Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 768
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Аз го написах вече, но ще го кажа и сега, за мен децата на този човек са му фикс идея и той им ги прави без да разбират Grinning

# 496
И това непрестанно натякване как той иска деца , а Атанаска -не ми е гнусно и манипулативно .

# 497
Емилия е супер красива в промото и епизода. Атанаска преиграва.

# 498
Бачорски си го каза, че е на 35 и иска много деца. Аз само не знам за каква кариера говори тя, много смешно звучи.
Не е с професия, в която иска утвърждаване, нито е лекар, нито адвокат .. даже и това, което е завършила е оставила на заден план, за да бъде "инфлуенсър", защото е наясно от къде печели повече.
Самообвинява се, защото най-вероятно не е напълно чиста, а пред камерите как да каже, че го е търсила.
Даниел даже ми се струва, че ще я оправдае, защото казва, че ще стигнат до там "кой си е развалил семейството", тоест признава си нещо.

# 499
Може да не иска да ражда ,какво толкова странно има?

# 500
Е то странно няма, но е знаела от самото начало с какъв човек се събира (такъв който иска много деца), надали не го е казвал постоянно и в началото. Като гледам му е болна тема, та Атанаска чисто си го е вкарала в заблуда.

# 501
Атанаска роди едно дете, за да не е по назад от първата, засега защо й е да иска още, в това я подкрепям, тя е млада и сега иска да живее. Относно кариера, каква кариера има човек със 2-3 години трудов стаж. Аз харесвам профила й повече от този на Емилия, наистина се старае, но и тя основно поства красивите места, на които пътуват. Според мен и двете девойки искат слава и ще използват ситуацията, като цяло това шоу е за да станат по известни, а не за да покажат цялата истина, която между другото лъсна след толкова обяснения и интервюта, от всички тях най възрастен е Даниел, но не ми се струва най-зрял.

# 502
Даниел каза, в онова видео в което говореше пред ученици, че Атанаска в началото не е искала деца, защото е била много млада, искала е да учи и да се развива. Детето по негови думи е станало след рожден ден на баща му и двамата са били пияни. Атанаска е побесняла когато е разбрала, не била сигурна, че иска да го задържи.

# 503
Той каза на вечерята в епизод 2, че и двете му деца са станали в пиянски вечери, когато и той и съответната жена са били мъртво пияни.

# 504
Доста зряло . 😂

# 505
И най-вече особено "полезно" за бъдещото физическо и психическо развитие на детето.

# 506
И най-вече особено "полезно" за бъдещото физическо и психическо развитие на детето.
Като как ще им се отрази? Сперматогенезата не е от днес за довечера. Яйцеклетката оплодена в съответния цикъл също не е повлияна от напиване часове по-рано

# 507
Само аз ли изгледах епизода с превъртане?! Или сте оставили за по-късно?
Чудя се как не коментирате още нищо.

# 508
Като как ще им се отрази? Сперматогенезата не е от днес за довечера. Яйцеклетката оплодена в съответния цикъл също не е повлияна от напиване часове по-рано
Има достатъчно литература по въпроса, прочетете. Разбира се че алкохолът оказва пряко влияние върху качеството на сперматозоидите и яйцеклетката. Консумиран дори часове по-рано, може да повлияе крайно негативно на евентуалното зачеване, да затрудни имплантацията и да доведе до аномалии в плода. Да не говорим колко може да навреди в последствие дори на успешно износено и родено дете.

# 509
Аз съм без думи за днешния епизод и разходката из къщата в Абдовица.
Танаска решила, че това е мъжа за нея и се почувствала жена от едно кафе.....

Иначе Мари или кака Мими много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт