Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 7 187
  • 397
  •   1
Отговори
# 180
Редовно почиствам кожата си с мицерална вода и ползвам хидратиращи кремове.
Ако се и наспя, е добре.
Не съм ползвала продуктите Ви, но бих опитала.

# 181
Грижа се с интензивна хидратация и ниацианамид и понякога и маски, елиминиращи себума. Бих пробвала с удоволствие BeAdora, защото до сега не съм.

# 182
  • Пловдив
Много добро почистване, хидратация и слънцезащита + малко глезотийки като различни процедури, маски и йога за лице.

# 183
Не познавам марката, но бих пробвала как ще ми се отрази.

Иначе почиствам лицето и ползвам подходящи кремове и лосиони.

# 184
Грижа се за кожата като я почиствам с продукт на водна основа, продукт на маслена основа, ексфолирам добре и хидратирам също.
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента.

# 185
  • Велико Търново
🖤 Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?
Хидратирам я с козметика за чувствителна кожа. Релаксирам и се забавлявам. Брандът не го познавам.

# 186
Чувала съм за марката, но не съм пробвала продуктите. Не използвам голямо количество продукти - по-малко, но качествени, предимно за овлажняване и за бръчки.

# 187
Не съм запозната с марката BeAdora но с удоволствие бих пробвала. Визията на продуктите е впечатляваща, иначе моята рутина е почистване и хидратиране, два пъти седмично маска за лице.

# 188
Не съм използвала продуктите на BeAdora, но с удоволствие бих тествала.
За мен важна е хидратацията и доброто почистване на кожата.

# 189
Не познавам бранда BeAdora, но с усоволствие бих тествала някой от продуктите.

Използвам измивен гел за почистване в банята, след това мицеларня вода, серум за лице и завършам с крем за лице, хидратиращ.

# 190
  • Там...
За съжаление, не отделям достатъчно време и грижи за кожата си... Старая се да чиста и хидратирана, но понякога не е достатъчно. Ще се радвам да се запозная с Вашите продукти!

# 191
Не познавам марката.
Ползвам козметика спрямо сезона и нуждите на кожата. Хидратацията и доброто почистване на кожата са ми най-важни. Зимата по-богати формули, лятото по-леки.

# 192
  • Пловдив
Не познавам бранда на BaAdora, но с удоволствие бих ги тествала.
Грижа се за кожата си, като ползвам подходящите за нея продукти. Залагам на хидратиращи и слънцезащитни продукти. Внимавам с какво се храня и колко време отделям за сън, движение и разходки.

# 193
  • Once there was a Hushpuppy...
Не ми е позната марката.
Ползвам крем за лице, според сезона и нуждата ми от по-хидратираш и лек или по плътен крем.
Ползвам околоочен крем, козметиката ми е съобразена с нуждите на кожата.
Гримът също е лек и подбиран внимателно от гледна точка на съставките.
Гледам да пия повече вода.

# 194
  • Бургас
Ритуалите за красива кожа които са ежедневни - вечер - почистване, подхранване и маски; сутрин - хидратиране, подхранване и задължителна слънцезащита.
Не познавам бранда BeAdora, но бих го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт