Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 7 180
  • 397
  •   1
Отговори
# 195
Грижата за кожата си провеждам в три стъпки:
Почистване
Хидратация
Слънцезащита

През зимата се налага да включа и четвърта:
Липидизация

Моите малки тайни са: добра почивка и достатъчно сън, за да спадне стреса и стресовите хормони и не на последно място рутината с козметика и добра храна.

За бранда и продуктите BeAdora съм чувала от форума, но не съм ги ползвала до момента.

# 196
Не ми е позната марката,но с радост бих пробвала.Редовно почиствам лицето си,ползвам крем,серум и мляко.

# 197
Не познавам марката BeAdora сега прочетох за нея, но бих я пробвала с удоволствие.
Хидратирам кожата си, правя си маски.Обичам да се разхождам по еко пътеки и да се срещам с приятели.

# 198
  • Пловдив
Старая се да полагам голяма грижа за кожата си, тъй като с времето тя наистина се променя, а за голяма жалост не към позитивна посока. Опитвам се да я чистя редовно, да я хидратирам достатъчно, тъй като е доста суха и да я пазя от слънцето, разбира се.
За бранда чувам за първи път и с радост бих пробвала някои продукти.

# 199
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента.

Кожата ми е мазна и я почиствам вечер и сутрин с подходящи продукти. Не пропускам да я хидратирам и мажа със слънцезащита.

# 200
Старая се да се наспивам на първо място, но не ми се получава. Старая се да пия много вода и да ям много жива храна - плодове и зеленчуци. Старая се да съм активна. Хидратирам кожата си, вечер ползвам серум, а навън задължително слънцезащита. Любов към себе си изразявам, когато слушам музика, гледам филм, чета книга и си сложа някоя отпускаща маска на лицето.
Не съм ползвала продуктите на BeAdora до момента, но с удоволствие бих опитала.

# 201
  • Стара Загора
За първи път срещам тази марка, и ми се струва, че точно от нея имам нужда. С интерес пробвам всичко ново, докато не попадна на това, което ще ми е постоянно и любимо . Основен проблем ми е защитата. Лятото съм навън из планините под постоянни слънчеви лъчи, а през другото време се боря с последствията му. Но не се отказвам, който търси намира, а аз ще продължавам да събирам лъчи, но ще намеря и перфектният поддръжник в начинанията си.

# 202
  • гр. Кюстендил
Не познавам марката и не съм ползвала продуктите.
Грижа се за себе си като си оставям една вечер през седмицата и си правя ритуал - с любими продукти, маска за лице, смяна на лак, ваничка с масаж на краката

# 203
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! - ежедневно почистване, добра хидратация и подхранване;
Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? - доставям си малки удоволствия - хубаво кафе, чаша вино, хубава музика или интересен филм
Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден? - все още не съм ползвала нищо от марката

# 204
Не познавам марката.
Ползвам козметика спрямо сезона и нуждите на кожата.

# 205
Не ми е позната марката,но бих искала да я пробвам.Грижата за лицето ми включва-измиване с почистващ продукт,хидратираща маска ,серум и крем за лице.
Грижа се за себе си с нещо сладичко да ми е приятно на душата.

# 206
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа!
Качествена козметика с добра хидратация.

Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Залагам на малките неща: качествен сън, здравословна храна, много вода, хубава музика и много любов.

Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?
 Не съм ползвала нищо от марката, но с голямо удоволствие ще пробвам.

# 207
Моите тайни за хубава кожа са ежедневно почистване и хидратиране, а 2-3 пъти седмично използвам маски за лице. Разбира се, хубавият сън и пиене на достатъчно вода също спомага за хубава кожа.
Марката не ми е позната, но бих я пробвала с удоволствие.

# 208
Не съм използвала продукти на марката.
Почиствам кожата си ежедневно и не се гримирам.
Обичам тишина и книги.

# 209
Кожата ми е мазна и я почиствам всяка вечер с подходящи продукти. Не съм ползвала бранда BeAdora, но с усоволствие бих опитала някой от продуктите

Общи условия

Активация на акаунт