Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 7 176
  • 397
  •   1
Отговори
# 225
Правя вечер двойно почистване с маслен продукт и пяна. Използвам кремове за хидратация, маски, дневни и нощни кремове, серуми, околоочен крем, тоник, ретиноиди, слънцезащита.
Не съм ползвала продукти на BeAdora, но бих пробвала.

# 226
Има добри отзиви за марката BeAdora, лично не съм я пробвала,но с удобства скоро ще тествам анти-ейдж серума Simple Smile
Обичам да се грижа за лицето си.
Вечерна рутина ми е почистване,измиване и нощна маска.
Сутрин задължително хидратиращ крем.

# 227
  • Washington,USA
Не съм ползвала вашите продукти. Бих се радвала да пробвам. Да мазната си кожа ползвам подходящ измиващ гел, слънцезащита и лека хидратация. Старая се да пия повече вода и да се храня здравословно.

# 228
🖤 Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?
Задължително сутрин двойно почистване, после хидратация и слънцезащита. Веднъж в мецеса ходя на почистване на лице. Обичам да се глезя с различни шийт маски.
Не съм ползвала вашите продукти, но бих ги пробвала.

# 229
Чувала съм марката, мисля, че имаше игра и преди тук.  Моите ритуали за грижа са използване на различни масла върху още влажна кожа и грижа при естетичен дерматоог.

# 230
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента.
Почиствам кожата си сутрин и вечер с подходящи продукти, след това я хидратирам и сутрин задължително нанасям слънцезащита.

# 231
Почистена и хидратирана кожа преди лягане, както и сутрин. Гледам да използвам козметика според възрастта и нуждата на кожата.
Не съм ползвала продукти на Вашата марка до момента, но определено бих опитала.

# 232
  • у нас
Не познавам марката.
Почистване, хидратация и използвам продукти, с които кожата ми се чувства добре.

# 233
За пръв път чувам за марката BeAdora.
Грижата ми се състой в хубаво почистване вечер, нощен крем.От време на време си правя маски.Сутрин задължително слънцезащитна, дори и зимните месеци.

# 234
Не съм ползвала вашите продукти. Бих се радвала да пробвам.
 Използвам кремове за хидратация и задължително слънцезащита, защото кожата ми е много бяла..

# 235
  • Пловдив
Не съм ползвала до сега продукти на марката, бих пробвала, защото съм експериментатор и обичам да опитвам нови продукти.
Моята ежедневна грижа за кожата включва добро почистване с козметика и електрическа четка и хидратация. Веднъж седмично обичам да се поглезя с някаква маска.

# 236
  • Враца
Не познавам бранда BeAdora, но с усоволствие бих тествала някой от продуктите.

За мен най-важни за кожата ми са хидратацията и слънцезащитата.

# 237
Почистване, хидратация и слънцезащита са трите основни стъпки за хубава кожа.

# 238
Грижата за кожата е един от най-любимите ми ритуали за любов към себе си. За мен тя започва със сутрешно и вечерно почистване, последвано от хидратация и подхранване. Обичам да използвам леки, но ефективни продукти, които карат кожата ми да се чувства свежа и сияйна.

Склонна съм да се доверявам на натурални съставки и висококачествена козметика, която осигурява дълбока грижа. Обожавам маските за лице – те не само подобряват състоянието на кожата, но и ми дават време да се отпусна и да се погрижа за себе си.

Познавам бранда BeAdora и съм чувала страхотни отзиви за техните продукти.

# 239
  • Някъде по Дунава
Не съм ползвала мярката.
За кожата си се грижа като слагам тонер, серум и крем - и сутрин, и вечер. Ексфолирам редовно, с маските не съм много редовна.

Общи условия

Активация на акаунт