Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 812
  • 397
  •   1
Отговори
# 315
Не познавам марката BeAdora сега прочетах за нея но бих я пробвала с удоволствие,ежедневно почиствам кожата си после хидратация и задължително слънцезащита,обичам разходките със семейството ми и срещите с приятели.

# 316
Ежедневно полагам грижи за кожата си, като я почиствам,  хидратирам и подхранвам с домашни маски (когато имам повече време).
Марката не ми е позната, но с удоволствие бих пробвала нейни продукти.
Опитвам се да имам малко свободно време за себе си - четене на книги, гледане на хубав филм, фитнес, пълноценен сън.

# 317
Почиствам и хидратирам кожата си.

# 318
Почиствам и хидратира добре кожата си,използвам редовно слънцезащитна и крем за мазна кожа.

# 319
Не познавам бранда , но с удоволствие бих го пробвала.
Иначе ритуала ми включва правилно почистване, хидратюция, слънцезащита.

# 320
Задължително почистване вечер и нанасям арганово масло . Не съм ползвала тази марка

# 321
  • София-Младост
Не бях ги чувала до сега, или са нов бранд или не се рекламират достатъчно. А и предвид цената им, може би няма да станем първи приятели.
ВСяка сутрин измивам лицето с почистваща пяна, нанасям околоочен с ролер и след това крем за лице, лек масаж, когато имам време минавам и с ролер, който държа в хладиника, студенината много приятно освежава.  Чат-пат след баня слагам маска.

# 322
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента. Почиствам кожата си сутрин и вечер и мажа с крем за хидратиране и околоочен крем.

# 323
През деня не нося грим. Остаеям кожата си да "диша". Само за поводи нанасям лек фон дьо тен.
Старая се често да нанасям маски за блясъки хидратация.
Обичам масаж да ми правят на лицето. Голямо удоволствие!
За съжаление не съм ползвала продуктите, но пък с удоволствие бих. Благодаря за играта, защото така научих за вас.

# 324
Ежедневно почистване (поради мазна кожа по два пъти), хидратация и слънцезащита.От тук научих за BeAdora и ще пробвам от техните продукти.

# 325
Не познавам бранда, но с удоволствие бих го опитала.
Много държа кожата ми да бъде хидратирана, сутрин и вечер използвам серум и крем, също така почиствам лицето сутрин и вечер и измивен продукт.
Обожавам времето прекарано с близките си и най-вече с дъщеря ми ❤

# 326
2 пъти в седмицата измивам кожата с ексфолиращ продукт, през останалото време с гел. Всяка сутрин нанасям слънцезащитен крем. Старая се да си правя и маска поне веднъж на седмица - две.
Не познавам марката BeAdora и бих пробвала продуктите.

# 327
Не познавам марката BeAdora,сега прочетох за нея,но бих я пробвала с удоволствие,ежедневно почиствам кожата си,след това я  хидратирам,като съм навън преди това слагам слънцезащита,обичам разходките с приятели.

# 328
Не съм ползвала продукти на BeAdora, но бих ги пробвала с удоволствие!                                         Почистване на лице с измивен гел,следва нанасяне на серум и крем. Ежедневно - сутрин и вечер. Това е моят ритуал за поддържане кожата на лицето.

# 329
Държа кожата ми да е добре почистена и хидратирана. Използвам ежедневно измивен гел, серум и хидратиращ крем за лице. Целогодишно нанасям слънцезащитна козметика винаги когато излизам.
Не съм ползвала продукти на BeAdora, но бих ги пробвала с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт