Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 816
  • 397
  •   1
Отговори
# 270
Марката BeAdora не ми е позната.
Грижата, която полагам от 18 годишна е:
Сутрин измиване с подходящ измивен продукт за моята кожа - гел или пяна.
След това почиствам с мицеларна вода.
След това слагам дълбоко хидратиращ крем или серум.
Последва слънцезащитен крем с фактор 50 и цвят, за да не позволявам на УВ лъчите да увреждат кожата на лицето ми.
И малко грим - спирала, лек грим, очна линия и малко гланц или червило, може и само подхранваща грижа.
Вечер почиствам отново с гел или пяна, мицеларна вода и слагам лечебна грижа - тъй като моята кожа е смесена.
Вендъж в седмицата правя маска за лице + пилинг.
Тъй като съм вече на 39 години, започнах и анти-ейдж грижа, предимно в зоната около очите и дневна грижа.
Напоследък си подарявам доста козметични процедури Grinning
Успех на всички!

# 271
Не съм използвала все още BeAdora. Иначе обичам да използвам омекотяващи и ароматни продукти за кожата си.

# 272
Не съм ползвала марката, но съм любопитна.
Иначе използввам хидратация, слънцезащита и антиейджинг продукти. Почистването също е доста важно, хидратацията на организма и добрия сън.

# 273
Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си?
 Грижа се за себе си като си отделям време само за мен : маска за коса, лице, четене на книга...
 Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – не познавам бранда

# 274
Не познавам бранда.
Моите грижи за кожата включват на първо място здравословно хранене и прием на много вода и едва след това козметиката която използвам. С годините доста отраничих продуктите, които нанасям на лицето си и смея да твърдя, че кожата ми изглежда прекрасно.

# 275
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа!  -  почистване, хидратация и подхранване.
Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си?   -  позитивни мисли, повече усмивки.
Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?   -  не познавам бранда, използвам козметика за суха или чувствителна кожа, а вече и 50+

# 276
Не съм използвала продукти на Beadora до момента, но с радост бих пробвала. Грижите ми са доста малко в момента, заради липса на време. Но основното не го пропускам, най-вече почистване и хидратация на кожата. Особено зимния сезон кожата ми става много суха и без грижа просто не може.

# 277
Не съм ползвала продуктите на BeAdora. Правя маски, ползвам хидратиращи продукти и малко грим

# 278
Не съм използвала продукти на Beadora до момента, но с радост ще пробвам. Грижите ми не са много-дневен крем, околоочен крем и два пъти седмично маска с нощно действие. Но основното не го пропускам, най-вече почистване и хидратация на кожата. През зимата кожата ми става много суха и не пропускам грижата.

# 279
Не съм ползвала продукти на марката.
Моята грижа за кожата включва почистване, хидратиране и слънцезащита през летните месеци.

# 280
  • Пловдив
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! - почистване, маски и крем сутрин и вечер.
Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? - доставям си малки удоволствия - кафе, разходи в планината, екскурзии.
Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден? - все още не съм ползвала нищо от марката и с удоволствие бих я пробвала, след като разбрах какви ценни съставки съдържа.

# 281
Не познавам серията BeAdora.

Грижа се за кожата си като внимавам да не я излагам на прекалено слънце или студ, хидратирам я с подходящи кремове и води.

# 282
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента.
Грижа се за кожата си като я почиствам сутрин и вечер с мек измиващ гел, след това нанасям течен хидратант, след него серум или ретинол (вечер) и последно крем. Сутрин, преди излизане  задължително нанасям слънцезащита. Два-три пъти седмично използвам различни маски.

# 283
  • Ямбол
Не познавам марката BeAdora.
Грижата за кожата ми влючва почистване, хидратация и подхранване с подходящите продукти.

# 284
Не  съм използвала все още BeAdora. Използвам хидратиращи и ароматни продукти за кожата си.

Общи условия

Активация на акаунт