Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 803
  • 397
  •   1
Отговори
# 30
Ежедневното почистване, последвано от качествена хидратация, е най-важното за моята кожа. Разходките на открито и пълноценният сън също допринасят за поддържането на свеж и красив тен.

За съжаление, не съм запозната с този бранд.

# 31
  • София
Не съм използвала продуктите на марката, но са ми любопитни.
За себе си се грижа когато съм в настроение.
Слагам си маска за лице, крем за пети и други дребни женски неща. Опитвам се да съм по-редовна ,нядявам се на 40 да си изглеждам млада Simple Smile(това ще е тази година)

# 32
Познавам марката Beadora по име и от социалните мрежи, чела съм хубави отзиви, но не съм я пробвала лично. Грижата за себе си включва и грижа за моята кожа - почистване с пяна, гел или скраб, като ги редувам в различните дни, серум, хидратиращ крем, нощен крем, околоочен крем. Опитвам се да заложа на утвърдени марки, които ще окажат благоприятно въздействие върху кожата ми. Обичам да си поспивам, въпреки че с малко дете не е много възможно, да се разхождаме навън, да играем. Вечер си пийвам чаша вино 😊. С голямо удоволствие бих ползвала продукти на Beadora и бих споделила мнение

# 33
Не познавам марката ,но отзивите ми харесват и бих искала да я пробвам
Старая се да хидратиране кожата си и да я защитавам от слънцето

# 34
Не познавам бранда BeAdora, но с усоволствие бих тествала продуктите.

Използвам хидратиращи продукти и  слънцезащита. Пия достатъчно вода и се старая да нямам дефицити на витамини и минерали.

# 35
Все още не съм използвала продукти на марката. Грижата ми за кожата е основно да е добре хидратирана и използването на слънцезащитни продукти.

# 36
Използвам медицинска козметика за проблемна кожа.  Спазвам стъпките за ежедневна рутина свързани със слънцезащитна, хидратация, и грижа за кожната бариера, съобразявам козметиката и с възрастта.
Не познавам засега продуктите на този бранд.

# 37
Не познавам марката. Но обичам да угаждам на кожата си - почистване, различни видове маски, кремове и масла. Имам уреди за домашна употреба, понякога ходя и на процедури.

# 38
Не познавам марката, но много бих се радвала да имам възможност да изпробвам техни продукти.
Грижа се за кожата си с добре подбрана гама козметика с чисти съставки. Задължителни за мен са доброто почистване, хидратация и маски за лице.

# 39
За пръв път научавам за марката, а се интересувам от козметика и иновациите в сектора.

Ритуалите ми се състоят най-вече в хидратация на кожата и грижа за околоочния контур. Вярвам, че зоната около очите е критична за цялостния външен вид.

# 40
Често ми излизат пъпки, но пък съм със суха кожа и затова хидратацията и серум с ниацианамид са много важни за моята рутина. Глезя се с шийт маски за хидратация. Не познавам марката BeAdora, но с удоволствие бих я пробвала.

# 41
  • Пловдив
Не съм ползвала досега нищо от  BeAdora, но с удоволствие бих тествала продуктите.

За мен най-важни  са почистването, хидратацията и слънцезащитата. Не пропускам да нанеса слънцезащита дори в мрачни и зимни дни. Не нося често грим, освен лек ВВ крем или малко ФДТ. Задължително вечер правя двойно почистване с олио и почистващ гел с по-лека формула, а сутрин почиствам само с вода.

# 42
Не познавам бранда BeAdora, но с удоволсвие бих го пробвала.

За момента разчитам на хидратация ,слънцезащита и подходящ козметика за възрастта  и състоянието на кожата ми.

# 43
Това е нова марка за мен. Впечатлена съм от начина, по който изглежда и от иновативните и различни съставки, които включва.
Моите малки тайни за хубава кожа са хидратация и слънцезащита на първо място. На второ- залагам на богати продукти, които да са съобразени с нуждите и годините ми, а също и добро почистване на кожата преди да нанеса серуми, емулсии, крем.
Обичам да си правя домашни маски.

# 44
Ежедневно почиствам кожата си, нанасям крем. При възможност наплисквам лицето на няколко пъти през деня, без да избърсвам, за да може влагата да попие естествено /това е най-подходящо при по-топло време/. Понякога нанасям серум и подхранваща маска. Не използвам цветна козметика.
Не съм ползвама до момента продукти на БеАдора.

Общи условия

Активация на акаунт