземе тя от майка й и да я доведе на мястото на което бяха. Колкото до малкият. Не знам дали изпреварва връстниците си , но когато има по-голямо дете малкото дърпа много по-бързо и е тънка границата дали е ок да седи в яслата или може спокойно да се справи в 1 гр, където нищо уау не учат.

# 333
Да, само в интернет се тръби колко се мразят и не могат да се понасят и каква голяма драма има между тях.
krystall точно, защото някъде се споменаваше, че хора от семейството пишат тук, със сарказъм попитах дали е Роза. Тук пишат хора, които очевидно не разбират от сарказъм, фантазират си, че някой от семейството или техен много близък ще седне да пише тук и се хващат за абсолютно всяко нещо само и само да има хейт и драма

# 334
Според мен те  четат. В другата тема не им понесе звездноста и се забрани да се пише за тях.

# 335
В другата тема потребителите не искаха да се пише за тях, под предтекст, че не са звезди и докладваха всеки коментар, който се пишеше за тях.

# 336
Ясно е,че заради децата имат някакви отношения двете жени и спазват норми на поведение.Факт е обаче,че Георги каза,че Атанаска е била резервирана към него тъй като е близък с Емилия.Ясно е,че не са първи приятелки и има напрежение между тях.Просто не го показват.Сигурно и Даниел ги е обработил как да се държат една с друга.

# 337
Ясно е,че заради децата имат някакви отношения двете жени и спазват норми на поведение.Факт е обаче,че Георги каза,че Атанаска е била резервирана към него тъй като е близък с Емилия.Ясно е,че не са първи приятелки и има напрежение между тях.Просто не го показват.Сигурно и Даниел ги е обработил как да се държат една с друга.
Е, ако трябва да сме изчерпателни, аз топли отношения между Атанасия и Рени също не видях. Момченцата на Рени са на една възраст с детето на Атанасия, аз веднъж не видях да отидат и да правят нещо заедно. Чак на снимката видях двете момченца на Рени и Антон. Подозирам, че и там нещата не са розови.

# 338
То е видно,че Атанаска няма топли отношения не само с Рени,а с всеки от фамилията.Единствено бащата на Бачорски пътува с тях понякога и се занимава с Дани.Емилия много повече общува с роднините му.Друг е въпроса,че всичките срещи се снимат,показват.Явно е намерила начин да дразни Атанаска.Въпреки,че дали Атанаска се впряга малко ме съмнява.То и Георги си каза,че няма отношения с Атанаска,пък на масата тя постоянно нещо му говори,побутва.

# 339
Е говори му за пред камерата, уж че са много близки. Георги според мен беше искрен за отношенията си с Атанаска.

# 340
По принцип нещо, когато не е качено на стори, не означава, че не се е случило. Не може да знаем дали децата на Рени и Антон не се виждат с Емели и Дани бебе. Може Рени да не иска децата й да бъдат качвани в интернет. Това не значи, че те не се виждат.

# 341
Насето се снимала със сестра си, баща си и майка си и им обърнала гръб  Grinning Поне можеше да прегърне сестра си

# 342
Атанаска беше ужас в епизода, НО тя наистина се занимава с доста неща, освен работата в клиниката. Не е майчинство, детето й стана на 2 през август. До съвсем скоро работеше по своя козметична линия, но в последния момент нещо се е случило и тя не е част от марката, въпреки че носи нейното име (muse by atanasia май това беше името. ) Друга инфлуенсърка, която ги рекламира, ми каза, че нещо се е случило в последния момент и тя в момента няма общо с продуктите и марката. Сега ги продават на ниски цени, защото носят нейното име, явно искат да ги изчистят бързо. Иначе въпросната инфлуенсърка ми сподели, че са много хубави продукти, била очарована като ги получила. И с други неща се занимава Наска, не само  реклама в инста (а това отнема доста време, да правиш хубаво съдържание, нейното такова от пътуванията ми харесва и ми е било полезно, въпреки че нея не я харесвам) Например обзаведе целия нов офис на фирмата. Аз за обзавеждането на нашия дом наех дизайнер, това е ужасно тегава работа да се занимаваш с майстори, мебелисти, магазини, доставки навреме и т.н Та напъва момичето, както каза снощи някой от епизода , май Атанас беше, можеше и да е доста по-зле всъщност

Сега се порових за тези Мюз продукти- Атанаска и Йордан Бачорски са съдружници. Другият дял е на някоя си Стефани. Доста реклама ми излиза на продуктите в ИГ. Ако някой ги е пробвал може да сподели впечатления. Иначе Атанаска скоро се завръщала в клиниката.

# 343
Гледах втори епизод на два пъти. Много зле. Тази просташка чалга, гюбеци, страдания, простащини и лични разговори по кръчмарски маси, кой как и какви деца и на кого ще прави, са дъно. Чалгата ми е изключителен дразнител, а тези не си поплюват. Според мен Атанасия я е срам от тази маса. Не я харесвали роднините, тя също съм сигурна, че не ги понася. Тази Рози какво стана да друса кючеци около масата?!

# 344
И Капитонова се е намърдала там...

Антон май е максимум 1.60

Общи условия

Активация на акаунт