Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 7 178
  • 397
  •   1
Отговори
# 210
Глезя се като си правя маска.
Хидратирана и добре почистена кожа както и задължително премахване на грим за мен са най-важните стъпки.
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента.

# 211
Не съм ползвала продукти на марката.
Моята грижа за кожата включва почистване, хидратиране и слънцезащита.

# 212
  • столицата
Не съм ползвала засега продукти от бранда BeAdora , но с удоволствие бих ги пробвала.
Залагам на хидратацията на кожата. Особено внимание обръщам и  на слънцезащитата, и то не само през летните месеци.

# 213
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

Не се грижа за кожата си, а трябва... Гледам да се наспивам... Не познавам бранда, но с удоволствие бих пробвала продуктите Ви.

# 214
Не бях чувала за тази марка продукти досега. А относно грижата при мен са почистването на лицето на първо място, поставянето на слънцезащита  и добра хидратация.

# 215
Не съм използвала козметика на  бранда BeAdora, но с удоволствие бих тествала някой от продуктите.
За мен най-важни за кожата ми са хидратация и слънцезащита.

# 216
Не съм ползвала продуктите на BeAdora досега, но бих се радвала да ги пробвам.

Моите ежедневни ритуали за красива кожа включват двойно почистване, добра хидратация и задължително слънцезащита. Кожата ми е смесена, на места понякога суха,  с пигментни петна от слънцето (от периодите, в които ме домързяваше да подновявам достатъчно редовно слънцезащитата си) и да за да я поддържам свежа и добре изглеждаща следвам тези стъпки. Също така задължителен в моята рутина е добър нощен крем против бръчки ( защото вече си имам) и използването на маски за лице.

# 217
🖤 Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

Не съм използвала BeAdora. Ще се радвам да го направя!

Моите ежедневни ритуали за красива кожа включват използването ка качествена козметика  - за хидратация, слънцезащита и почистване.

# 218
Не познавам бранда BeAdora, но с усоволствие бих тествала някой от продуктите. Всяка вечер почиствам лицето си и слагам маска за хидратация, след това крем против бръчки нощен, сутрин след почистване слагам дневен с слънцезащитен фактор ❤️.

# 219
  • Варна
 Чувала съм положителни отзиви за тази марка, но не съм ползвала, все още има налични продукти от друга. Достатъчно сън, течности, плодове и салати, розова и сребърна вода за почистване, качествена бяла козметика и без стрес.

# 220
Не съм ползвал продукти на BeAdora до момента.

Почиствам и мажа с крем няколко пъти седмично.

# 221
Най-важни за моята кожа са правилното овлажняване и грижа с подходящите продукти. Избягвам слънцето и студа, почиствам и подхранвам, правя и леки масажи.
Не съм ползвала продукти на BeAdora, но с радост бих опитала.

# 222
  • софия
Ежедневно почистване, добра хидратация и подхранване; използване на качествена козметика, подходяща за възрастта.
Опитвам се да имам малко време, което е само мое.
Не познавем марката.

# 223
  • Бургас
Използвам флорални води, сутрин и вечер, хидратиращи продукти, опитвам се да пия повече вода, да ям здравословно.
Не познавам марката, с радост ще я пробвам.

# 224
  • Пловдив
Не съм ползвала продукти на BeAdora, но с усоволствие бих тествала някой от продуктите.
Кожата ми е суха, дехидратирана и използвам най-вече продукти за това.

Общи условия

Активация на акаунт