Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 815
  • 397
  •   1
Отговори
# 285
Почиствам кожата на лицето сутрин и вечер с мицеларна вода. Подхранвам я и хидратирам с подходящи продукти .Все още не съм използвала продуктите на марката-

# 286
  • София
Нямам впечатления от марката.

Почистване, хидратиране и слънцезащита са неща, които не пропускам да направя за кожата си ежедневно. Понякога, когато имам време си правя подхранващи маски.

# 287
Поддържам кожата си с ежедневни грижи: ползване на подходящи почистващи продукти, серум,дневен и нощен крем,околоочен крем.Не съм ползвала
BeAdora досега,но никога не е късно за това.
За себе си отделям достатъчно време за релакс и срещи с приятели.

# 288
Не съм използвала BeAdora до момента, но с удоволствие бих пробвала някой от продуктите.

Сутрин и вечер почиствам добре лицето си, редовно си правя почистващи и подхранващи маски, целогодишно използвам и слънцезащита.

# 289
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента.😕
Кожата ми е суха, почиствам я и подхранвам вечер и сутрин с подходящи продукти. Задължително дълбока хидратация и слънцезащитна.🤍

# 290
  • Г. О.
Сън, хидратация с прием на достатъчно вода, използвам подходяща козметика, правя редовно масажи и почистване на кожата.
Не съм ползвала продуктите на BeAdora до момента.

# 291
Обичам кожата си и се грижа с любов за нея.. перфектно почистване, след което тоници, серуми, кремове, маски.. според сезона и нуждите към момента.. с удоволствие бих се запознала с продуктите на BeAdora:four_leaf_clover:

# 292
За мен много важно е всяка вечер да почиствам лицето си и да го хидратирам добре. Признавам използвам доста продукти като серуми,околоочни и други кремове. Сутрин след измиване задължително почиствам с тампон напоен с флорални вода и след това мажа серум и крем.
Не съм използвала още марката BeAdora.

# 293
Не познавам марката. С най-голямо удоволствие бих пробвала.
Ползвам козметика според сезона и  според нуждите на зрялата ми кожа.

# 294
Не съм ползвала козметиката на BeAdora.

Грижата за кожата ми на лицето включва почистване с мек измивен гел сутрин, флорална вода, серум, хидратиращ крем и слънцезащита. Вечерно почистване - обикновено с мицеларна вода, изплакване с чиста вода и нанасяне на по-богат маслен крем, понякога и масло /шипково, арганово и др./. Овлажняващи, подхранващи и почистващи маски с хума 1-2 пъти седмично.

# 295
  • някъде
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента.

Кожата ми е нормална към мазна и я почиствам вечер и сутрин с подходящи продукти. Хидратирам я и понякога си правя маски.

# 296
  • Русе
Не съм използвала продуктите на BeAdora,но изглеждат иновативни !
Ритуалът ми за красива кожа включва двустъпково почистване,умерено ексфолиране,ретиноиди,слънцезащита и обилна хидратация!

# 297
  • Пловдив
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?
Ритуалите ми за красива кожа са почистване, хидратиране, сън и слънцезащита. Използвам подходящи продукти и маски за лице.
Бранда го чух тук във форума, не съм използвала продуктите му.

# 298
  • Plovdiv
За съжаление, все още не познавам продуктите на BeAdora, но с удоволствие бих ги използва.
Ритуалите ми за красота са обилно хидратиране на кожата, ексфолиране, нанасяне на околоочен крем, слънцезащитен крем и задължително усмивка и добро настроение!

# 299
С удоволствие бих тествала продукти на марката. Най-вече имам интерес към около очния серум и нощния крем.

Общи условия

Активация на акаунт