Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 819
  • 397
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента, но с удоволствие бих го направила!

Кожата ми е мазна и я почиствам вечер и сутрин с подходящи продукти. Искам да е почистена и хидратирана.
Стремя се да пия много вода и да спя повече, за да е добре и за кожата ми.

# 241
Марката ми е позната, но не съм пробвала нейни продукти. Със сигурност слагам слънцезащита, дълбоко хидратиращ крем преди това; периодично посещавам козметик за процедури 🩵

# 242
  • Countryside
Моята тайна за хубава кожа е почистване и пак почистване и подходяща грижа след това. И слънцезащита лятото. Не съм ползвала продуктите на марката, но от прочетеното тук бих искала да пробвам.

# 243
Грижата ми за здрав вид на кожата включва на първо място добро почистване, а след това добра хидратация и слънцезащита!
Не съм ползвала продукти на марката, но с радост бих пробвала!

# 244
Грижата за кожата е важен аспект от моята ежедневна рутина, и тя е не само за красота, но и за самообич. За мен ритуалите за красива кожа започват с правилното почистване. Използвам нежно почистващо средство, което премахва замърсяванията и грима, без да изсушава кожата. След това нанасям тоник, който хидратира и подготвя кожата за следващите стъпки. Един от моите малки тайни е да включа серум с витамини и антиоксиданти, който помага за озаряване и подобряване на текстурата на кожата. Вечер, не забравям да нанеса хидратиращ крем, който да подхрани кожата ми по време на сън.
Относно бранда BeAdora , все още не съм ползвала техните продукти.

# 245
Не познавам бранда, но звучи интригуващо.

Ползвам от 2 г. корейска козметика и съм много доволна, редувам с дермо и био козметика според сезона и нуждите на кожата. Обичам шийт маските, отразяват ми се отлично.

# 246
Не познавам бранда - тъкмо ще мога да се запозная, а защо да не стане и един от любимите ми?

Грижа се за себе си като редовно си правя маска за лице, отделям време за релакс и се глезя с нещо вкусно

# 247
🖤 Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

Двойно почистване на кожата сутрин и вечер и хидратиране на кожата с подходящ крем. Един път седмично си правя маска на лицето. Познавам Вашите продукти само по име чрез реклама тук в сайта. С удоволстие бих ги пробвала.

# 248
Почистване, хидратиране и слънцезащита са моите ритуали за красива кожа. Обичам да си направя чай, да си запаля ароматна свещ, да си пусна медитираща музика и да си направя маска на лицето - този момент е само за мен и ме зарежда. Не съм ползвала продукти на бранда BeAdora, но много бих искала да ги пробвам и да се убедя в техните качества за грижа за кожата!

# 249
Познавам марката отскоро. Използвам нощния крем и нтензивния овлажнител, както и подмладяващив лифтинг серум. Вършат чудеса и то за малкото време, в което ги ползвам.
Много ми се иска да пробвам и околоочния крем, както и елексирът за моментален ефект.

# 250
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента.

Кожата ми е суха. Почиствам вечер и сутрин с подходящи продукти. Не пропускам да я хидратирам обилно. Ползвам задължително и слънцезащита.

# 251
Не познавам марката. Ритуалите ми са добро почистване, интензивна хидратация, вътрешна и външна, спорт и инфраред лампа, когато имам време и масаж.

# 252
  • There I was on a July morning
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! - почистване с подходящ продукт, ползване на слънцезащита, кремове за околоочния контур.
Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? - разходки, приятна музика и др.
Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден? - Не познавам бранда, но бих опитала от продукцията им.

# 253
Не ми е познат брандът.
Съобразявам се с нуждите и типа на кожата си, както и сезона. Използвам по няколко продукти в рутината си, като допълнение правя почистващи маски, слагам и шийт маски, пачове за околочната зона. Старая се да пия достатъчно вода и да имам пълноценен сън.

# 254
Ползвам нощен серум с колаген и дневен крем на друга българска марка, доста по-евтини. Познавам BeAdora, защото съм си купувала дневен крем и еликсир. Несравними като усещане на кожата и аромат. Наистина си струват продуктите. Когато имам финансова възможност, отново бих си взела. Сменям козметиката си от време на време, но винаги използвам сутрин и вечер, веднъж в седмицата и ексфолиант и глинена маска.

Общи условия

Активация на акаунт