Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 807
  • 397
  •   1
Отговори
# 345
Не познавам бранда, но бих го пробвала с удоволствие. Винаги почиствам лицето си добре, преди лягане и отново преди грим. Ползвам продукти за моята кожа, която е суха.

# 346
  • София
Не познавам бренда  BeAdora.В грижата за кожата използвам качествени продукти.Старая се да не пропускам нанасянето на кремове вечер.

# 347
# 348
Опитвам се ежедневно да се грижа за кожата си - почиствам, хидратирам, използвам слънцезащита всеки ден.
Не познавам марката, но с удоволствие бия пробвала продуктите.
Любовта към себе си изразявам като се разхождам,гледам филм или чета книги.

# 349
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

Посещавам козметик за почистване на лицето и терапия всеки месец. Ежедневно почиствам кожата на лицето в две стъпки. Използвам хидратиращи серуми, кремове и слънцезащита всеки ден.
Не познавам продуктите на BeAdora. Бих ги изпробвала с удоволствие.

# 350
Никога не съм чувала или пробвала марката и ще се радвам да ги опитам. Предполагам че ще ми допаднат .
А като рутина предпочитам почистване, хидратиране и след това серум и хубав крем Simple Smile

# 351
  • София
Не познавам бранда.
За себе си се грижа като си правя маски, мажа се с кремове, наспивам се, пия достатъчно вода.

# 352
Не познавам бранда BeAdora, но с усоволствие бих тествала някой от продуктите.
В грижата за кожата използвам качествени продукти.Старая се и не пропускам нанасянето на подходящи кремове.

# 353
  • Бургас
Почистване и хидратация, качествена храна, витамини, качествена козметика. Не познавам бранда и не съм го ползвала, но ако имам възможност, бих опитала продуктите и ако са моите, със сигурност няма да заменя бранда.

# 354
  • Пеликания
Не съм използвала продуктите на Beadora, но имам желание да ги пробвам.
Като цяло грижата за кожата е много важна за мен - правилно почистване, хидратация, слънцезащита. Много е важна и храната и съня за мен.
Обичам да се грижа за себе си главно чрез почивка, спорт и от време на време глезене с козметични процедури.

# 355
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента, но се заинтригувах от отзивите за марката в поста на Жаки.
Грижа се за кожата си като я почиствам сутрин и вечер с мек измиващ гел, след това нанасям течен хидратант, след него серум или ретинол (вечер) и последно крем. Сутрин, преди излизане  задължително нанасям слънцезащита. Веднъж седмично използвам различни лист маски.

# 356
Не съм използвала продуктите на BeAdora и с удоволствие бих тествала.
Грижа се за кожата си с добро почистване, дълбока хидратация и използване на слънцезащита.
Качествена храна и пълноценна почивка също са от значение, но ...

# 357
  • София
Не съм използвала продуктите на BeAdora, но с удоволствие бих тествала.
Имам изградена сутрешна и вечерна рутина с продукти, подходящи за моята кожа. Постоянната грижа и съня са важни за добрия вид.

# 358
  • София
Заради възрастта използвам кремове, като наблягам на против бръчки и хидратация.
Не ми е позната марката BeAdora

# 359
Не познавам бранда BeAdora.
Използвам измиващ гел,тоалетно мляко,розова вода,дневен, нощен и околоочен крем. От време на време и маска.
Изразявам любов към себе си хапвайки си нещо сладко или солено,пийвайки нещо по-слабо или силно на СПА у дома.

Общи условия

Активация на акаунт