Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 803
  • 397
  •   1
Отговори
# 390
Не познавам марката BeAdora, с удоволствие бих изпробвала  нейни продукти .
Грижата за моята кожа се състои в хидратация, подхранване и слънцезащита. Това според мен е основното, както и разни глезотии и масажи, разбира се Heart

# 391
  • Наблизо
Не познавам и аз бранда на BaAdora, но с удоволствие бих ги тествала.
Моята кожа е нормална към мазна,но с хормонално акне и имам белези,които искам да изчистя.
Ползвам доста серуми и хидратиращи продукти,какво и слънцезащита.

# 392
Доста интересна марка.  Не я познавам, за първи път научавам за нея. С интерес ще разгледам продуктите.
С две малки деца ми остава все по-малко време за грижа за себе си. Използвам повече хидратация, никога не пропускам слънцезащита. Обожавам околоочни кремове и мога да отделя 5 минути за да си правя лек масаж, дори и ако се наложи след това с едната ръка да слагам крем за лице, а с другата да сгъвам дрехи Joy

# 393
  • София
Аз също  не познавам бранда BeAdora, но с удоволствие бих тествала някой от продуктите, например за хидратация.

# 394
Не съм използвала продуктите на Beadora, но имам огромно желание да ги пробвам. Грижата ми за себе си се състои в качествен сън, време за почивка в приятна компания, здравословно хранене и спорт.

# 395
Не познавам марката, но с удоволствие бих пробвала продуктите и.
За кожата се грижа ежедневно, защото е проблемна, зимата суха и дори сърбяща, лятото мазна.
Опитвам се да пия повече вода и да се наспивам. Приемам витамини за коса, кожа и нокти. Ежедневно използвам крем, розова ( и термална) вода. Под очите вечер намазвам с фин слой крем против сенки.
Опитвам се да съм сред природата, защото забелязвам, че при по-мръсен въздух, кожата ми веднага влошава състоянието си.

# 396
Аз също не познавам марката BeAdora, но разгледах продуктите ви и доста ме заинтригуваха и впечатлиха и с най - голямо удоволствие бих ги пробвала ❤️
А за кожата си доста се грижа, особено на моите години 47. Опитвам се винаги да е чиста и подхранена с нужните кремове и серуми, приемам и витамини. Качествения сън, здравословното хранене и липсата на стрес също са от голямо значение за нейния здрав вид.

# 397

Изтеглени са късметлиите, които печелят козметичен комплект с продукти BeAdora. Честито на:

red soul
Амнел
mariat

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 18:00 ч. на 12.03.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на BeAdora. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка (моля, отбележете личен адрес или желан офис на СПИДИ)
-  телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите наградата. Наградите ще бъдат разпращани от екипа на Bodi Beauty.

Общи условия

Активация на акаунт