Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 809
  • 397
  •   1
Отговори
# 330
Постоянно се грижа за себе си - винаги с качествена козметика! Винаги я почиствам добре и се старая да е хидратирана.

# 331
Използвам подходяща козметика за моята кожа, правя си редовно маски за лице и посещавам козметик. Познавам BeAdora, но не съм пробвала все още продукти на този бранд.

# 332
Всекидневната грижа за кожата е моят малък ритуал за любов към себе си - хидратация, нежни масажи и продукти, които ѝ дават всичко необходимо, за да сияе. Не познавам бранда BeAdora, но с удоволствие бих открила повече за него! Обичам да тествам нова козметика и да намирам онези специални формули, които правят грижата още по-приятна и ефективна. ♥

# 333
Всяка вечер почиствам лицето си - основата на всяка грижа.
Държа на добрата хидратация, постигам я с крем, серум и околоочен продукт. Сън, спокойствие и ведро отношение към живота също помагат за се детоксикираме правилно Wink
Не съм използвала още марката BeAdora.

# 334
Малките стъпки градят дългосрочни навици. Подреден и чист дом, чисти и свежи дрехи. Вкусна и здравословна храна. Обгрижена и обичана кожа. Ритуала е положеното усилие. Любовта е грижата. Истинските съставки са най-чистата форма на загриженост, за това бих желала да имам възможността да проявя загриженост за себе си. Всеки заслужава, дори да няма възможност.

# 335
  • Бургас
Не съм ползвала продуктите BaAdora, бих се радвала да ги имам у ползвам, биха ми помогнали в грижата за кожата.

Грижата за себе си е самоуважение и обич, човек трябва да се грижи за себе си и да се харесва и обича.
Моята кожа е доста суха и ако непрекъснато не я мажа с кремове, се зачервява и лющи.
Избирам хидратиращи серуми с хиалуронова киселина, защото хем има нужда от влага, хем има нужда и от богати масленк кремове, които възстановяват кожната бариера. При мен е нарушена от тежки хормонални проблеми.
Наскоро си взех и пачове за под очите и около устните, повече за да се поглезя, но виждам, че ефект има, кожата е по-освежена и просто изглежда по-добре.

# 336
Почистване и хидратиране като използвам продукти съобразени с моя тип кожа. Ексфолиране и подхранване със серуми и масла. Прием на много вода, повече сън и повече усмивки.
Не познавам продуктите на BeAdora, но с удоволствие бих ги изпробвала .

# 337
  • София
Не съм използвала продуктите на BeAdora Blush  Към момента имам рутина сутрин и вечер с почистване, хидратиране и подхранване на кожата. Използвам majestic drop серума и нощния крем за лице на Wooden spoon, крем за лице Collagena, околоочен крем и от време на време маска за лице на Milanesi.

# 338
Винаги почиствам лицето си добре, преди лягане и отново преди грим. Заради сухата ми кожа използвам предимно хидратиращи продукти и се старая да се пазя от изгарания през летния период.

# 339
Хидратация и слънцезащита ежедневно. 2 пъти седмично домашни маски за лице. Не съм ползвала марката досега.

# 340
  • В царството на мечтите
Обичам га си глезя кожата с домашни маски, кремове и всичко да е хидратирана и хубава

# 341
  • Велико Търново
Моите ритуали за красива кожа се изразямат в ежедневно почистване, добра хидратация и подхранване, понякога ходя на козметик за почистване, но е срамно рядко.
Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? - Опитвам се да си доставям малки и дребни удоволствия всеки ден- малко време за книга и форума, следобедна почивка с бебето, разходки и излизане навън, театри и други културни събития.
Не съм използвала продукти с марка BeAdora, така че бих ги пробвала с удоволствие.

# 342
Старая се кожата ми да е почистена и хидратирана,защитена с качествена слънцезащита.

# 343
  • София
Медитирам, плувам, СПА процедури, тортички, шоколад, вино. Масаж. Разходка сред природата. Музика! Ежедневна грижа за кожата ми според нуждите й - почистване, хидратация и грижа против стареене. Ползвам Кадифен дневен крем Bright Rose BeAdora. Притежава мощни овлажняващи, озарябащи и стягащи свойства.
Придава до 24 часа хидратация. Gift Heart

# 344
Не познавам бранда и не съм го ползвала. Бих се радвала да опитам продуктите ви.
С годините кожата ми стана проблемна. Ритуалите ми са свързани с качествено почистване, хидратация и слънцезащита. Разбира се няма как да се получи качествено, ако не е извършено с професионални продукти с доказано име.

Общи условия

Активация на акаунт