Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 5 935
  • 397
  •   1
Отговори
Когато иновацията срещне изкуството и опита, се ражда изящен синтез от фини текстури, пленителен аромат и уникално въздействие върху кожата.

Представяме ви линията BeAdora, съдържаща първата в света активна съставка Lakesis, която реактивира гена на младостта – „Клото“. Извлечена от смолата на мастиково дърво, Lakesis е революционна съставка, която доказано стимулира клетъчната активност, подпомага детоксикацията и засилва регенерацията на дермалната матрица. Само след 28 дни кожата изглежда по-плътна и млада, а контурът на лицето – стегнат и обновен.

Насладете се на изискани текстури с пленителен аромат и уникално действие върху кожата!

Съставът на BeAdora включва цяло съзвездие от ефективни съставки:

EPS SEAFILL е уникален, чист и натурален екзополизахарид (EPS), получен от морски планктон от Марен д’ Ироаз – недалеч от бреговете на френския полуостров Бретан. Поради високото си молекулно тегло, EPS уплътнява мрежата на колагеновите влакна и има незабавен заглаждащ и анти-ейдж ефект до 15 мин. след нанасяне.

CUBE3 е най-ново поколение хиалуронова киселина, която прониква лесно в кожата и ускорява усвояването на другите активни съставки в продукта. Води до осезателно повишаване хидратацията на кожата и нейната еластичност до 30 минути след нанасяне. Постига се и бърз лифтинг ефект.

BEAUTIFEYE™ е първият козметичен ингридиент с натурален произход, който разкрасява цялата зона около очите и преодолява увисването на клепачите. Въздейства комплексно върху образуването на мимически бръчици, намалява уморения вид, торбичките и тъмните кръгове около очите.

Концентрат от хайверът на градински охлюви (Helix Aspersa Maxima) е с високо  съдържание на протеини,  аминокиселини, витамини, микроелементи, фосфолипиди, полизахариди и други овлажнители, които образуват филм, запазващ влажността на кожата. Колагенът и еластинът поддържат клетките в добро състояние и забавят процесите на стареене.

Серия BeAdora предлага 5 козметични продукта в тъмновиолетови стъклени опаковки, съобразени със специфичните изисквания на кожата в различните часове на деня.

Интензивен овлажнител
Осигурява оптимална дълготрайна хидратация на кожата в дълбочина като изглажда фините линии и намалява бръчките, като придава сияйна гладкост на кожата.

Мултиактивен серум около очи
Въздейства комплексно върху образуването на мимически бръчици, намалява уморения вид, торбичките и тъмните кръгове около очите. Прави деликатната зона около очите гладка и стегната.

Подмладяващ лифтинг серум
Бързоабсорбираща емулсия, която повдига отпуснатата кожа и заглажда бръчките чрез уникална система за стягане на кожата.

Възстановяващ нощен крем
Спомага за намаляване появата на бръчици, като ускорява регенерирането на кожата през нощта и допринася за копринено гладка кожа на сутринта.

Еликсир за кожа с моментален ефект
Предлага изцяло ново усещане за кожата. Изключително меката му текстура маскира фините линии, бръчки, пори и неравности като прониква веднага в кожата и й придава гладко и нежно матово покритие.

Спечелете комплект BeAdora! 🖤

🖤 Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

➣ Не пропускайте да прочетете и отзивите на Жаки ★, която ще ви разкаже по-подробно за нейния личен опит със серията за подмладяване на BeAdora.

На 6 март трима от вас ще спечелят комплект с продукти BeAdora.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 10:20 от Реклама

# 1
Благодаря на BeAdora и BG-Mamma за поканата да се включа в тази кампания и да тествам класическата серия за лице. За първи път чух за тази българска козметична марка от моя приятелка, която беше силно впечатлена от кремовете им, и ми подари дневен крем за лице от серията Bright Rose, която включва съставки като екстракт от бял трюфел, розово масло и розова вода.

Днес ще разкажа за линията BeAdora Classic, която комбинира силата на маслото Lakesis, хиалуроновата киселина и концентрата от хайвер на охлюви, за да осигури интензивна грижа за кожата.

Още при първия досег с продуктите ме впечатли техният дизайн – изискани и елегантни черни бурканчета, опаковани в луксозни кутии. Рядко срещам толкова стилно и прецизно изпълнение в бялата козметика – дори много световно признати марки не могат да се похвалят с такова внимание към детайла.

От около месец тествам интензивния овлажнител, нощния възстановяващ крем, мултиактивния серум за очи и еликсира, и съм изключително доволна от всеки един продукт. Още от първото нанасяне ме впечатли техният разкошен аромат! Обичам бялата ми козметика да ухае приятно, а тук ароматът е наситен и дълготраен, създавайки усещане за истинска грижа и лукс.

Еликсирът нанасям като първа стъпка след почистването. Консистенцията му напомня на олио за лице, но при нанасяне се усеща само кадифена мекота. Попива мигновено в кожата, омекотява я и не оставя мазни следи. След това нанасям съответно дневен или нощен крем. Нощният крем е с по-богата и плътна текстура, но и двата попиват перфектно, оставяйки кожата изключително мека и приятна на допир.

Всеки ден използвам комбинация от еликсира и овлажнителя като основа за грима си. И двата продукта се справят отлично – кожата е добре подхранена, мека, а най-важното – фон дьо тенът ми се нанася равномерно и се задържа безупречно.

След близо месец употреба на продуктите от серията BeAdora Classic забелязвам, че кожата ми изглежда по-спокойна, без следи от сухота, а фините линии на челото ми са значително изгладени. Лицето е осезаемо по-гладко и копринено на допир. Вече препоръчах серията на близки и с удоволствие ще продължа да я използвам, защото продуктите на BeAdora се оказаха истинско откритие за кожата ми.

# 2
Не познавам бранда BeAdora, но с усоволствие бих тествала някой от продуктите.

За мен най-важни за кожата ми са хидратацията и слънцезащитата. За склонната ми към омазняване кожа единствен лек е интензивната хидратация. Не пропускам и слънцезащита дори в мрачни дни или дните, в които съм си у дома. Задължително вечер правя двойно почистване с олио и почистващ гел с по-лека формула, а сутрин почиствам само с гел.

# 3
Не познавам бранда BeAdora, но с усоволствие бих тествала някой от продуктите.

В днешното забързано и натоварено ежедневие се старая и смятам, че успямав да се грижа добре за коата си. Хидратирам и облажнявам всеки ден задължително. Слънцезащита е задължителна не само през слънччевите дни, а целогодишно. Хидратирането с пиене на вода поне 1,5л дневно.

# 4
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента.

Кожата ми е мазна и я почиствам вечер и сутрин с подходящи продукти. Не пропускам да я хидратирам и мажа със слънцезащита.

# 5
Не познавам марката.
Ползвам козметика спрямо сезона и нуждите на кожата.Зимата по-богати формули, лятото леки, но активните съставки са същите- вит.аЦ, ретиноиди, пептиди и серамиди, киселини.

# 6
Не съм използвала продуктите на Beadora, но имам огромно желание да ги пробвам.
Като цяло грижата за кожата е много важна за мен - правилно почистване, хидратюция, слънцезащита. Използвам качествена козметика, която съм тествала с годините. Много е важна и храната и съня за мен.
Обичам да се грижа за себе си главно чрез почивка, разходки сред природата и спа процедури.

# 7
Все още нямам впечатления от BeAdora. За мен най-важната грижа включва вътрешната хармония и почивка. Разбира се, правя почистване, използвам подхранващи маски и ежедневно слагам хидратиращ или богат, подхранващ крем. Избягвам тежък грим, мазни храни, пушене и алкохол.

# 8
  • Пловдив
Ле-ле, колко черен цвят в поста ... защо, бе хора? Пролет идва...

Споделете с нас своите ритуали за красива кожа!
Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си?
Сън, почивка, почистване с розова вода и лек хидратиращ крем.
Време само за мен, четене, гледане на филм или просто да и остана у дома и да прекарам един ден в нищоправене.

# 9
  • При децата ми
Не познавам и аз бранда на BaAdora, но с удоволствие бих ги тествала.
Грижа се за кожата си, като ползвам подходящите за нея продукти. Залагам на хидратиращи и слънцезащитни продукти. Разбира се внимавам с какво се храня и колко време отделям за сън, разходки и други полезни за мен дейности.

# 10
  • Пловдив
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! - ежедневно почистване, добра хидратация и подхранване;
Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? - доставям си малки удоволствия - хубаво кафе, чаша вино, хубава музика или интересен филм
Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден? - все още не съм ползвала нищо от марката

# 11
Не познавам марката BeAdora сега прочетах за нея но бих я пробвала с удоволствие,ежедневно почиствам кожата си после хидратация и задължително слънцезащита,обичам разходките със семейството ми и срещите с приятели.

# 12
Опитвам се ежедневно да се грижа за кожата си - почиствам, хидратирам, подхранвам, поставям регулярно маски.
Не познавам марката, но с удоволствие бия пробвала продуктите, защото описанието е обещававщо Simple Smile.
Любовта към себе си изразявам като открадвам по малко време за себе си - за да си почина, да се наспя, да се поглезя с хубава козметика

# 13
  • Сливен
Използвам козметика, която е подходяща за кожата и възрастта ми,натурална и Българска. Гледам да имам поне някакво време за себе си, че вече сме с малко дете в къщи 😅. Все още не съм използвала, продукти на марката.

# 14
Не познавам марката

Почистване, хидратиране и слънцезащитна са  трите неща, които не пропускам
Маски, козметик и сън са други екстри

Общи условия

Активация на акаунт