Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 814
  • 397
  •   1
Отговори
# 300
  • Банско
Имам сравнително дълга рутина и използвам и тествам всеки месец по един или два нови продукта. Почистване, измиване, естествени води лавандула или борова вода, хидратация, околоочен, слънцезащитен. Не съм ползвала марката, но бих искала да я тествам.

# 301
Не познавам бранда BeAdora, но с удоволствие бих тествала някой от продуктите.
Обичам да се грижа за кожата си и правя маски на лицето, използвам подхранващи серуми и кремове, използвам  слънцезащитни  кремове ежедневно.

# 302
  • SF
Не познавам този бранд, но след отзивите вече много искам да го ползвам. В момента съм в търсене на силно хидратираща козметика. Доста пресуших кожата с неподходящи силни продукти и сега трябва да възстановя щетите с мощна хидратация. Мисля, че BiAdora би помогнала! Надявам се поне!

# 303
Не познавам марката ,но от прочетеното ми хареса.  Всеки ден използвам хидратиращи продукти и серуми за бръчки 🙂

# 304
Не съм ползвала продукти на BeAdora.
Кожата си поддържам с ежедневно почистване, хидратиране и слънцезащита.

# 305
Полагам грижи за кожата си, като се стремя да ползвам подходящите за нея продукти. Купувам хидратиращи и слънцезащитни продукти- дневен и нощен крем, околоочен крем,лосион за почистване,тъй като имам чувствителна кожа. Внимавам с какво се храня и колко време спя,отделям време за разходки и спорт, когато денят ми не е много натоварен.

# 306
За да поддържам красива кожа, ежедневно следвам ритуал, включващ двойно почистване, хидратация и редовен масаж на лицето. Продуктите на BeAdora, особено техният серум с хайвер от градински охлюви, обогатен с протеини и аминокиселини, допринасят за сияйния ми вид и усещане за луксозна грижа.

# 307
  • Варна
За мен най-важни за кожата ми са хидратацията и слънцезащитата.

BeAdora не съм ползвала до сега продуктите Ви, но определено бих се запознала с тях.

# 308
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента.
Кожата ми е мазна. Почиствам я вечер, а през деня нанасям хидратиращ продукт или крем против бръчки.

# 309
Не съм използвала продукти от бранда.Почиствам кожата си ,правя маски и използвам хидратиращи кремове.

# 310
Грижа се за кожата си, като ползвам подходящите за нея сезонни продукти. Тъй като е бяля, суха и доста чувствителна ползвам предимно силно хидратиращи и слънцезащитни продукти. Залагам и на храната като вид грижа за себе си и кожата, както и добрия сън и умерена физическа активност.
Не познавам и аз бранда на BaAdora, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 311
Моят ритуал започва с добро почистване сутрин и вечер – обичам да използвам нежен измивен гел, последван от хидратиращ тоник. След това нанасям серум с витамин С за блясък и задължително крем със SPF през деня. Вечер включвам подхранващ нощен крем и понякога маска за допълнителна хидратация.

Що се отнася до BeAdora, продуктите им са истинско удоволствие! Любим ми е серумът им, който прави кожата ми свежа и озарена.

# 312
Грижа се за кожата си като я почиствам, правя си маски и използвам подходяща козметика. Не съм ползвала продукти на BeAdora.

# 313
Не познавам бранда BaAdora, но с удоволствие бих ги тествала.
Грижа се за кожата си, като ползвам подходящите за нея продукти. Залагам на хидратиращи и слънцезащитни продукти. Скоро си припомних колко е важно да се пие и достатъчно вода.

# 314
Не съм ползвала продуктите, но бих желала да ги ползвам.
Относно грижата за кожата ми, която е комбинирана, склонна към омазняване, задължително почиствам сутрин и вечер с гел за лице, а вечер - хидратиращ крем. Веднъж седмично ексфолирам, за да премахна мъртвата кожа и правя маска за лице с глина за оптимално отпушване на порите и премахване на замърсяванията.

Общи условия

Активация на акаунт