Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 818
  • 397
  •   1
Отговори
# 255
  • До морето...
Грижа се за кожата си,като ежедневно я почиствам,овлажнявам,периодично правя маски и ползвам околоочен крем.
Доставям си удоволствие като слушам  музика,разхождам се,когато имам време,чаша чай-все приятни неща,което ми действат разпускащо.
Не съм ползвала досега продуктите на BeAdora,но бих искала.

# 256
Не познавам марката, но  бих я пробвала.Моята рутина включва измиване с измивен гел,почистване с Розова вода ,серум и крем .Няколко пъти в седмицата използвам пилинг за лице и маска.

# 257
Ежедневна грижа за кожата в няколко стъпки, които включват почистване, хидратация и грижа против стареене.
Обичам да изпробвам нови серии козметика, да чета книги и да си давам време за почивка на слънце.
Не съм изпробвала продукти от този бранд.

# 258
За пръв път попадам на бранда. Звучи много интригуващо.

Старая се да спя поне 8ч. Избягвам ситуации, които ме потискат.
За кожата се грижа с двустъпково почистване, тонер, серум, хидратация, слънцезащита.
Приемам колаген.

# 259
Не съм ползвала продукти на BeAdora.

Кожата ми е суха, с малки бръчки около очите. Мажа с дневен, нощен и слънцезащитен.

# 260
  • Варна
Почистване, хидратация и маски. Хубава храна, много вода и сън. Не познавам марката и с удоволствие бих пробвала.

# 261
Здравейте и благодаря за тази възможност. Не познавам бранда BeAdora , от тази игра научавам за него и с интерес прочетох за всеки един продукт, признавам страхотни ревюта на продуктите 💖 моята рутина също е от 5 стъпки почистване, тонер, серум,хидратиращ крем и зявършвам със слънцезащита винаги. С удоволствие бих пробвала продуктите на бранда ,но дори да не спечеля вие вече ме спечелихте с ревюто си 😘💖

# 262
  • на последния етаж
Не познавам марката. Ползвам продукти, подходящи за кожата ми, слънцезащита, винаги почиствам кожата си.

# 263
  • Стара Загора
Задължителното ежедневно почистване в няколко стъпки, е неизменна част от рутината ми. Следва тоник или розова вода, серум , околоочен крем и дневна или нощна грижа.
Маски си правя до 2 пъти седмично и се старая да пия достатъчно вода + приемам добавки като магнезий, витамин Д и Омега 3, супер колаген с биотон на Neocell и това ми е тайната за красива, сияйна кожа.

Имам околоочен и дневен крем от серията на марката. Луксозни бурканчета, пухкави и в същото време чудесни като худратация продукти. Аз съм със суха кожа, но ми действат много добре.

# 264
Не познавам бранда BeAdora, но с усоволствие бих тествала някой от продуктите. Ежедневно почиствам кожата си после хидратация и задължително слънцезащита

# 265
  • Другата България
Не познавам марката.
Ползвам козметика спрямо сезона и нуждите на кожата.
През зимата залагам на по-богати формули, с ретинол, семирамиди и хиалуронова киселина.
Бих пробвала серума за околоочния контур, който при мен е проблемен.

# 266
В момента ползвам серия за почистване и грижа на Ла рош, гъбка конджак за по-добро почистване. Задължително вечер си свалям грима, измивам добре лицето и нанасям околоочен крем и крем за лице.
Себе си глезя като си купувам хубаво бельо, парюм, козметика, книга и почивка до непозната дестинация.

# 267
  • София
Не познавам бранда BeAdora, но с усоволствие бих тествала някой от продуктите.
За мен най-важно за кожата е почистването, хидратацията и uv защитата

# 268
  • София
Simple Smile Медитирам, плувам, СПА процедури, тортички, шоколад, вино. Масаж. Разходка сред природата. Музика! Ежедневна грижа за кожата ми според нуждите й - почистване, хидратация и грижа против стареене. Ползвам Кадифен дневен крем Bright Rose BeAdora. Притежава мощни овлажняващи, озарябащи и стягащи свойства.
Придава до 24 часа хидратация.

# 269
  • София
Не познавам марката, но съм отворена да пробвам нови неща.
наблягам на хидратацията като грижа за кожата. Обожавам да си правя маски за лице, но само през уикенда имам достатъчно време.

Общи условия

Активация на акаунт