Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 809
  • 397
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Хидратация, слънцезащита и повече усмивки към себе си и света. Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента.

# 361
Наблягам на хидратиращи продукти и продукти против стареене.
Не съм използвала продуктите на BeAdora и с удоволствие бих тествала.

# 362
Редовна грижа към кожата ми с хидратиращи, успокояващи и защитаващи продукти, редовна рутина с измиване, тонер, серум/есенция, крем, слънцезащита, шийт маски понякога. Вътрешна хидратация също. Не познавам марката BeAdora и много бих се радвала да изпробвам продуктите им.

# 363
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си?
- Ползвам хидратиращ крем, масло от жожоба за зоната около очите, пия филтрирана вода и хапвам плодове и зеленчуци.

Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?
- Чувала съм за продуктите, но не съм ги ползвала досега.

# 364
За мен най-добрата грижа е съня, добрата храна и качествената натурална козметика.

# 365
Ключът е в постоянството. Правя си домашните маски за лице 2 пъти седмично, ходя веднъж седмично на пилатес и задължително си купувам поне една книга в месеца. Изразявам любовта към себе си ежедневно.❤️
Не съм използвала продукти на марката, но съм чувала добри мнения!

# 366
Сън, почистване, хидратиращ крем, околоочен продукт, серум и маска от време на време. Любов към себе си изразявам с отделяне на време за мен самата, някоя дребна глезотия, любима музика, нищо особено и нищо толкова тайно. Бранда BeAdora видях днес в реклама и прочетох за продуктите, събудиха интереса ми, но не съм ги опитвала все още.

# 367
  • Пловдив
Не съм запозната с продуктите на ВеАdora.Ежедневните ми ритуали за кожата ми са почистване и хидратация.

# 368
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента.

Кожата ми е мазна и я почиствам вечер и сутрин с подходящи продукти. Не пропускам да я хидратирам и мажа със слънцезащита.

# 369
Грижа се за кожата си като се старая редовно да нанасям дневен и нощен крем съобразен с възрастта ми и типа кожа.
За съжаление не познавам марката BeAdora, сега чувам за нея, но ще я пробвам с удоволствие.

# 370
  • София
Грижата за кожата е чудесен начин да покажем любов към себе си! Ето няколко ритуала, които ми помогнат за красива и здрава кожа:
Сутрешна грижа
☀ Нежно почистване – започвам деня с мек почистващ продукт, за да премахна себума и остатъците от нощната грижа.
☀ Хидратация – лек серум с хиалуронова киселина за освежаване и дълбока хидратация.
☀ Защита – задължително нанасям слънцезащитен крем SPF 50, независимо от времето навън.

Вечерна грижа
🌙 Двойно почистване – първо използвам масло или мицеларна вода, след това измивен гел, за да отстраня грима и замърсяванията.
🌙 Активни съставки – ретиноеиди или ниацинамид за регенерация и изравняване на тена.
🌙 Дълбока хидратация – богат крем или нощна маска за подхранване.

Малките ми тайни
💆‍♀ Самомасаж с гуаша или ролер – стимулира циркулацията и подпомага лимфния дренаж.
🌿 Маски 1-2 пъти седмично – редувам глинена маска за детокс и хидратираща маска за блясък.
🧘‍♀ Малко време за медитация и релакс – стресът се отразява на кожата, затова си позволявам моменти на спокойствие.

Не познавам марката.

# 371
Опитвам се ежедневно да се грижа за кожата си - почиствам, хидратирам, понякога маски и слънцезащита.
Не познавам марката, но описанието събуди любопитството ми.

# 372
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден? В моите ритуали за красива кожа на първо място е доброто почистване с нежни продукти. Каквито и серуми, тонери и кремове да се използват ако кожата не е добре почистена и подготвено преди това ефекта е минимален. Задължително използвам целогодишно и слънцезащитен продукт с висок фактор за лицето. Когато имам 15-20 мин. Само за мен релаксирам като си правя маска за лице и слушам приятна музика. Не съм използвала продуктите за лице и предвид предоставената подробна информация ще се радвам да ги опитам.

# 373
  • София
Нямам сложни ритуали, просто мия кожата си само вечер и на сутринта не ползвам козметика з акожата, само вода.

# 374
Хидратирам и ползвам подходяща козметика.

Общи условия

Активация на акаунт